Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems rododendrus

QUOTE(amarrile @ 2012 04 17, 13:00)
Pora akcijiniu pas mane ax.gif Pasirinkimo nebuvo,raudonas ir '' pink''

pas mus toks pats pasirinkimas, red ir pink, V zona raso
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2012 04 16, 21:20)
nuo rytojaus maximoje 30 proc. nuolaida rododendrams, gal kas pirkote kada, ar pasiteisina?

Maniškis alyvinis pirktas užpernai Maximoje. Pernai prastai žiemojo, žiemos pabaigoj apdegė ir nukrito lapai. Šiais metais labai gražiai atrodo. Laukiu žiedų, dar nesu mačiusi, nes MB nupirko jį nukainuotą, jau peržydėjusį, bet ant etiketės buvo parodytas alyvinis. Nors nesupykčiau, jeigu koks gal baltas būtų ax.gif

Sakykit, kokio aukščio pas mus užauga rododendrai? Žurnaluose, kai pasižiūriu, tai jau taip gražu tie aukšti, platūs, puse namo užstoja rolleyes.gif . Lietuvoj turbūt tokie neužauga?...
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2012 04 17, 13:14)
Žurnaluose, kai pasižiūriu, tai jau taip gražu tie aukšti, platūs, puse namo užstoja  rolleyes.gif . Lietuvoj turbūt tokie neužauga?...

Pasižiūrėkit kokio aukščio rododendrai Sereikiškių parke - kokie trys metrai tikrai bus (didžiausi kokius man yra tekę matyt) mirksiukas.gif
Atsakyti
Gerai, yra šansų užsiauginti tokį prašmatnų grožį thumbup.gif
Kaip čia yr, neatsimenu kur ten rododendrai g.gif blush2.gif Netoli pagrindinio įėjimo?
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2012 04 17, 14:06)
Gerai, yra šansų užsiauginti tokį prašmatnų grožį  thumbup.gif
Kaip čia yr, neatsimenu kur ten rododendrai  g.gif  blush2.gif  Netoli pagrindinio įėjimo?

Įėjus pro centrinius vartus už kokių trisdešimties metrų dešinėj pusėj. Kelių dešimčių metų krūmai, aukščio gerokai virš žmogaus ir pločio susodinti į kokių dešimties metrų eilę. Kažkaip staigiai nerandu nuotraukos vasarą (o atrodo jie ypač gražiai, sveikai, tankūs, o kai žiedais apsipila net silpna daros), tai čia aukščiui suprast mes su sūnum prieš penkerius metus prie jų žiemą, kai buvo minus dvidešimt biggrin.gif Aš šalia jų stoviu (mano ūgis 1,63cm), o jie gerokai mane aukščiu pralenkę biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
Taip, reiškia ten pat. Reiškia, kaip vaikystėje, toj pačioj vietoj, tik tada, kai aš juos prisimenu, jie buvo dar nedideli ax.gif
Būtinai reiks nuvaryt, kai žydės. Šimtą metų nebuvus Sereikiškių parke, kažkaip daugiau Vingio parke makaluojamės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrulka: 17 balandžio 2012 - 13:27
Sveikos rododendrų mylėtojos 4u.gif
Šiandien ir aš viena nusipirkau, pabandysiu auginti blush2.gif
Yra maximoje akcija 30 procentų nuolaida thumbup.gif
Atsakyti
Nors tu persiplėšk, kaip visko noris susipirkt doh.gif
Ale aš tai turiu savo stabdį su barzda, kuris vis nepailstamai kartoja "O tau tiek daug reikia?"
Atsakyti
Man reikia aukšto,tai teks pirkti pagal pavadinimą tiksliai. Čia aukščiau sudeti pavadinimai ir aukštis,pvz.Blutopia" spejau pasiskaityti,violetine.O gal kas iš asmenines patirties pakomentuos tuos paminetus aukštaūgius g.gif[
B]Linetax[/B] ar tau atsiųs rododendrą,ar pati važiuosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 17 balandžio 2012 - 13:54
Mano po žiemos rododendro lapai nurudavę,nors pumpurai žali atrodo.
Atsakyti
Sveiki,
Gal pasakysite ar galima rododendra persodinti,kuris auga vienoje vietoje jau treti metai?
pries tris metus 3 nupiepusius maximoje nusipirkau,o maniau ,kad neisgyvens,o eme ir prigijo ir sekmingai zaliuoja visi.Duobe tik metro plocio..lyg ir mazoka jiems ten vietos,ankstoka darosi..
Atsakyti
QUOTE(Nemeja @ 2012 04 23, 19:23)
Sveiki,
Gal pasakysite ar galima rododendra persodinti,kuris auga vienoje vietoje jau treti metai?
pries tris metus 3 nupiepusius maximoje nusipirkau,o maniau ,kad neisgyvens,o eme ir prigijo ir sekmingai zaliuoja visi.Duobe tik metro plocio..lyg ir mazoka jiems ten vietos,ankstoka darosi..

gal foto galima, aš nusipirkau maximoje 6, 3 didesnius 3 mažesnius, žiūrėsiu kaip seksis auginti, gal galite pasidalinti kažkokiais ypatingais pastebėjimais?
Atsakyti