Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

ir man, ir man ,,Miserere" labai patiko. ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Del mytu,tai su manim sudetinga as visur galiu tik su savo 5 metu priekaba biggrin.gif o jam tai tuoj kas nusibos,tai reikia kur eiti,tai vel kokie zyzimai,tai tik trukdysim jums unsure.gif

Siandien pagaliau radau knygyne ir nusipirkau Eric Walz "Popieziu valdove" thumbup.gif -laukiau jos ilgai,beveik 1.5 metu doh.gif Tai jaudinanti,nepaprasta vienos is paciu zaviausiu istoriniu asmenybiu gyvenimo istorija.Vienam popieziu ji buvo mylimoji,kitam-motina,treciam-senele.Istorija nepelnytai pamirso sia moteri,nes be jos ji butu visiskai kitokia-tikiuosi bus taip kaip raso sioje anotacijoje rolleyes.gif

Miserere patiko ir man,tik kazkurioje vietoje pasirode per daug istesta,bet neziurint to Grange nenusivyliau ir dabar laukiu birzelio vidurio,kada ,zinau,bus isleista "Limbu priesaika" thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Creed: 31 gegužės 2011 - 12:56
SVEIKOS,
"Misererė" ir man labai patiko, nors aš daug skaitau detektyvų. Čia vėlgi pasireiškia knyginių skorių įvairovė, bet juk tai gerai thumbup.gif Kaip būtų neįdomu, jei visoms patiktų tos pačios knygos g.gif

O aš pradėjau skaityti R. Gary "Aušros pažadas" .
Kol kas patinka thumbup.gif

Pavydžiu vilnietėms jų ruošimosi susitikimui, derinimo smulkmenų, keitimosi knygomis ir kt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 31, 10:22)
Dar reikia sulaukti Fati nuomonės. Ir kur Pajauta dingusi? unsure.gif

aš šį savaitgalį visiškai negaliu, nes ryt ir poryt turiu egzaminus, o savaitgali liesiu prakaitus maketuojant ir spausdinant pavyzdinę knygą, kurią turiu pristatyt iš karto po savaitgalio. Jau rašiau prieš tai, kad galėčiau ne šį o kitą savaitgalį. Bet kaip sakiau, nebūtina derintis prie manęs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnė @ 2011 05 31, 12:58)

Pavydžiu vilnietėms jų ruošimosi susitikimui, derinimo smulkmenų, keitimosi knygomis ir kt rolleyes.gif

Aš irgi pavydžiu, ypač keitimosi knygomis blush2.gif

Beje Creed, kaip ačiū už tą knygą, nerealiai patinka, bent šioks toks myto kompensavimas. Einu skaityt toliau...
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2011 05 31, 14:04)
Beje Creed, kaip ačiū už tą knygą, nerealiai patinka, bent šioks toks myto kompensavimas. Einu skaityt toliau...

O apie kokią knygą eina kalba?
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 05 31, 12:53)

dabar laukiu birzelio vidurio,kada ,zinau,bus isleista "Limbu priesaika" thumbup.gif

Primink ir man ,kai bus jau pardavime,galiu pamirsti mirksiukas.gif Neisisiuntei dar laisko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 05 31, 14:14)
Primink ir man ,kai bus jau pardavime,galiu pamirsti  mirksiukas.gif Neisisiuntei dar laisko?   ax.gif

Priminsiu mirksiukas.gif pirktr vaziuosiu tiesiai i leidykla,ten ir greiciau ir pigiau bus,as jau jiems ikyrejau su klausimais,tai pazadejo laiska atsiusti ,kai bus biggrin.gif Parasyk man i gmail savo adresa,istryniau netycia blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Magnė @ 2011 05 31, 14:07)
O apie kokią knygą eina kalba?

Turbut apie "Namu taisykles" rolleyes.gif
Atsakyti
laba.

kaip vakar nervas suėmė. vakar baigiau knygą ( Tūkstantis saulių skaisčių ) skaityti pačioj įdomiausioj vietoj doh.gif bet kad nebegalėjau toliau skaityt, akys taip merkėsi verysad.gif

QUOTE(Ebru @ 2011 05 30, 23:03)
Sveikos, aš irgi norėčiau prisiungti į šį gausų knygų mylėtojų būrį 4u.gif

sveika 4u.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Bet koks puikus oras šiandien bigsmile.gif Nors eik ir deginkis vacation1.gif

Neprisimenu ar jau sakiau, todėl galiu ir pasikartoti doh.gif

Baigiau Sandros Brown „Aklavietę“. Šlamštas - nerekomenduoju niekam: nei detektyvų mėgėjoms, nei Sandros Brown gerbėjoms schmoll.gif
Jei kam įdomu, atsiliepimas blog'e.

Ir jau perskaičiau ketvirtadalį Beccos Fitzpatrick „Puolusio angelo“. Kolkas nieko nesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 05 31, 12:35)
Merginos, kaip manot, kiek butu imanoma uzsiprasyt knygyne uz R. Serelytes "Vardas tamsoje" (2004)ir James "Gimtoji nuodeme" (1999) (jos skaitytos, bet puikios bukles). Nelabai randu internete nurodytos knygyno kainos. Ju dabar turbut isvis knygynuose nera?  g.gif  g.gif

Aš šiais metais "Vardas tamsoje" pirkau už 5.50, Vagoj, jei gerai atsimenu. smile.gif

QUOTE(linamog @ 2011 05 31, 12:51)
Doriforei labai patiko, ji pasipiktino, kad as nelikau apakusi. tongue.gif

lotuliukas.gif
Neprisimenu, kad kuri būtumėt apie knygą rašiusi. g.gif

Skaitau šiuo metu Jane Urquhart "Dailininkas". Po Miserere žudynių ir kankinimų norėjau ko nors paprasto ir ramaus, tai ši knyga labai tinkama. O knygyne nusipirkau Tommy Jaud "Atostogų likučiai" . Jau seniai jos norėjau, tai pamačiusi už 10 litų, iškart pagriebiau.
Atsakyti
Balionas naujokei Ebru 4u.gif

Tai kaip čia dėl meet, darom sekmadienį? smile.gif
Atsakyti