QUOTE(Ledinuke @ 2012 03 16, 16:38)
Mumrikai, esi laimes kudikis, viskas pas tave zaliuoja bujoja, jokiu nuostoliu
Man tai siemet vel konikos apsvilo
Na nepasimokiau nuo pernai ir neapdengiau, bet labai jau uzsiemus buvau visa ziema, tai nebuvo kada galvot apie augalelius... Na tikiuosi, atsprogs kaip ir pernai eglutes...
Oi, visai ne laimės kūdikis, tik prieš sodindama augalus stengiuosi maksimaliai apie juos sužinot ir jei mano pasirinkimų kriterijų jie nepraeina (nekenčiu dengliot, klostyt, popint, tai tokių augalų atsisakau), tai ir neauginu. O jei auginu, tai stengiuos parinkt tinkamą vietą, dirvą ir pan.
Vat taip mano trys rododendrai atrodė prieš valandą
Šią žiemą juos laisčiau du kartus, tai drėgmės tikrai netrūko ir lapukai sėkmingai atlaikė ir šalčius, ir saulę (nėra visiškas pavėsis visą dieną)
Labiausiai pas save keikiu buksmedžių tvorelę - pasodinom prie kubilo vien tik todėl, kad gavom dovanų jau kaip reikiant paaugusius septynis krūmelius (pas mus Anglija ir ne Vokietija, Parncūzija, kur kilometrai idealių nuostabių bortelių, figūrų iš buksmedžių suformuota
Visą pavasarį reik dengt, o tas man bjauru - ir darbas papildomas ir vaizdas košmariškas - mėgstu kai augalas dekoratyvus visus metus, o ne po maišais, kad ir baltais švariai pakištas
Ir konikas dvi turiu - žalią ir melsvaspyglę, tik jos pasodintos pavėsy, niekad nedengiu, bet ir neapsvyla. Šiaip jau spygliuočiuose daugiau nusimanantys jas gan keikia kaip tikrai jautrias - tai vienos labiausiai saulėj apdegančių spygliuočių ir nespėjus pridengt po to kelis mėnesius tenka laukt kol vaizdas pasitaiso