Tiesa, pavadinimas zydincio rododendro "Fantastica'
QUOTE(mamadonata @ 2012 05 20, 15:40)
O gal kas atsakys, kas atsitiko šitam rododendrui. ar jau mest lauk, ar dar laukt, gal atsigaus
Mamadonata, jis nudegė nuo saulės. Čia paskutinė kepimo stadija.
QUOTE(Ledum @ 2012 05 20, 20:43)
Pas mane irgi vienas toks vargšiukas nukepėlis,bet žiūriu apacioj ant stiebų kalasi nauji lapeliai kaži verta jį apkarpyt ir leist tiems naujiems augt,ar beviltiškas reikalas?
QUOTE(Ledum @ 2012 05 20, 22:43)
Ačiū, įtariau, kad saulė pasidarbavo
QUOTE(zebrina @ 2012 05 21, 06:16)
Pas mane irgi vienas toks vargšiukas nukepėlis,bet žiūriu apacioj ant stiebų kalasi nauji lapeliai kaži verta jį apkarpyt ir leist tiems naujiems augt,ar beviltiškas reikalas?
Verta.
QUOTE(zebrina @ 2012 05 21, 06:16)
verta, jei jis augs kitoje vietoje nei toje, kur jį ištiko dabartinis likimas
Pernai netrešiau rododendro balto,tai jis ir nežydi šiemet.Bet visa aplinką barsčiau pavasarį anksti su rudeninem trašom,kliuvo dar ir veją barstant,tai vegetacija dabar graži....Dar trys nauji augaliukai pasodinti. Tai kada dabar barstyti spec.trašas.Birželį praleisti,kaip nurodyta ant pakelio
Sveikos
Savaitgali buvau VU botanikos sode Kairenuose, ten dar keli rotodendari ir azalijos zydejo. Cia fotoreportazas nuotraukos pasistengiau nufotografuot pavadinimus , kur jie buvo.
Savaitgali buvau VU botanikos sode Kairenuose, ten dar keli rotodendari ir azalijos zydejo. Cia fotoreportazas nuotraukos pasistengiau nufotografuot pavadinimus , kur jie buvo.
QUOTE(mamadonata @ 2012 05 21, 07:45)
Ačiū, įtariau, kad saulė pasidarbavo
Laba,maniški lygiai toks pat stovi ,bet aš itariu,kad nušalo (mano sodinti preita pavasarį).
QUOTE(mumrikas @ 2012 05 21, 08:21)
verta, jei jis augs kitoje vietoje nei toje, kur jį ištiko dabartinis likimas
sakau kitą žiemą-pavasarį,bandysiu daryt kazkokią tai uždangą nuo saulės nes ten dar 3 auga,bet jie mažiau nukepę,tuoj žydės (neturiu kur kitur persodint )
QUOTE(Purkelis @ 2012 05 21, 11:49)
Sveikos
Ačiū už nuostabius vaizdus
QUOTE(plateliai @ 2012 05 21, 12:16)
Laba,maniški lygiai toks pat stovi ,bet aš itariu,kad nušalo (mano sodinti preita pavasarį).
Mano irgi sodintas praeitą pavasarį. Mano visi pasodinti toj pačioj vietoj, bet nei vienas kitas rododendras nenusvilo nuo saulės, tik šitas, gal tokia veislė, jautresnė saulei