Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

Labas vakaras,

Buvo internetas sustreikavęs, tai galėjau daugiau laiko skirti kitiems dalykams, tarp jų ir knygoms.
šeštadienį ryte įkritusi skaičiau Starkaus dienoraščio įrašus apie kelionę po Pietų Ameriką. thumbup.gif Gaila, kad jau baigė. Dabar belieka tik laidos per tv sulaukti.
O iš knygų tai šiuo metu skaitau Elif Shafak "Stambulo pavainikė". Knygų stirta ant staliuko laukia savo eilės.
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2011 05 31, 23:49)
Labas vakaras,

Buvo internetas sustreikavęs, tai galėjau daugiau laiko skirti kitiems dalykams, tarp jų ir knygoms.
šeštadienį ryte įkritusi skaičiau Starkaus dienoraščio įrašus apie kelionę po Pietų Ameriką.  thumbup.gif  Gaila, kad jau baigė. Dabar belieka tik laidos per tv sulaukti.

Aš vis neprisiruošiu jų dienoraščio perskaityti, guli failai gražiai sudėlioti, bet laiko nėra doh.gif
Atsakyti
Labai labai ieskau Giedros Radvilaviciutes knygos „Suplanuotos akimirkos“ (2004). Parasykite man, jei kas noretu parduoti
Atsakyti
Na ką, aš po lietuvių kalbos valstybinio egzamino. Pikta kai velnias. Teksto suvokime du tekstai apie Kudirką su potekste "Mylėkime Lietuvą!". Baisu doh.gif O rašinys visai smagiai susirašė, apie meilę lietuvių kultūroje.
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 06 01, 13:44)
Na ką, aš po lietuvių kalbos valstybinio egzamino. Pikta kai velnias. Teksto suvokime du tekstai apie Kudirką su potekste "Mylėkime Lietuvą!". Baisu doh.gif O rašinys visai smagiai susirašė, apie meilę lietuvių kultūroje.

4u.gif man ir suvokimas nepatiko blush2.gif
aš tai interpretaciją rašiau Donelaičio, tai labai apsidžiaugiau, kad jis buvo saraše thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 06 01, 14:44)

O kokie tekstai turėjo būti kad tavęs nepapiktintų?
Atsakyti
Na ką, aš po lietuvių kalbos valstybinio egzamino. Pikta kai velnias. Teksto suvokime du tekstai apie Kudirką su potekste "Mylėkime Lietuvą!". Baisu doh.gif

pritariu.
Dieve, kaip gerai, kad ta mokykla seniai baigesi ir niekada jos nebebus cool.gif

Gegyte, sake, buvai atejus vakar? Prasilenkiam vis biggrin.gif
Papildyta:
caralaite, o tu negali meetintis sekmadieni? isvaziuoji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 01 birželio 2011 - 14:52
aš, pasirodosi, negaliu šį sekmadienį
Atsakyti

QUOTE(caralaite @ 2011 06 01, 15:49)
O kokie tekstai turėjo būti kad tavęs nepapiktintų?

ajajai......
mano nuomone paskutiniu metu labai spekuliuojama Meilės Tėvynei tema..... rolleyes.gif čia gal valdžia tai vykdo skatinimą mylėti, bet kaip sakoma, ne šūkiais, o darbais reikia viską įrodyti rolleyes.gif
gerai, kad man nebereikia abitūros laikyti- sąžiningai sakau- nenorėčiau schmoll.gif
Aš čia dar neseniai Turow knygą perskaičiau apie jo pirmo kurso studijas Harvardo universitete ir štai vienam epizode jis skundžiasi, kad per 14 dienų turi išsilaikyti NET 4 egzaminus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pagavojau,-naivuolis, mes per savaitę po 4 išsilaikom lotuliukas.gif o praėjusiais metais buvo, kad per savaitę išsilaikėm net 6 , tada dar kitą savaitę 4 lotuliukas.gif doh.gif

Labs diens bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukas: 01 birželio 2011 - 15:01
QUOTE(marakeš @ 2011 06 01, 15:59)
aš, pasirodosi, negaliu šį sekmadienį

Jauciu, atidedam unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 01 birželio 2011 - 15:02
bet šeštadienį galėtau. jei grįžtume prie pradinio varianto smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif

Birželio 4 d.
Ingėnas - tinka
LEEja - T
Gegytė - tinka
Vessta - tinka
Masako - tinka
marakeš - tinka

Birželio 18 d.
Ingėnas - iš bėdos tinka, bet neperlabiausiai, gali nutikt, kad ir nelabai galėsiu
caralaite - tinka
fatimaallaa - gal ir pavyktų ištrukti trumpam
vessta- tinka
aistuliaa - tinka
Masako - tinka

Birželio 25 d.
Ingėnas - tinka
fatimaalla - T
Masako - tinka

tai gal darom vis tik birzelio 4? mirksiukas.gif
sunku vis tiek rasti diena, kad visos galetu...
Atsakyti