Gaukseli nuostabūs darbeliai o dar kokia manekenė jau aš kai ką nusižiūrėjau
[/quote]
Aciu uz pagyrimus. Labai smagu kai dar kazkam patinka ir tinka
QUOTE(rimka @ 2011 06 15, 22:00)
o va cia manoji dvimetei dukrytei gimtadienio sventei papuosti
bus tikra princesė dukrytė-labai gražu
va toks grožis mums galvoju būtų kaip tik gimtadieniui irgi, tuo labiau, kad žiemą-tai būtų tikra snieguolė
QUOTE(viva 31 @ 2011 06 14, 18:40)
pasakiskai grazu reiks begti pirkt siuliuku,labai noretusi ir savo dukrytei tokio grozio
pasitodysim ka mes irgi nusimezgem aisku,iki Jusu groziu toli,bet vistiek pasirodom,nes cia pirma musu mocherinuke
tikroji spalvyte antrojoje nuotraukyteje
pasitodysim ka mes irgi nusimezgem aisku,iki Jusu groziu toli,bet vistiek pasirodom,nes cia pirma musu mocherinuke
tikroji spalvyte antrojoje nuotraukyteje
kokia daili suknelė , labai gražiai žiūrisi
Dekui Jums mergaites uz grazius zodzius cia musu pirma mocherinuke,tai net nesitikejom,kad ji patiks kam nors rasteli tuoj idesiu,einu nuskanuosiu.Jis paprastutis-greitai labai mezgesi
QUOTE(sauadsa @ 2011 06 13, 00:03)
Labą vakarą Atnešu ir aš savo kvarbatkuotą parodyti Komplektėlis dvimetukei panelei
Sauadsa - labai gražus vasariškas, kruopštus ir iki galo išbaigtas komplektėlis
QUOTE(viva 31 @ 2011 06 14, 17:40)
Viva 31 - labai daili suknelikė. Ar galėtumėte pasidalinti sijonuko schemute?
Kad netuščiažodžiaut, parodysiu ir aš savo nunertą suknytę. Tik galutiniam variante rankovyčių appnėrimas vėžlio žingsneliu nuardytas, nes mano galva per didelis rankovyčių išėmimas gavosi - tai apnerta kaip ir "balboniukų" apačia
Jau pasigyriau pagyrų puode, bet dar ir čia pasirodysiu
vesesniam orui megztukas dukrytei
QUOTE(angulyte @ 2011 06 16, 14:26)
Kad netuščiažodžiaut, parodysiu ir aš savo nunertą suknytę. Tik galutiniam variante rankovyčių appnėrimas vėžlio žingsneliu nuardytas, nes mano galva per didelis rankovyčių išėmimas gavosi - tai apnerta kaip ir "balboniukų" apačia
labai graži šita suknutė turiu raštelį išsisaugojus gal kada ir aš bandysiu įveikti
angulyte, labai puošni suknytė gal schemutę galima nors su vašeliu dar nedraugauju, bet raštelis labai patiko, teks mokytis
Lace, ingauk, gražūs darbeliai
Lace, ingauk, gražūs darbeliai
QUOTE(ingauk @ 2011 06 07, 15:31)
sveikos, prireike pagalbos
gal galite papasakoti, kaip yra išneriamas kaklas? Neriu leliukui liemenę, tad kaip nerti nuo tos vietos, kai iš ištisų eilių reikia padaryti 2 petnešas ir kakliuką?
Panašiai kaip šioje foto, tik mano kaklas būtų kvadratinis
sveikos paasirodysiu ir as