Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems rododendrus

Dekui uz naujus namucius 4u.gif

Parodysiu savo raudona rododendra biggrin.gif
user posted image

sodinau savus i spec rododendrams skirtas durpes, augaliukus pirkau nedidelius, tai per 3 metus labai ugtelejo, ir vis leidzia naujas sakas, tik pas mane jie ne i auksti, bet i ploti pleciasi, tresiu Substral trasom i sezona 2-3 kartus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza: 01 birželio 2011 - 09:06
Patarkit kas is praktikos,kokia rusis laiminga pavesyje augdama 4u.gif
Atsakyti
toza tai bent raudonumas lotuliukas.gif ,aš tai taip 3 metus iš eilės raudona vijoklinę rožę ,,simpatija,, pirkau doh.gif vis pražysdavo tamstos raudonumu,kol galų gale supykus nusipirkau jau pražydusią blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 06 01, 10:05)
Patarkit kas is praktikos,kokia rusis laiminga pavesyje augdama 4u.gif

Visi rododentrai megsta augti pavesyje, o azalijos - sauleje. 4u.gif
Atsakyti
Pernai pirktas ispardavime Maximinis - per metukus neblogai paaugo ir priaugino ziedeliu thumbup.gif Pradedam zydeti smile.gif
user posted imageuser posted image

Dar turim sesute Azalija, taip pat zydim smile.gif
user posted image
Atsakyti
wub.gif wub.gif
Atsakyti
merginos pasakykit kuom skiriasi azalijos nuo rododendu jos tai labai panasios,auginimo prieziura g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritaava @ 2011 06 01, 20:03)
merginos pasakykit kuom skiriasi azalijos nuo rododendu jos tai labai panasios,auginimo prieziura g.gif

Azalija viena iš rododendrų rūšių. Skiriasi tuo, kad numeta lapus ir vadinami vasaržaliais augalais, o rododendrai visžaliais.
Atsakyti
bet azalijos gal gali augti ir sauletoje vietoje ne kaip rododendrai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ritaava @ 2011 06 01, 21:04)
bet azalijos gal gali augti ir sauletoje vietoje ne kaip rododendrai cool.gif

Bet daug rododendru auginama pievelese,ten pavesio nera unsure.gif
Atsakyti
Gal labiau patiktų pusiau pavėsis azalijai.
Pernai kaip turėjau laiko daugiau panardyti po neto platybes, tai atradau, kad ir rododendrų yra, kurie mėgsta saulėtas vietas. Buvau skaičius, kad pvz., šviesiais žiedais mėgsta saulėtas vietas, o tamsiažiedžiai pavėsį.
Bet tuos, kuriuos perkame Lietuvoje atvežtus iš Olandijos ar kitų šalių selektintus sunku ir pasakyti kaip auginti, bet pusiau pavėsis jiems visiems tinka. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2011 06 01, 11:03)
toza tai bent raudonumas  lotuliukas.gif ,aš tai taip 3 metus iš eilės raudona vijoklinę rožę ,,simpatija,, pirkau doh.gif  vis pražysdavo tamstos raudonumu,kol galų gale supykus nusipirkau jau pražydusią  blush2.gif

na manau pats tinkamiausias sprendimas, jau pirkti su ziedais smile.gif Siandien pas kaimyne kitoki raudona maciau biggrin.gif , bet ten spalva tokia avietine sodri, labai grazi, beje pas ja pavesyje azalijos ir rododentrai susodinti, tai nepasakyciau kad labai gerai augtu, mazoka ziedu, ir tokie nuskure man pasirode, manau viduriukas tarp pavesio ir sauletos vietos sitiems krumeliams geriausias, maniskiai saulytes gauna ryte ir vakare:). Siandien jiems "maximini drauga " i kompanija itaisiau, tai jau turiu 3, sekantis pirkinys bus raudonas ax.gif
Atsakyti