Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems rododendrus

Sveikutes, ziurekit ka reiskia ant rododendru etiketes saulute ir puse saulutes g.gif
Atsakyti

keletas musu rododenru user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ritaava @ 2011 05 30, 22:19)
Sveikutes, ziurekit ka reiskia ant rododendru etiketes saulute ir puse saulutes g.gif

Saulutė, kad gali augti saulėtoje vietoje, o pusė saulutės - ištisinės saulės nelabai mėgstantis.

Aš tai saviškį pernai vasarą laisčiau pieno išrūgomis, augo kaip ant mielių, nežinau ar tai padėjo, nes kitokių trąšų nenaudojau, bet kažkaip pagal augimą matau, kad patiko smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(0-0_lina @ 2011 05 30, 23:58)
Saulutė, kad gali augti saulėtoje vietoje, o pusė saulutės - ištisinės saulės nelabai mėgstantis.
Aš tai saviškį pernai vasarą laisčiau pieno išrūgomis, augo kaip ant mielių, nežinau ar tai padėjo, nes kitokių trąšų nenaudojau, bet kažkaip pagal augimą matau, kad patiko  smile.gif

Labai graži spalva wub.gif
Atsakyti
user posted image
Mano maximines isodintos. Pirkau viena zydincia(cia ta kur baigia prazydeti), o kita- ruzava su pumpurais(cia ta, kur dar žydi). Bet kai prazydo, abi pasirodo vienodos, nesvarbu, kad viena buvo su lapeliu raudona, o kita-ruzava smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai gražūs visų rododendrai bigsmile.gif

QUOTE(Rudojilape @ 2011 05 31, 10:07)
Mano maximines isodintos. Pirkau viena zydincia(cia ta kur baigia prazydeti), o kita- ruzava su pumpurais(cia ta, kur dar žydi). Bet kai prazydo, abi pasirodo vienodos, nesvarbu, kad viena buvo su lapeliu raudona, o kita-ruzava smile.gif

na galima būtų dar viena kokią šviesiai rožinę į trečią kamputį, ir būtų puikus derinukas rolleyes.gif Tik ar ne per mažas tarpukas jiems? Maniškiai, sakė, augs iki 1,5 m pločio ir aukščio krūmai, tai aš juos dideliais tarpais sodinsiu...
Atsakyti
[quote=ritaava,2011 05 30, 22:19]
[/quote

jeigu ir yra nupiešta saulutė ,vistiek rododendrams geriau pusiau pavėsis ,maniškių etiketėje irgi buvo nupiešta ji ,bet pasodinti saulėtoje vietoje per vieną sezoną sugebėjo sunykti ,tik perkėlus į pavėsiuką ,po truputį pradėjo atsigauti ,nebereikia nuolat šalinti nuo saulės nudegusių lapų ir sudžiuvusių žiedinių pumpurų pavasarį mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,vakar gan pigiai nusipirkau margalapį (15lt-rhododendron ponticum ,,variegatum,,),bet kai šnd pagooglinau pasirodo jis tik -20 žiemoja,juk nušals pas mus lietuvoje.Ant etiketės nenurodyta prie kiek žiemoja doh.gif ,biznis yra biznis tik va niekaip nesuprantu kam vež į tą šalį jei jie čia nušala,nors jei iš kitos pusės pagalvojus juo daugiau nušals juo daugiau naujų nupirks blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledinuke @ 2011 05 31, 12:57)
Labai gražūs visų rododendrai  bigsmile.gif
na galima būtų dar viena kokią šviesiai rožinę į trečią kamputį, ir būtų puikus derinukas  rolleyes.gif Tik ar ne per mažas tarpukas jiems? Maniškiai, sakė, augs iki 1,5 m pločio ir aukščio krūmai, tai aš juos dideliais tarpais sodinsiu...

Tai jeigu praziemos, tai kitais metais violetine, arba balta isodinsiu salia. smile.gif
Atsakyti
Kokie gražūs Jūsų rododendrai! Laukiu nesulaukiu kada mano pražys - turėtų būti rožinės sp., bet aišku bus matyti kai žydės (sodinau rudenį) wub.gif Dažnai tręšiate juos? blush2.gif Kokios geriausios trąšos? ax.gif
Atsakyti
Labai saunus jusu rododendrai ir vis dar zydi, o mano jau nuzidejo, pasakykit kazka girdejau kad reikia ziedai nulauzyti matot tik siemet isigyjau ju tai nelabai moku su elgtis smile.gif O jeigu jiems buna sauleta apie 3-4 valanda jie isgyvens ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritaava @ 2011 05 31, 19:25)
Labai saunus jusu rododendrai ir vis dar zydi, o mano jau nuzidejo, pasakykit kazka girdejau kad reikia ziedai nulauzyti matot tik siemet isigyjau ju tai nelabai moku su elgtis smile.gif  O jeigu jiems buna sauleta apie 3-4 valanda jie isgyvens ar ne g.gif

Nulauzti reikia. Taip mokino-lauzk,ir jusi kurioj vietoj turi luzti. Pabandaziau-tikrai ax.gif Bandykit rolleyes.gif
Atsakyti