Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems rododendrus

sutinku, as rododendrus perku vestinius is lenku taimuset jie nelabai kokie.Buvo ir man kilusi minti nusipirkt brangiau bet lietuvoj isvestus smile.gif
Atsakyti
Kojelavičiaus gatvėje augalų bandymo stotyje galima nusipirkti jau ne vieną žiemą puikiausiai žiemojančių Lietuvoje rododendrų. Gaila, bet užsidarė gėlių pardavimo aikštelė prie Kairėnų botanikos sodo.

Kaune manau taip pat galima rasti patikimų vietų pirkti puikiausiai Lietuvoje žiemojančius rododendrus mirksiukas.gif
Atsakyti
nu ziuresim kaip sitie perziemos. Siemet teko truputi nusiaubt misko uztat mulcias thumbup.gif pats tas rododendrams
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2013 02 13, 23:40)

Kaune manau taip pat galima rasti patikimų vietų pirkti puikiausiai Lietuvoje žiemojančius rododendrus mirksiukas.gif

Kaune man patikimi pardavėjai yra "Viržių medelynas", su jų rododendrais pas mane viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes , turiu klausima. Is rudenio nepridengiau savo rotodendru , auga jie siaurinej pusej , bet saulutei gryztant mastau gal reikia pridengt, kad nenudegtu ?
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2013 02 13, 22:14)
Kaune man patikimi pardavėjai yra "Viržių medelynas", su jų rododendrais pas mane viskas gerai  smile.gif

drinks_cheers.gif bujoja maniskiai is sio medelyno biggrin.gif
Atsakyti
paziurejau labai jau pas juos kainos nemazos g.gif botanokos sode pirkt pigiau. Ir dar radau Domeikavoj medelyne irgi lietuviskos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jola1: 14 vasario 2013 - 11:38

QUOTE(mamadonata @ 2013 02 13, 23:14)
Kaune man patikimi pardavėjai yra "Viržių medelynas", su jų rododendrais pas mane viskas gerai  smile.gif

QUOTE(Cobre @ 2013 02 14, 10:48)
drinks_cheers.gif  bujoja maniskiai is sio medelyno  biggrin.gif

4u.gif Ačiū

QUOTE(mumrikas @ 2013 02 13, 22:40)
Gaila, bet užsidarė gėlių pardavimo aikštelė prie Kairėnų botanikos sodo.

Jie irgi mūsiškiais prekiavo, bankrutavo skolų negrąžinę. cool.gif

QUOTE(jola1 @ 2013 02 14, 12:37)
paziurejau labai jau pas juos kainos nemazos g.gif  botanokos sode pirkt pigiau. Ir dar radau Domeikavoj medelyne irgi lietuviskos

Pas mus nuo 15 Lt skiepyti sutankinti krūmeliai. Ir veislės labai gražios. ax.gif
Aišku, galima pirkti negenėtus, bet norint gražaus krūmo reikia vos ne iki žemės kirpti. Mūsų sąlygom tam reikia 2/3 metų.
O po 50 Lt prabangios veislės. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledum: 14 vasario 2013 - 13:40
QUOTE(Purkelis @ 2013 02 14, 08:24)
Sveikos mergytes , turiu klausima. Is rudenio nepridengiau savo rotodendru , auga jie siaurinej pusej , bet saulutei gryztant mastau gal reikia pridengt, kad nenudegtu ?

Pastebėkit ar gauna saulės nuo 12 iki 15 valandos. Jei ne, nereikia. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledum: 14 vasario 2013 - 14:06
Pas mus nuo 15 Lt skiepyti sutankinti krūmeliai. Ir veislės labai gražios. ax.gif
Aišku, galima pirkti negenėtus, bet norint gražaus krūmo reikia vos ne iki žemės kirpti. Mūsų sąlygom tam reikia 2/3 metų.
O po 50 Lt prabangios veislės. wub.gif

pas mus tai kur cia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jola1: 14 vasario 2013 - 19:51
QUOTE(jola1 @ 2013 02 14, 20:50)
Pas mus nuo 15 Lt skiepyti sutankinti krūmeliai. Ir veislės labai gražios.  ax.gif
O po 50 Lt prabangios veislės.  wub.gif

pas mus tai kur cia g.gif

Viržių medelynas
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2013 02 14, 21:12)

Kaip suprantu, esate rododendrų ekspertė ax.gif Norėčiau paklaust, jei galima blush2.gif Rašiau šioj temoj anksčiau, kad maniškiai rododendrai kažkokie netokie, su dėmėm, lapai kaip apgraužti kažko (iš pumpuro pavasarį išsprogsta jau tokie). Man atrodo, kad jie užpulti kažkokios ligos arba parazito verysad.gif Jaučiu, kad nusibaigs...Jei vietoj jų norėčiau sodinti kitus, tikriausiai negerai būtų toje pačioje žemėje, reikėtų ją keist arba sodint kitoj vietoj?
Atsakyti