Kojelavičiaus gatvėje augalų bandymo stotyje galima nusipirkti jau ne vieną žiemą puikiausiai žiemojančių Lietuvoje rododendrų. Gaila, bet užsidarė gėlių pardavimo aikštelė prie Kairėnų botanikos sodo.
Kaune manau taip pat galima rasti patikimų vietų pirkti puikiausiai Lietuvoje žiemojančius rododendrus
Kaune manau taip pat galima rasti patikimų vietų pirkti puikiausiai Lietuvoje žiemojančius rododendrus
QUOTE(mumrikas @ 2013 02 13, 23:40)
Kaune man patikimi pardavėjai yra "Viržių medelynas", su jų rododendrais pas mane viskas gerai
Sveikos mergytes , turiu klausima. Is rudenio nepridengiau savo rotodendru , auga jie siaurinej pusej , bet saulutei gryztant mastau gal reikia pridengt, kad nenudegtu ?
QUOTE(mamadonata @ 2013 02 13, 22:14)
Kaune man patikimi pardavėjai yra "Viržių medelynas", su jų rododendrais pas mane viskas gerai
bujoja maniskiai is sio medelyno
QUOTE(mamadonata @ 2013 02 13, 23:14)
QUOTE(Cobre @ 2013 02 14, 10:48)
bujoja maniskiai is sio medelyno
Ačiū
QUOTE(mumrikas @ 2013 02 13, 22:40)
Gaila, bet užsidarė gėlių pardavimo aikštelė prie Kairėnų botanikos sodo.
Jie irgi mūsiškiais prekiavo, bankrutavo skolų negrąžinę.
QUOTE(jola1 @ 2013 02 14, 12:37)
paziurejau labai jau pas juos kainos nemazos botanokos sode pirkt pigiau. Ir dar radau Domeikavoj medelyne irgi lietuviskos
Pas mus nuo 15 Lt skiepyti sutankinti krūmeliai. Ir veislės labai gražios.
Aišku, galima pirkti negenėtus, bet norint gražaus krūmo reikia vos ne iki žemės kirpti. Mūsų sąlygom tam reikia 2/3 metų.
O po 50 Lt prabangios veislės.
QUOTE(Purkelis @ 2013 02 14, 08:24)
Sveikos mergytes , turiu klausima. Is rudenio nepridengiau savo rotodendru , auga jie siaurinej pusej , bet saulutei gryztant mastau gal reikia pridengt, kad nenudegtu ?
Pastebėkit ar gauna saulės nuo 12 iki 15 valandos. Jei ne, nereikia.
Aišku, galima pirkti negenėtus, bet norint gražaus krūmo reikia vos ne iki žemės kirpti. Mūsų sąlygom tam reikia 2/3 metų.
pas mus tai kur cia
pas mus tai kur cia
QUOTE(jola1 @ 2013 02 14, 20:50)
pas mus tai kur cia
pas mus tai kur cia
Viržių medelynas
QUOTE(Ledum @ 2013 02 14, 21:12)
Kaip suprantu, esate rododendrų ekspertė Norėčiau paklaust, jei galima Rašiau šioj temoj anksčiau, kad maniškiai rododendrai kažkokie netokie, su dėmėm, lapai kaip apgraužti kažko (iš pumpuro pavasarį išsprogsta jau tokie). Man atrodo, kad jie užpulti kažkokios ligos arba parazito Jaučiu, kad nusibaigs...Jei vietoj jų norėčiau sodinti kitus, tikriausiai negerai būtų toje pačioje žemėje, reikėtų ją keist arba sodint kitoj vietoj?