Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Ebru @ 2011 05 30, 22:03)
Sveikos, aš irgi norėčiau prisiungti į šį gausų knygų mylėtojų būrį 4u.gif

Sveika 4u.gif
Tai pasipasakok, kokį žanrą mėgsti, kokios knygos patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 30, 22:06)
Sveika 4u.gif
Tai pasipasakok, kokį žanrą mėgsti, kokios knygos patiko ax.gif

žanro nelabai išskirčiau ax.gif
esu didele H. Murakamio gerbėja, didelį įspūdį paliko Čiauškutė, Erškėčių paukščiai, kaip jau galima suprasti Murakamio knygos, kurias perskaičiau. dabar skaitau J. Picoult "Tobulas paveikslas". jau visai pabaiga, liko keletas skyrių, tai labai patinka ši knyga, nors iš pradžių jau norėjau ją i šalį padėt 4u.gif
Atsakyti
Taigi dar vienas variantas mytui smile.gif

Birželio 5 d.
Gegytė - gali
Vessta - gali
Ingėnas - gali
aistuliaa- galiu

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(katilina @ 2011 05 30, 17:42)
Pabaigiau ir aš Jean-Christophe Grange "Miserere". Ir gerai net nežinau, ką pasakyti. Patiko man, bet be "labai". Vietomis gana smarkiai įtraukdavo, bet kelis kartus buvo ir truputį atsibodusi. Tikrai nebuvo taip, kad skaityčiau ir negalėčiau paleisti iš rankų, kaip kad įsivaizdavau. Gali būti, kad per greit ją perskaičiau. O galbūt per daug panašių detektyvų- trilerių jau esu skaičiusi, nes beveik nieko naujo šitoj knygoj neradau (išskyrus keletą dalykų). Ir šiaip kažkodėl labai nemėgstu knygų apie panašias "organizacijas", bet čia jau subjektyvus dalykas.

Tik nepamanykit, kad prastai apie knygą atsiliepiu- tikrai ne. Labai nebloga tokio žanro knyga, ir nesigailiu, kad skaičiau, bet jei būčiau pirkusi už visą kainą (50 litų), tai būtų šiek tiek pikta.  smile.gif Nebeprisimenu, kaip ji patiko kitoms (išskyrus kad labai patiko Ingėnui)- tai jei netingit, parašykit, kuo ji jums patiko, man tikrai įdomu.

Žinok, šiuo atveju irgi su tavimi sutiksiu - knyga visai nieko, buvo įdomu, bet visgi antrą kartą neskaityčiau - nebuvo wow. Man kažko pritrūko blush2.gif
Tiesa, neseniai baigiau skaityti Alvtegen "Išdavystė". Patiko labiau nei "Kaltė". Ir grąžino norą skaityti daugiau autorės knygų biggrin.gif
Atsakyti
Taigi dar vienas variantas mytui smile.gif

Birželio 5 d.
Gegytė - gali
Vessta - gali
Ingėnas - gali
aistuliaa - galiu
LEEja - gali
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 31 gegužės 2011 - 07:42
aš tai galiu visas dienas, su sąlyga, kad LEEja nelys prie manęs su fotiku biggrin.gif bet sekmadienį tai gal Masako knygynas nedirba?

Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 05 31, 12:17)
aš tai galiu visas dienas, su sąlyga, kad LEEja nelys prie manęs su fotiku biggrin.gif bet sekmadienį tai gal Masako knygynas nedirba?

lysiu prie visu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 05 31, 11:23)
lysiu prie visu  laugh.gif

aš savo atsinešiu, galėsim pasimatuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 05 31, 12:24)
aš savo atsinešiu, galėsim pasimatuot biggrin.gif

gerai, aha - o kokia vieta bus susitikimo? nes jei ne privati kazkokia, tai nenesiu gi keksu i kavine biggrin.gif

as tai isvis siulau toki mainu turgeli padaryt, ne vien knygas, bet kas ko atliekamo turi kokiu parfiumu ar kosmetiku rolleyes.gif as galiu dar mazesnem mergaitem saviskes isaugtu keleta drabuziu/batu atiduot atnest.
siaubas, kokia as gariunu boba biggrin.gif biggrin.gif

kauku draustinio nori kas nors?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 31 gegužės 2011 - 10:30
Jo, as vakar paskui prisiminiau, kad Pajautos ir marakeš nepaminejau blush2.gif doh.gif

aha, marakeš, nedirba sekmadieni, nu bet galim nebūtinai knygyne irnesakyk.gif jei dabar kitaip neiseina. Kitas dalykas, nezinau, ar as 5 diena galesiu doh.gif bet bandyciau kazkaip...
tik kad man laikas blogas psichologiskai dabar, o tai atsispindi ir fiziskai. Norisi i koki kampa nulisti ir pasislepti (kaip "Kvepaluose" panasiai) ph34r.gif
Jau prie manes, Leeja, tikrai nelisk - nenoriu frankensteinisku fotkikiu cool.gif

Nu bet jei ne knygyne busim, tai neteks Leejos kepinuku pakastavoti schmoll.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(LEEja @ 2011 05 31, 11:28)
gerai, aha - o kokia vieta bus susitikimo? nes jei ne privati kazkokia, tai nenesiu gi keksu i kavine  biggrin.gif

as tai isvis siulau toki mainu turgeli padaryt, ne vien knygas, bet kas ko atliekamo turi kokiu parfiumu ar kosmetiku  rolleyes.gif  as galiu dar mazesnem mergaitem saviskes isaugtu keleta drabuziu/batu atiduot atnest.
siaubas, kokia as gariunu boba biggrin.gif biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Leeja, tu mane stebini (geraja prasme). Kas tau pasidare? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 31 gegužės 2011 - 10:32
o penktadieni netinka niekam?
Papildyta:
QUOTE(Masako @ 2011 05 31, 12:33)

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Leeja, tu mane stebini (geraja prasme). Kas tau pasidare? bigsmile.gif

o kas yra? biggrin.gif
tipo buvau labai pikta teta ir staiga pavirtau i feja? biggrin.gif
taigi nepazistat manes jus... smile.gif jokiais rakursais smile.gif
Atsakyti
Masako, tai tu galėsi sau lindėt kampe, o mes siaubsim knygyną, tinka?
Atsakyti