Carollina, nerealiai Niu, pasaka, fantastika. Jau žinau, kur dėsiu savo siūlų galiukus
Kitų darbeliai irgi labai mieli.
QUOTE(ingauk @ 2011 11 08, 14:17)
pirmiausia tai nusimezgiau salikeli, o paskui dejau akis nugarinei daliai, apie pora cm pamezgiau ir tada jungiau su priekiu, mezgiau kaip kojine
na va, merginos jau idejo tai nebesikartosiu dar karta
na va, merginos jau idejo tai nebesikartosiu dar karta
O kaip jūs pavyzdžiui mezgat schemutes(piešinukus),kad nesutrauktų jums mezginio?Aš maždaug darau taip:mezgu pagala schemą ir kai reikia keisti spalvą,tą siūlą nukerpu ir surišu su kitu.Nes jei nekirpčiau tai bent man labai susitraukia.Gal jūs kažkaip kitaip darot ?
OI isijungiau ir taip smagu pasidare, kad pastebejot mergaites mano ta liemene! Aciu aciu aciu uz pagyras! Jau sedziu visa laiminga kaip mazas vaikas. Svarbiausia as net neturiu dukrytes, o tik maza berniuka, tai liemene tikriausiai atiteks kazkam dovanu. Patiko pats nerimo procesas..Dar kart labai dekui uz ivertinima mano darbeliui.
OI isijungiau ir taip smagu pasidare, kad pastebejot mergaites mano ta liemene! Aciu aciu aciu uz pagyras! Jau sedziu visa laiminga kaip mazas vaikas. Svarbiausia as net neturiu dukrytes, o tik maza berniuka, tai liemene tikriausiai atiteks kazkam dovanu.
tiko pats nerimo procesas..Dar kart labai dekui uz ivertinima mano darbeliui.
[/quote]
Tikrai grazi liemene jei dar butu ant modeliuko
tiko pats nerimo procesas..Dar kart labai dekui uz ivertinima mano darbeliui.
[/quote]
Tikrai grazi liemene jei dar butu ant modeliuko
Gigida suknyte labai miela ir tapkiukai kokie faaaini (cia jie velti tikriausiai?), bet visiskai nuginkluoja menekene - jau tokia lelyte
Carollina ,super pieva
Gal gelyciu-kvadrateliu schemute idetumet?
gigita ,
Gal gelyciu-kvadrateliu schemute idetumet?
gigita ,
Aciu
Tapkiukai nemano darbo sitie Dovanu gavom pirktinius. Jie su "kailiuku" viduje, is isores apmegzta pynem
Tapkiukai nemano darbo sitie Dovanu gavom pirktinius. Jie su "kailiuku" viduje, is isores apmegzta pynem
QUOTE(Naistė @ 2011 11 06, 14:54)
IngridaGal, labai gražu. O kaip čia taip padaryta?
Visas megztukas megztas ripsu, is pradziu reglanas nuo virsaus iki pazastu, tada prisiutas istrizai numegztas priekis su nugara (kaip megzti istrizai, labai detaliai aptarta sijonu temoje, nes tokiu principu daug kas sijonukus mezga)
jau darbeliu grozis