Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(marakeš @ 2011 05 31, 12:37)
Masako, tai tu galėsi sau lindėt kampe, o mes siaubsim knygyną, tinka?

aha, akinius juodus uzsidek ir buk biggrin.gif nes vistiek fotkinsiu - neslopinsi cia tu mano talento biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
as tada irgi, savo muiline atsinesus, kad pleskinsiu, kad pleskinsiu nail.gif:

marakeš, ne i toki kampa noriu schmoll.gif Noriu i pasaulio krasto kampa mellow.gif
Atsakyti
nū kas čia dabar user posted image
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(LEEja @ 2011 05 31, 10:28)
gerai, aha - o kokia vieta bus susitikimo? nes jei ne privati kazkokia, tai nenesiu gi keksu i kavine  biggrin.gif

as tai isvis siulau toki mainu turgeli padaryt, ne vien knygas, bet kas ko atliekamo turi kokiu parfiumu ar kosmetiku  rolleyes.gif  as galiu dar mazesnem mergaitem saviskes isaugtu keleta drabuziu/batu atiduot atnest.
siaubas, kokia as gariunu boba biggrin.gif biggrin.gif

Na tai nebūtinai juk knygynas. Kiek supratau knygyne galėtume tiktis tik šeštadienį. Bet gal jau geriau pilnesnė chebrytė, nei knygynas biggrin.gif blush2.gif
Dėl keksiukų tai tiek to, apseitumėm mirksiukas.gif (nors ir labai norisi biggrin.gif blush2.gif ), kad tik žmonės susirinktų smile.gif
Dėl įvairiapusiškų mainų tai nežinau laugh.gif Jei kavinėje, tai nelabai gal jie biggrin.gif , nebent tik knyginiai.
Bet ir mane šįkart nustebino LEEja gerąją prasme bigsmile.gif , pagirtinas iniciatyvumas biggrin.gif thumbup.gif Žmogus visokiom priemonėm bando kitas privilioti biggrin.gif , būtų gaila jei tokia iniciatyva nepasiteisintų unsure.gif

Dar reikia sulaukti Fati nuomonės. Ir kur Pajauta dingusi? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 31 gegužės 2011 - 11:23
man tai tas knygynas ideali vieta. geografine prasme biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 05 31, 12:16)
nū kas čia dabar user posted image

oi, kokis mielas paveiksliukas 4u.gif biggrin.gif
QUOTE(marakeš @ 2011 05 31, 12:26)

biggrin.gif

siaip teoriskai, nors ir nedirbam, gal vis tiek galetumem cia rinktis mastau.gif Reikia direktores paklaust. Tik zinot - man kazkaip nelabai ochota ne darbo metu... g.gif lotuliukas.gif

Merginos, kaip manot, kiek butu imanoma uzsiprasyt knygyne uz R. Serelytes "Vardas tamsoje" (2004)ir James "Gimtoji nuodeme" (1999) (jos skaitytos, bet puikios bukles). Nelabai randu internete nurodytos knygyno kainos. Ju dabar turbut isvis knygynuose nera? g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 31 gegužės 2011 - 11:43
QUOTE(marakeš @ 2011 05 31, 13:26)

kurgi jau ne biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 31 gegužės 2011 - 11:43
Knygyno kainos: "Vardas tamsoje" 14,87 Lt, "Gimtoji nuodėmė" - 14,00 Lt
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 05 31, 12:42)
Knygyno kainos: "Vardas tamsoje" 14,87 Lt, "Gimtoji nuodėmė" - 14,00 Lt

aciu 4u.gif O kaip tu cia radai: iprastiniu budu ar turi kazkokiu ypatingu galiu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 05 30, 17:42)
Nebeprisimenu, kaip ji patiko kitoms (išskyrus kad labai patiko Ingėnui)- tai jei netingit, parašykit, kuo ji jums patiko, man tikrai įdomu.

Doriforei labai patiko, ji pasipiktino, kad as nelikau apakusi. tongue.gif
Atsakyti
googlis mano geriausias draugas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 05 31, 11:51)
Doriforei labai patiko, ji pasipiktino, kad as nelikau apakusi. tongue.gif

Tai kad ne tik mudviem. Tuo metu kai aš ją gyriau, buvo labai daug pritariančių toms pagyroms smile.gif
Atsakyti