Labas
Kad ir sukurtumėm knygių profilį FB, pvz. aš tai nesiruošiu ten pliurpti ir rašyti tiek, kiek rašau čia. FB man rodos žymiai mažiau privatumo ir visiems labiau ant akių. Apskritai aš ten mažai rašinėju, nesu didelė FB fanė.
O dėl nukrypimų nuo temos, tai juk nėra sunku aiškius nukrypimus tiesiog pageltoninti, kaip kad jau tarėmės.
Kitas dalykas - tie tikrieji atsliepimai ir komentarai apie knygas anksčiau ar vėliau atsiduria mūsų bloge. Tai jei kam norisi tik tokios inoformacijos, irgi pakankamai gera išeitis
QUOTE(luiziana @ 2011 06 12, 12:41)
labai pritariu ,sutaupytu laika tu,kuriem neidomu plepalai,ir ateina ieskotis tik info apie knygas,plepalu svetaine ir knygu klubas faceboke visai nieko ideja,kas nores tas ir jungsis. Dabar tik esam kai kurios viena kita i draugus asmeninius prisiemusios,bet tai asmeniniai profiliai,isties ne visad ir norisi,kad juos sektu ne labai gerai pazystami ir neartimi zmones,tad knygem susikurti atskirai butu gera ideja.As viena diena jau buvau sumasciusi pratrinti keleta knygiu is draugu,nes vistiek nebendraujam,nesam gerai pazystamos,nenoriu tureti daug prisiemusi,tad nepykit,jei ka panaikinsiu,noriu pasilikti tik tuos,su kuriais pabendrauju Kurkit nauja knygiu profili
gaila, kad skirstysis SM būrelis- man ši tema atrodo jauki ir sava, o tas FB toks didelis ir šaltas, svetimas
aš neturiu facebook`o ir šiaip nepatinka man tie socialiniai tinklapiai man atrrodo, kad ten visi vienas kitą seka ir šiaip tokie ,,pasirodymai" ir pasiseilėjimai
gal kada dar čia susimatysim, nes turiu laiko tik čia retkarčiais užsukt
Nieks niekur nesiskirstys, as nesiruosiu eiti i jokius facebook ar dar kazkur.
QUOTE(luiziana @ 2011 06 12, 11:41)
labai pritariu ,sutaupytu laika tu,kuriem neidomu plepalai,ir ateina ieskotis tik info apie knygas,plepalu svetaine ir knygu klubas faceboke visai nieko ideja,kas nores tas ir jungsis. Dabar tik esam kai kurios viena kita i draugus asmeninius prisiemusios,bet tai asmeniniai profiliai,isties ne visad ir norisi,kad juos sektu ne labai gerai pazystami ir neartimi zmones,tad knygem susikurti atskirai butu gera ideja.As viena diena jau buvau sumasciusi pratrinti keleta knygiu is draugu,nes vistiek nebendraujam,nesam gerai pazystamos,nenoriu tureti daug prisiemusi,tad nepykit,jei ka panaikinsiu,noriu pasilikti tik tuos,su kuriais pabendrauju Kurkit nauja knygiu profili
Labas, iš dalies tai labai pritariu luizianai, asmeniškai man tai tikrai neįdomu plepaliukai ir ateinu paieškoti, kas ką gero skaito ir kas ką įdomaus išskaitė... Bet... Jei jau kas nors paplepa ne į temą, tai moteriškai natūrai labai sunku neatsakyti, tai taip ir į tuos plepalus ir įsijungi. Žinoma, šimtąjį kartą pasikartosiu, man gaila, kad kartais palieku kokias rekomendacijas, nenusikopijuoju, vis žadu sukelti į blogą skaitytinas lietuvių autorių knygas, istorines knygas, kelionių knygas, kas kiek yra prirekomendavę, bet dabar kniskis po tas temas...
Su tom kitom erdvėm tai labai sudėtinga, nes panašu kaip ir su blogo kūrimu, kiek buvo entuziazmo, kiek slaptažodžiu išsiuntinėta, o kiek dabar realiai prie jo dirbančių? Taip kad aš labai smarkiai susilaikyčiau, kadangi visi norime prie kompiuterio praleisti kuo mažiau laiko, o kuo daugiau laiko praleisti prie knygų.
O dėl FB kaip sistemos tai nieko blogo pasakyti negaliu, nors ir labai ilgai ignoravau, pagaliau pabandžiau ir visai nieko, po truputį žaidžiu, ir svarbiausia, laiko tai jis kaip tik sutaupo, nes visas naujienas gaunu vienoje vietoje (labai patinka ta naujienų funkcija). Iš pradžių, kol susiradau visus, kurie man įdomūs, rašantys apie knygas, gal ilgėliau užtrukau, o dabar tik belieka peržiūrėti, ką jie gero parašė. Puiku.
