Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems rododendrus

Tiesa, pavadinimas zydincio rododendro "Fantastica' blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2012 05 20, 15:40)
O gal kas atsakys, kas atsitiko šitam rododendrui. ar jau mest lauk, ar dar laukt, gal atsigaus  g.gif

Mamadonata, jis nudegė nuo saulės. Čia paskutinė kepimo stadija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledum: 20 gegužės 2012 - 20:44
QUOTE(Ledum @ 2012 05 20, 20:43)

Pas mane irgi vienas toks vargšiukas nukepėlis,bet žiūriu apacioj ant stiebų kalasi nauji lapeliai g.gif kaži verta jį apkarpyt ir leist tiems naujiems augt,ar beviltiškas reikalas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2012 05 20, 22:43)

Ačiū, įtariau, kad saulė pasidarbavo
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2012 05 21, 06:16)
Pas mane irgi vienas toks vargšiukas nukepėlis,bet žiūriu apacioj ant stiebų kalasi nauji lapeliai g.gif kaži verta jį apkarpyt ir leist tiems naujiems augt,ar beviltiškas reikalas? rolleyes.gif

Verta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2012 05 21, 06:16)

verta, jei jis augs kitoje vietoje nei toje, kur jį ištiko dabartinis likimas ax.gif
Atsakyti
Pernai netrešiau rododendro balto,tai jis ir nežydi šiemet.Bet visa aplinką barsčiau pavasarį anksti su rudeninem trašom,kliuvo dar ir veją barstant,tai vegetacija dabar graži....Dar trys nauji augaliukai pasodinti. Tai kada dabar barstyti spec.trašas.Birželį praleisti,kaip nurodyta ant pakelio mastau.gif
Atsakyti
Sveikos
Savaitgali buvau VU botanikos sode Kairenuose, ten dar keli rotodendari ir azalijos zydejo. Cia fotoreportazas smile.gifnuotraukos pasistengiau nufotografuot pavadinimus , kur jie buvo.
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2012 05 21, 07:45)
Ačiū, įtariau, kad saulė pasidarbavo

Laba,maniški lygiai toks pat stovi verysad.gif ,bet aš itariu,kad nušalo (mano sodinti preita pavasarį).
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 05 21, 08:21)
verta, jei jis augs kitoje vietoje nei toje, kur jį ištiko dabartinis likimas ax.gif

sakau kitą žiemą-pavasarį,bandysiu daryt kazkokią tai uždangą nuo saulės g.gif nes ten dar 3 auga,bet jie mažiau nukepę,tuoj žydės ax.gif (neturiu kur kitur persodint schmoll.gif )
Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2012 05 21, 11:49)
Sveikos
Savaitgali buvau VU botanikos sode Kairenuose, ten dar keli rotodendari ir azalijos zydejo. Cia fotoreportazas smile.gifnuotraukos pasistengiau nufotografuot pavadinimus , kur jie buvo.

Ačiū už nuostabius vaizdus wub.gif

QUOTE(plateliai @ 2012 05 21, 12:16)
Laba,maniški lygiai toks pat stovi verysad.gif ,bet aš itariu,kad nušalo (mano sodinti preita pavasarį).

Mano irgi sodintas praeitą pavasarį. Mano visi pasodinti toj pačioj vietoj, bet nei vienas kitas rododendras nenusvilo nuo saulės, tik šitas, gal tokia veislė, jautresnė saulei g.gif
Atsakyti
Aš saviškį pavasarį šiek tiek ilgėliau palaikiau uždengtą agrodangos maišu, nes šiaip tai jis auga visiškai saulėtoj vietoj, jokio šešėlio, tai žiedu gausa thumbup.gif user posted image(čia dar žydėjimo pradžioj).
Atsakyti