Labą vakarą Atnešu ir aš savo kvarbatkuotą parodyti Komplektėlis dvimetukei panelei
QUOTE(merginuke @ 2011 06 13, 23:22)
labai grazi suknele beje ar platinot bangeles nerdama zemyn ar ne?
Suknelę "platinau" keisdama vąšelį į didesnio numerio. Apie šią suknelę jau nemažai rašyta ir šioj,ir ankstesnėj temoj, taigi nieko naujo neišradinėjau
QUOTE(sauadsa @ 2011 06 12, 21:03)
Labą vakarą Atnešu ir aš savo kvarbatkuotą parodyti Komplektėlis dvimetukei panelei
pasakiskai grazu reiks begti pirkt siuliuku,labai noretusi ir savo dukrytei tokio grozio
pasitodysim ka mes irgi nusimezgem aisku,iki Jusu groziu toli,bet vistiek pasirodom,nes cia pirma musu mocherinuke
tikroji spalvyte antrojoje nuotraukyteje
QUOTE(viva 31 @ 2011 06 14, 17:40)
pasakiskai grazu reiks begti pirkt siuliuku,labai noretusi ir savo dukrytei tokio grozio
pasitodysim ka mes irgi nusimezgem aisku,iki Jusu groziu toli,bet vistiek pasirodom,nes cia pirma musu mocherinuke
superine suknute! po jusu temele pasizvalgysiu, ieskau savo busimam mazyliui ka nunerti
QUOTE(Juracka @ 2011 06 14, 16:30)
superine suknute! po jusu temele pasizvalgysiu, ieskau savo busimam mazyliui ka nunerti
dekui
Labas vakaras, merginos,
Gal kuri netycia turit mezgimo schema "Gummy bear" zaliojo meskucio? Na sito:
http://s300.photobuc...r...pg&newest=1
Labai aciu, jei galesit padeti
Gal kuri netycia turit mezgimo schema "Gummy bear" zaliojo meskucio? Na sito:
http://s300.photobuc...r...pg&newest=1
Labai aciu, jei galesit padeti
viva 31, labai graži suknutė
QUOTE(sauadsa @ 2011 06 13, 00:03)
Nuostabus komplektėlis
QUOTE(viva 31 @ 2011 06 14, 17:40)
Labai graži suknutė
sauadsa, viva 31 laaabai dailios suknytės
Gaukseli nuostabūs darbeliai o dar kokia manekenė jau aš kai ką nusižiūrėjau
Gaukseli nuostabūs darbeliai o dar kokia manekenė jau aš kai ką nusižiūrėjau
QUOTE(mazge1979 @ 2011 06 15, 07:50)
viva 31, labai graži suknutė
dekui labai