Parodysiu ir as savo dukrytei nerta sarafaniuka
o cia ant modeliuko
tik ta gelyte visdelto man nelabai patinka, reiketu manau kazka keisti...
QUOTE(rimka @ 2011 09 26, 16:53)
Parodysiu ant modeliuko visai kitoks vaizdas
QUOTE(irina2t @ 2011 09 27, 15:07)
Ir ziemai jau ruosiames
Labai gražus
QUOTE(Naomyte @ 2011 09 27, 22:21)
tik ta gelyte visdelto man nelabai patinka, reiketu manau kazka keisti...
aš tai dar siūčiau prie "Šleikutės" arba aukščiau nei dabar yra, tik tuomet turbūt jau kitokios spalvos reiktų
Gražus darbelis
labai gražus sarafaniukas gėlytę padaryk nuimamą, kur norėsi, ten prisegsi.
QUOTE(rimka @ 2011 09 26, 14:53)
Parodysiu ant modeliuko visai kitoks vaizdas
Nerealiai grazu
gražu , kiek tam kombinzoniukui siūliukų išėjo ir kokiais mezgėt?
turiu prašymą numegzti kūdikėliui komplektuką, kokias siūliukais geriau žiemai megzti?
turiu prašymą numegzti kūdikėliui komplektuką, kokias siūliukais geriau žiemai megzti?
QUOTE(mazge1979 @ 2011 09 28, 18:03)
pagal turima schema rasoma kad reikia 150-175 gr baltu siulu ir 50gr oranziniu siulu, virbalu storis nr.3-4 ir 13 saguciu
QUOTE(mazge1979 @ 2011 09 28, 19:03)
Man labai patiko MONDIAL Extrafine superwash (100% pure new wool, Lana Vergine Merino Extrafine, 50g/175m)
Minkšti, švelnučiai, geras storumas, o kas labai svarbu vaikams - lengvai ir paprastai skalbiami. Tik ne iš pigiųjų
QUOTE(rogue @ 2011 09 28, 22:20)
pagal turima schema rasoma kad reikia 150-175 gr baltu siulu ir 50gr oranziniu siulu, virbalu storis nr.3-4 ir 13 saguciu
dėkui
QUOTE(Garmina @ 2011 09 29, 08:55)
Man labai patiko MONDIAL Extrafine superwash (100% pure new wool, Lana Vergine Merino Extrafine, 50g/175m)
Minkšti, švelnučiai, geras storumas, o kas labai svarbu vaikams - lengvai ir paprastai skalbiami. Tik ne iš pigiųjų
tai vat kad ne sau megziu, kaina gali šokiruoti. sunkoka, nori pigesniais siūlais, išaiškint sunku.
QUOTE(Tomienė @ 2011 09 08, 15:20)
o boruzeles megztos cia? ar jau ant virsaus uzdetos?
gal schemute turi? butent boruziuku?
Senokai numegzta, bet tik dbr manekene papozavo ir jos ammyte atsiunte foto
http://public.fotki....emene-next.html
http://public.fotki....emene-next.html