Sveikos
Atsiprašau, kad taip įsibroviau pas jus, bet būčiau labai dėkinga, jei užsuktumėte i šią temą
ir sudalyvautumėte apklausoje ilgai netruksite, o man pagelbėsite
Ačiū labai
QUOTE(memelietė @ 2011 07 23, 08:15)
Sveikos
Atsiprašau, kad taip įsibroviau pas jus, bet būčiau labai dėkinga, jei užsuktumėte i šią temą
Ačiū labai
Ačiū labai
ar butina kiekvienoj temoj ta pati rasyt
Mano mergytei
Tiesiog noriu pasidžiaugti. Baigiau dukrytei vasarinę suknutę. Fotografavau kai ji dar nebuvo iki galo sutvarkyta. Nėra nei pasijoniuko nei sagytės nugaroje.Margutė gavosi todėl, kad bandžiau sunaudoti siūlų likučius, kurių turiu pilną maišą. Jaučiu kad dar kokios dvi suknutės išeitų iš tų mano likučių ))). Oi kaip gražiai atrodys per broliuko krikštynas rugpjūčio 20 d.
kristi13, tikrai graži suknelė, sesytė bus pasipuošus
lbai graži suknutė, mergytei lbai tinka ir raštelis labai gražus, neįprastas. aš dabar biginėju baltą mažai princesytei suknutę krikštynoms, liko nugarytė ir detalytės, tada rodysimės,, ji ir bus kitokia truputį
Labai grazi suknyte ir spalvytes ,ir rastas labai labai
Gal sijono rasto schema pasidalintumet?
QUOTE(rasa32 @ 2011 07 28, 20:49)
Labai grazi suknyte ir spalvytes ,ir rastas labai labai
Suknutės sijoną nėriau pagal seną savo servetėlę. Tai net nežinau kaip ir pasidalinti tuo rašteliu. Prie progos žadu papaišyti ir ydėti
QUOTE(viva 31 @ 2011 08 04, 15:10)
Sveikutes. Naujas bolero mergytei.
o jau grožis šaunuolė
QUOTE(viva 31 @ 2011 08 04, 15:10)
Sveikutes. Naujas bolero mergytei.
ooo, o koks grožis
gal pasidalinsit išmintim?
Papildyta:
QUOTE(kristi13 @ 2011 07 28, 14:30)
Tiesiog noriu pasidžiaugti. Baigiau dukrytei vasarinę suknutę. Fotografavau kai ji dar nebuvo iki galo sutvarkyta. Nėra nei pasijoniuko nei sagytės nugaroje.Margutė gavosi todėl, kad bandžiau sunaudoti siūlų likučius, kurių turiu pilną maišą. Jaučiu kad dar kokios dvi suknutės išeitų iš tų mano likučių ))). Oi kaip gražiai atrodys per broliuko krikštynas rugpjūčio 20 d.
puiki suknytė, ir puikiai priderintos spalvos