Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems rododendrus

QUOTE(mamadonata @ 2012 05 25, 21:51)
Mano auga šiaurės vakarų pusėje, saulė šiuo metu atsisuka maždaug nuo 14.30 val. Mačiau šitą rododendrą ir auginamą dar atviresnėje vietoje, didžiulis, gausiai žydintis. O kokios idealios sąlygos šitam rododendrui augti galėtų patarti daugiau išmanantys  g.gif

Aciu, itariu saviski per daug uzpavesinau, pasodinau siaures vakaruose, dienos metu pavesi padaro jam sena kriause 4u.gif Gal per mazai saules g.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 05 25, 23:26)
Aciu, itariu saviski per daug uzpavesinau, pasodinau siaures vakaruose, dienos metu pavesi padaro jam sena kriause 4u.gif Gal per mazai saules g.gif

Vargu,ar rododendras gali buti perdaug užpavesintas,Beto,ar neverta nusipitkti kokio fungicido ir nupurkšti dėl visa ko..Gal Topas tiktų,tuo pačiu ir vyšnias pakrikštyt,ar dar kokias gelytes. Kažin,ar tulpem padetų mastau.gif
pati tai kriaušes nuo raupliu purkšdama dar apipurškiu viską,kas nors trupurį parudavę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2012 05 20, 15:40)
Pražydo rododendras "Fantazija" pernai pirktas Viržių medelyne  clap.gif
user posted image
user posted image
O gal kas atsakys, kas atsitiko šitam rododendrui. ar jau mest lauk, ar dar laukt, gal atsigaus  g.gif
user posted image

O koks grozis salia rododendro doh.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SONATUXXX @ 2012 05 21, 22:20)
siandien uzsukau i ermitaza ir nusipirkau  2 rododendrus,tokius nukainotus.vienas uz 10 lt ,o kitas uz 3 lt.abieju lapeliai dar zali,tik to uz tris litus lapeliai tokie pavyte.......bandysiu gelbeti  4u.gif  .gal pavyks  ax.gif

Čia Kaune? smile.gif Mąstau ir sau nusipirkti smile.gif Buvom šeštadienį Botanikos sode, tai jau kokių grožybių ten matėme! bigsmile.gif

Kelias foto įkeliu biggrin.gif

[attachmentid=222233]

[attachmentid=222234]

[attachmentid=222235]

Šalia Botanikos sodo pardavinėja rododendrus (tik neklausiau ar turi būtent tokių gražuolių), krūmas ~30 Lt.
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 05 26, 15:20)
Vargu,ar rododendras gali buti perdaug užpavesintas,Beto,ar neverta nusipitkti kokio fungicido ir  nupurkšti dėl visa ko..Gal Topas tiktų,tuo pačiu ir vyšnias pakrikštyt,ar dar kokias gelytes. Kažin,ar tulpem padetų mastau.gif
pati tai kriaušes nuo raupliu purkšdama dar apipurškiu viską,kas nors trupurį parudavę  ax.gif

Actara pavariau blush2.gif Gal pageres, pas teta kepa ant saules, ir jau koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif Tai sakote nekliudyti, tegul auga uzpavesintas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristaliukas* @ 2012 05 26, 21:12)
O koks grozis salia rododendro doh.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ačiū 4u.gif
Ačiū visoms už pagyrimus 4u.gif
Dabar žydi dar vienas rododendras
user posted image
Atsakyti
Mano didžiausias rododendras žydi juokingai - pirmiausia pražysta žiedai krūmo apačioje, jie beveik nužydi, ima augt nauji ūgliukai ir tada pražysta krūmo šonai ir apačia biggrin.gif

Ir gal galėtumėt padėti atpažinti mano auginamų rododendrų veislių pavadinimus blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Aš šis gali būtū Fantastica?

user posted image

O šis kas toks gali būti g.gif

user posted image
Atsakyti
rododendrai wub.gif labai labai gražūs wub.gif dėl pavadinimų nieko negaliu pasakyt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2012 05 30, 07:59)
rododendrai  wub.gif labai labai gražūs  wub.gif dėl pavadinimų nieko negaliu pasakyt  verysad.gif

labai labai dėkui wub.gif trečiasis, baltasis, labiausiai "pavargęs", nes pernai vidury vasaros teko persodint ir per pačius karščius doh.gif Rudens pabaigoj matėsi, kad nelabai jam, bet svarbu gyvas ir lapuotas Matau kad gražiai atsigauna, naujais ūgliais apsipylęs, tai kitais metais tikiuosi džiaugtis kekėmis žiedų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 05 30, 00:20)
Ir gal galėtumėt padėti atpažinti mano auginamų rododendrų veislių pavadinimus blush2.gif
user posted image

paziurek i siuos, gal tai taviskis:

http://www.google.de...fOovTsgak6omqAw
Atsakyti
nuostabūs rododendrai , pasvajoju ir aš kada auginti ir ne vieną ax.gif

buvau prieš kelis metus nuostabiame parke , jausmas lyg atsidurtum pasakoj , eini eini o aplink vien nuostabus grožis

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(žvaigždžiukė @ 2012 05 30, 12:12)
nuostabūs rododendrai , pasvajoju ir aš kada auginti ir ne vieną  ax.gif

buvau prieš kelis metus nuostabiame parke , jausmas lyg atsidurtum pasakoj , eini eini o aplink vien nuostabus grožis

o jei, pasakų šalis smile.gif
Atsakyti