Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems rododendrus

QUOTE(ilonux @ 2013 02 14, 23:53)
Kaip suprantu, esate rododendrų ekspertė  ax.gif  Norėčiau paklaust, jei galima  blush2.gif  Rašiau šioj temoj anksčiau, kad maniškiai rododendrai kažkokie netokie, su dėmėm, lapai kaip apgraužti kažko (iš pumpuro pavasarį išsprogsta jau tokie). Man atrodo, kad jie užpulti kažkokios ligos arba parazito  verysad.gif  Jaučiu, kad nusibaigs...Jei vietoj jų norėčiau sodinti kitus, tikriausiai negerai būtų toje pačioje žemėje, reikėtų ją keist arba sodint kitoj vietoj?

Perverčiau keletą puslapių, bet neradau nuotraukų, jei pakartotumėt pakomentuočiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Atrodo,šis vasaris buvo palankus rododendram-ūkanotas,saule gal nespes nudeginti lajos g.gif bet kaip gaila balto rododendro prarastų žiedų,kurie rudenįatseit , skleidesi schmoll.gif .Liko daug rudų gūžtų viršūnese,žemiau yra sveikų pumpurų. Nejau taip dažnai kartosis,nes jau kalbeta čia buvo apie tai. g.gif
Atsakyti
Merginos, kas dar neuždengėt rododendrų nuo saulės. Pats laikas. mirksiukas.gif

Rododendrai žiemą
Atsakyti
Mergaites sakykit ar pajuryje paliejat rododendrus? Jau tiek laiko sausa, saulyte pasviecia, tai as jauciu, kad noreciau visai vandenuko jiems uzpilti (neuzdengti, nes siaurinej pusej, bet saulytes is ryto gauna kokia valandele) g.gif
Atsakyti
Turim ir mes violetini rododendra " viena pavasari pasidziaugem nuostabiais ziedais , o vat pernai nesulaukiau . Pumpurai buvo ir nemazi - tikejomes ziedu , bet issiskleide tik lapai. Kaip siemet bus ?
Ka patartumet ?
Auga siaure vakarinej dali , saule mato tik anksti ryte , kitu metu tvora uzstoja
Atsakyti
Mergaitės, o kodėl mano rododendro lapai sukasi į vidų ir gelsvėja, kažokkie keisti jie man ir nuvargę dabar. Gal ir trūksta jiems vandens, bet ,kad minusas naktimis, tai ar nenušals jei paliesim
Atsakyti
Sweiki, pirma karta as Jusu temeleje 4u.gif musu rodedondrai tai dar po sniegu biggrin.gif mes su pirmu sniegu juos uzkasam, nei nusala nei ka, o dabar ir saulute ju nepaliecia. Atsils orai siek tiek tai tik tada atkasim bent kazkiek ax.gif
Pastebejom, kad rodendondrams nepatinka jei yra nuvargusiu lapu, mes juos nukerpam ir greiciau atsigauna paskirstydamas savo jegas i sveikas/nepazeistas vietas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wilmaw: 21 kovo 2013 - 16:25
nelabai kas čia įlenda, visos dabar pomidorų temoje, ten karštligė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2013 03 23, 09:11)
nelabai kas čia įlenda, visos dabar pomidorų temoje, ten karštligė  lotuliukas.gif

Gal kas atsakys , kodėl taip susikuko rododendro lapai g.gif

Atsiprašau už didelę foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 04 balandžio 2013 - 14:52
Pas mane tokie pat. As manau, kad jiems salta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iingutte @ 2013 04 04, 14:53)
Pas mane tokie pat. As manau, kad jiems salta  smile.gif

Man rodos jie taip apsisaugo saugodami dregme. Nes zemeje dar isalas ir saknys negali paimti dregmes is zemes.
Atsakyti
QUOTE(iingutte @ 2013 04 04, 15:53)
Pas mane tokie pat. As manau, kad jiems salta  smile.gif

Kaži g.gif , mano užuovėja jiems padaryta , gal trąšų jau reikia?
Papildyta:
QUOTE(Kulke @ 2013 04 04, 15:57)
Man rodos jie taip apsisaugo saugodami dregme. Nes zemeje dar isalas ir saknys negali paimti dregmes is zemes.

Dabar snyguriuoja, o lauke pliusas, tai gaus vandenuko, o vakar darsniego radau, tai užmečiau, kd patirptų smile.gif Matysim kaip bus
Atsakyti