Dekui uz naujus namucius
Parodysiu savo raudona rododendra
sodinau savus i spec rododendrams skirtas durpes, augaliukus pirkau nedidelius, tai per 3 metus labai ugtelejo, ir vis leidzia naujas sakas, tik pas mane jie ne i auksti, bet i ploti pleciasi, tresiu Substral trasom i sezona 2-3 kartus
Patarkit kas is praktikos,kokia rusis laiminga pavesyje augdama
toza tai bent raudonumas ,aš tai taip 3 metus iš eilės raudona vijoklinę rožę ,,simpatija,, pirkau vis pražysdavo tamstos raudonumu,kol galų gale supykus nusipirkau jau pražydusią
QUOTE(amarrile @ 2011 06 01, 10:05)
Patarkit kas is praktikos,kokia rusis laiminga pavesyje augdama
Visi rododentrai megsta augti pavesyje, o azalijos - sauleje.
Pernai pirktas ispardavime Maximinis - per metukus neblogai paaugo ir priaugino ziedeliu Pradedam zydeti
Dar turim sesute Azalija, taip pat zydim
Dar turim sesute Azalija, taip pat zydim
merginos pasakykit kuom skiriasi azalijos nuo rododendu jos tai labai panasios,auginimo prieziura
QUOTE(ritaava @ 2011 06 01, 20:03)
merginos pasakykit kuom skiriasi azalijos nuo rododendu jos tai labai panasios,auginimo prieziura
Azalija viena iš rododendrų rūšių. Skiriasi tuo, kad numeta lapus ir vadinami vasaržaliais augalais, o rododendrai visžaliais.
bet azalijos gal gali augti ir sauletoje vietoje ne kaip rododendrai
QUOTE(ritaava @ 2011 06 01, 21:04)
bet azalijos gal gali augti ir sauletoje vietoje ne kaip rododendrai
Bet daug rododendru auginama pievelese,ten pavesio nera
Gal labiau patiktų pusiau pavėsis azalijai.
Pernai kaip turėjau laiko daugiau panardyti po neto platybes, tai atradau, kad ir rododendrų yra, kurie mėgsta saulėtas vietas. Buvau skaičius, kad pvz., šviesiais žiedais mėgsta saulėtas vietas, o tamsiažiedžiai pavėsį.
Bet tuos, kuriuos perkame Lietuvoje atvežtus iš Olandijos ar kitų šalių selektintus sunku ir pasakyti kaip auginti, bet pusiau pavėsis jiems visiems tinka.
Pernai kaip turėjau laiko daugiau panardyti po neto platybes, tai atradau, kad ir rododendrų yra, kurie mėgsta saulėtas vietas. Buvau skaičius, kad pvz., šviesiais žiedais mėgsta saulėtas vietas, o tamsiažiedžiai pavėsį.
Bet tuos, kuriuos perkame Lietuvoje atvežtus iš Olandijos ar kitų šalių selektintus sunku ir pasakyti kaip auginti, bet pusiau pavėsis jiems visiems tinka.
QUOTE(plateliai @ 2011 06 01, 11:03)
toza tai bent raudonumas ,aš tai taip 3 metus iš eilės raudona vijoklinę rožę ,,simpatija,, pirkau vis pražysdavo tamstos raudonumu,kol galų gale supykus nusipirkau jau pražydusią
na manau pats tinkamiausias sprendimas, jau pirkti su ziedais Siandien pas kaimyne kitoki raudona maciau , bet ten spalva tokia avietine sodri, labai grazi, beje pas ja pavesyje azalijos ir rododentrai susodinti, tai nepasakyciau kad labai gerai augtu, mazoka ziedu, ir tokie nuskure man pasirode, manau viduriukas tarp pavesio ir sauletos vietos sitiems krumeliams geriausias, maniskiai saulytes gauna ryte ir vakare:). Siandien jiems "maximini drauga " i kompanija itaisiau, tai jau turiu 3, sekantis pirkinys bus raudonas