ir man, ir man ,,Miserere" labai patiko.
Sveikos
Del mytu,tai su manim sudetinga as visur galiu tik su savo 5 metu priekaba o jam tai tuoj kas nusibos,tai reikia kur eiti,tai vel kokie zyzimai,tai tik trukdysim jums
Siandien pagaliau radau knygyne ir nusipirkau Eric Walz "Popieziu valdove" -laukiau jos ilgai,beveik 1.5 metu Tai jaudinanti,nepaprasta vienos is paciu zaviausiu istoriniu asmenybiu gyvenimo istorija.Vienam popieziu ji buvo mylimoji,kitam-motina,treciam-senele.Istorija nepelnytai pamirso sia moteri,nes be jos ji butu visiskai kitokia-tikiuosi bus taip kaip raso sioje anotacijoje
Miserere patiko ir man,tik kazkurioje vietoje pasirode per daug istesta,bet neziurint to Grange nenusivyliau ir dabar laukiu birzelio vidurio,kada ,zinau,bus isleista "Limbu priesaika"
Del mytu,tai su manim sudetinga as visur galiu tik su savo 5 metu priekaba o jam tai tuoj kas nusibos,tai reikia kur eiti,tai vel kokie zyzimai,tai tik trukdysim jums
Siandien pagaliau radau knygyne ir nusipirkau Eric Walz "Popieziu valdove" -laukiau jos ilgai,beveik 1.5 metu Tai jaudinanti,nepaprasta vienos is paciu zaviausiu istoriniu asmenybiu gyvenimo istorija.Vienam popieziu ji buvo mylimoji,kitam-motina,treciam-senele.Istorija nepelnytai pamirso sia moteri,nes be jos ji butu visiskai kitokia-tikiuosi bus taip kaip raso sioje anotacijoje
Miserere patiko ir man,tik kazkurioje vietoje pasirode per daug istesta,bet neziurint to Grange nenusivyliau ir dabar laukiu birzelio vidurio,kada ,zinau,bus isleista "Limbu priesaika"
SVEIKOS,
"Misererė" ir man labai patiko, nors aš daug skaitau detektyvų. Čia vėlgi pasireiškia knyginių skorių įvairovė, bet juk tai gerai Kaip būtų neįdomu, jei visoms patiktų tos pačios knygos
O aš pradėjau skaityti R. Gary "Aušros pažadas" .
Kol kas patinka
Pavydžiu vilnietėms jų ruošimosi susitikimui, derinimo smulkmenų, keitimosi knygomis ir kt
"Misererė" ir man labai patiko, nors aš daug skaitau detektyvų. Čia vėlgi pasireiškia knyginių skorių įvairovė, bet juk tai gerai Kaip būtų neįdomu, jei visoms patiktų tos pačios knygos
O aš pradėjau skaityti R. Gary "Aušros pažadas" .
Kol kas patinka
Pavydžiu vilnietėms jų ruošimosi susitikimui, derinimo smulkmenų, keitimosi knygomis ir kt
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 31, 10:22)
Dar reikia sulaukti Fati nuomonės. Ir kur Pajauta dingusi?
aš šį savaitgalį visiškai negaliu, nes ryt ir poryt turiu egzaminus, o savaitgali liesiu prakaitus maketuojant ir spausdinant pavyzdinę knygą, kurią turiu pristatyt iš karto po savaitgalio. Jau rašiau prieš tai, kad galėčiau ne šį o kitą savaitgalį. Bet kaip sakiau, nebūtina derintis prie manęs
QUOTE(Magnė @ 2011 05 31, 12:58)
Aš irgi pavydžiu, ypač keitimosi knygomis
Beje Creed, kaip ačiū už tą knygą, nerealiai patinka, bent šioks toks myto kompensavimas. Einu skaityt toliau...
QUOTE(Skaitanti @ 2011 05 31, 14:04)
Beje Creed, kaip ačiū už tą knygą, nerealiai patinka, bent šioks toks myto kompensavimas. Einu skaityt toliau...
O apie kokią knygą eina kalba?
QUOTE(Creed @ 2011 05 31, 12:53)
Primink ir man ,kai bus jau pardavime,galiu pamirsti Neisisiuntei dar laisko?
QUOTE(luiziana @ 2011 05 31, 14:14)
Priminsiu pirktr vaziuosiu tiesiai i leidykla,ten ir greiciau ir pigiau bus,as jau jiems ikyrejau su klausimais,tai pazadejo laiska atsiusti ,kai bus Parasyk man i gmail savo adresa,istryniau netycia
Papildyta:
QUOTE(Magnė @ 2011 05 31, 14:07)
O apie kokią knygą eina kalba?
Turbut apie "Namu taisykles"
laba.
kaip vakar nervas suėmė. vakar baigiau knygą ( Tūkstantis saulių skaisčių ) skaityti pačioj įdomiausioj vietoj bet kad nebegalėjau toliau skaityt, akys taip merkėsi
sveika
kaip vakar nervas suėmė. vakar baigiau knygą ( Tūkstantis saulių skaisčių ) skaityti pačioj įdomiausioj vietoj bet kad nebegalėjau toliau skaityt, akys taip merkėsi
QUOTE(Ebru @ 2011 05 30, 23:03)
Sveikos, aš irgi norėčiau prisiungti į šį gausų knygų mylėtojų būrį
sveika
Labas
Bet koks puikus oras šiandien Nors eik ir deginkis
Neprisimenu ar jau sakiau, todėl galiu ir pasikartoti
Baigiau Sandros Brown Aklavietę. Šlamštas - nerekomenduoju niekam: nei detektyvų mėgėjoms, nei Sandros Brown gerbėjoms
Jei kam įdomu, atsiliepimas blog'e.
Ir jau perskaičiau ketvirtadalį Beccos Fitzpatrick Puolusio angelo. Kolkas nieko nesuprantu
Bet koks puikus oras šiandien Nors eik ir deginkis
Neprisimenu ar jau sakiau, todėl galiu ir pasikartoti
Baigiau Sandros Brown Aklavietę. Šlamštas - nerekomenduoju niekam: nei detektyvų mėgėjoms, nei Sandros Brown gerbėjoms
Jei kam įdomu, atsiliepimas blog'e.
Ir jau perskaičiau ketvirtadalį Beccos Fitzpatrick Puolusio angelo. Kolkas nieko nesuprantu
QUOTE(Masako @ 2011 05 31, 12:35)
Merginos, kaip manot, kiek butu imanoma uzsiprasyt knygyne uz R. Serelytes "Vardas tamsoje" (2004)ir James "Gimtoji nuodeme" (1999) (jos skaitytos, bet puikios bukles). Nelabai randu internete nurodytos knygyno kainos. Ju dabar turbut isvis knygynuose nera?
Aš šiais metais "Vardas tamsoje" pirkau už 5.50, Vagoj, jei gerai atsimenu.
QUOTE(linamog @ 2011 05 31, 12:51)
Doriforei labai patiko, ji pasipiktino, kad as nelikau apakusi.
Neprisimenu, kad kuri būtumėt apie knygą rašiusi.
Skaitau šiuo metu Jane Urquhart "Dailininkas". Po Miserere žudynių ir kankinimų norėjau ko nors paprasto ir ramaus, tai ši knyga labai tinkama. O knygyne nusipirkau Tommy Jaud "Atostogų likučiai" . Jau seniai jos norėjau, tai pamačiusi už 10 litų, iškart pagriebiau.