Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems rododendrus

siandien uzsukau i ermitaza ir nusipirkau 2 rododendrus,tokius nukainotus.vienas uz 10 lt ,o kitas uz 3 lt.abieju lapeliai dar zali,tik to uz tris litus lapeliai tokie pavyte.......bandysiu gelbeti 4u.gif .gal pavyks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2012 05 21, 21:03)
Aš saviškį pavasarį šiek tiek ilgėliau palaikiau uždengtą agrodangos maišu, nes šiaip tai jis auga visiškai saulėtoj vietoj, jokio šešėlio, tai žiedu gausa  thumbup.gif user posted image(čia dar žydėjimo pradžioj).

Pasakiška spalva, pradedu įsimylėt šiuos augalus..Gal žinot pavadinimą?
Atsakyti
Labai gražus baltas rododendras, edinka thumbup.gif

Pražydo mano violetinis rododendras, tik nežinau kokia veislė, nes kažkada pirkau maximoj ir nebuvo pavadinimo
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2012 05 22, 16:57)
Pražydo mano violetinis rododendras, tik nežinau kokia veislė, nes kažkada pirkau maximoj ir nebuvo pavadinimo

Čia Roseum Elegans. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2012 05 21, 23:50)
Pasakiška spalva, pradedu įsimylėt šiuos augalus..Gal žinot pavadinimą?

Labai gražus baltas rododendras, edinka  thumbup.gif

Pavadinimo nezinau, reiks paziuret ax.gif , maniskis irgi maximinis - "po pigiaja", Man jis irgi grazus, bet vistik spalvos truksta, norisi ryskesnio ax.gif ...mamadonata violetinis ziauriai grazus thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Super thumbup.gif ir veslus ir ziedu gausybe wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 23 gegužės 2012 - 09:37
drinks_cheers.gif Gražūs reiškiasi ir maximiniai rodžiukai thumbup.gif , labai gražus žiedynas šio jūsų įsigyto krūmo. Net pavydu, o koks aukštis dabar, ar didelį iš kart pirkote? Aš esu įsigijusi, tokius nedidelius visai, bet taip pat apsipylę žiedais, šv.ružavais. ax.gif .
Atsakyti
Mes sekmadienį Rietavo turguje nusipirkome rododendrų.Tokia bobutė atsinešusi 4 maišus, visokio dydžio tokius po 1 ilgą kotą, o kiti mažesni ir visai mažiukai, nuo 10 iki 5 litų. Tai tiek visi žmonės puolė, kad per kelias minutes neliko. Aš nesu turėjusi, tai pora nedidukų pasiėmiau susodinau namie kol kas , žiūriu , ar prigis, nes vyras sako silpnoki jie kažkokie.Bet žiūriu stiebiasi akyse. Kai nesu auginusi, tai tik pasidžiaugiu jūsiškiais vis...ir renku info, kaip gražiau su jais elgtis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRIDDA @ 2012 05 23, 18:09)
drinks_cheers.gif Gražūs reiškiasi ir maximiniai rodžiukai thumbup.gif , labai gražus žiedynas šio jūsų įsigyto krūmo. Net pavydu, o koks aukštis dabar, ar didelį iš kart pirkote? Aš esu įsigijusi, tokius nedidelius visai, bet taip pat apsipylę žiedais, šv.ružavais.  ax.gif .

Maximiniai rododendrai sakyčiau yra loterija ax.gif Fotografuoju kas man gražu biggrin.gif
kai pirkau 2010 m. pavasarį atrodė taip
user posted image
O dabar yra apie 60-70 cm. aukščio
user posted image
o štai nuo pernai metų turiu maximinį, kurio nėra graži forma ir paliegęs toks... Gal genėt reikėtų, tik neturiu supratimo kaip g.gif
user posted image
Nors žiedai jo visai gražūs, pavadinimo irgi nežinau
user posted image
O du rododendrus pirkau Viržių medelyne ir abu vešlūs, stiprūs, tankūs. taigi kartais atrodo geriau turėti reikalų su profesionalais ir paskui nereikia laukti, kol atsigaus, išgražės rododendras, metai bėga, rezultato norisi greitai ir gražaus...
Šitas rododendras man labai patinka, kad išleido daug naujų lapų ir stipriai ūgtels, tik gal ką nors ne taip darau, kad tik vienas žiedelis. Tręšiau visus vienodai rododendrų trąšom, o azotinių trąšų galėjo pakliūti tręšiant veją.
user posted image
Atsakyti
Labai gražus baltas rododendras, edinka  thumbup.gif

As irgi toki turiu, irgi maksiminis, tik kazkoks neaiskus jis man, lapai su rudais pakrasciukais, gal serga kuo..... g.gif Norejau Jusu paklausti, kur savaji auginate, sauletoje vietoje ar ne???Aciu 4u.gif
Atsakyti
Mano auga šiaurės vakarų pusėje, saulė šiuo metu atsisuka maždaug nuo 14.30 val. Mačiau šitą rododendrą ir auginamą dar atviresnėje vietoje, didžiulis, gausiai žydintis. O kokios idealios sąlygos šitam rododendrui augti galėtų patarti daugiau išmanantys g.gif
Atsakyti