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 12, 12:46)
Kad ir sukurtumėm knygių profilį FB, pvz. aš tai nesiruošiu ten pliurpti ir rašyti tiek, kiek rašau čia. FB man rodos žymiai mažiau privatumo ir visiems labiau ant akių. Apskritai aš ten mažai rašinėju, nesu didelė FB fanė.
o ir paskutiniu metu plepaliukų ne į temą ne tiek ir daug, o kad kuri parašo kokį sakinį ne į temą- tai argi tai labai blogai? O jei kas nori ,,išsilieti", tai tiesiog geltona spalva nuspalvint viską ir tiek. aišku, atsižvelgiant į tai, kad visoje temoje būtų daugiau juodų, o ne geltonų raidžių
Tema gyvuos ir tolisu, tad nepanikuokite
QUOTE(Daugiskaita @ 2011 06 12, 09:13)
Būkim biedni, bet teisingi: tema būtų gerokai įdomesnė, jei pliurpaliukai vyktų kitose erdvėse, nes gi kartais sunkoka čia aptikti literatūrines diskusijas.
Nelabai sutinku. Aišku, norėčiau, kad daugiau žmonių rašytų apie knygas, nes kuo daugiau nuomonių ir daugiau knygų, tuo įdomiau, bet man patinka ir tie "pliurpaliukai", nes taip tema tampa asmeniškesnė ir šiltesnė. Yra nemažai vietų, kur galima skaityti vien tik knygų recenzijas- argi ir šitai reikėtų tokia tapti?
QUOTE(Finna @ 2011 06 12, 09:20)
Dideli išankstiniai lūkesčiai nepasiteisina greičiausiai dėl to, kad pernelyg daug tikiesi ir dėl to jau visai kitom akim žiūri į knygą
Tai aišku, niekas dėl to nesiginčytų. Man, kaip ir daugeliui turbūt, ne kartą yra koją pakišę visokie knygų išliaupsinimai.
QUOTE(laTulipe @ 2011 06 12, 12:27)
Erich Maria Remarque ,,Vakarų fronte nieko naujo
Jei yra dar neskaičiusių, skaitykit. Rekomenduoju.
Jei yra dar neskaičiusių, skaitykit. Rekomenduoju.
O aš tau siūlyčiau po kurio laiko perskaityti jo "Kelias atgal"- kaip tik apie tuos, kurie grįžo iš karo ir bando prisitaikyti prie įprasto gyvenimo. Man netgi labiau patiko už "Vakarų fronte...".
QUOTE(Stikliukas @ 2011 06 12, 12:35)
o lietuviškai yra?
Kiek žinau, ne.
QUOTE(katilina @ 2011 06 12, 13:49)
O aš tau siūlyčiau po kurio laiko perskaityti jo "Kelias atgal"- kaip tik apie tuos, kurie grįžo iš karo ir bando prisitaikyti prie įprasto gyvenimo. Man netgi labiau patiko už "Vakarų fronte...".
reikės kada pasiimt.
Mano nuomone, niekas tikrai nepasikeistų nei sukūrus FB grupę, nei temą bendraminčiuose. Kaip buvo OT, taip ir bus visur.
O aš toliau mėgaujuosi Harris kūryba, patinka man jos knygos tikrai. Reiks mąstyt kur UK jų paraut...
O aš toliau mėgaujuosi Harris kūryba, patinka man jos knygos tikrai. Reiks mąstyt kur UK jų paraut...
Labas
Šianakt perskaičiau Alyson Noel Amžinai ir nors skaitėsi tikrai baisiai lengvai, niekaip negalėjau nustoti lyginti su Saulėlydžiu - iš esmės, viskas tas pats, pakeistos kelios detalės ir štai - nauja istorija
Ech, pirmoji mano pažintis su Remarque Gaila, kad viską, ką jo turiu jau perskaičiau... Kaip ir katilina, būtinai rekomenduoju Kelią atgal, o jei patiks, ir kitas Remarque knygas
Šianakt perskaičiau Alyson Noel Amžinai ir nors skaitėsi tikrai baisiai lengvai, niekaip negalėjau nustoti lyginti su Saulėlydžiu - iš esmės, viskas tas pats, pakeistos kelios detalės ir štai - nauja istorija
QUOTE(laTulipe @ 2011 06 12, 12:27)
Erich Maria Remarque ,,Vakarų fronte nieko naujo
Ech, pirmoji mano pažintis su Remarque Gaila, kad viską, ką jo turiu jau perskaičiau... Kaip ir katilina, būtinai rekomenduoju Kelią atgal, o jei patiks, ir kitas Remarque knygas
QUOTE(Gegytė @ 2011 06 12, 14:40)
Netikiu kad tai bus problema . Nebent jų kaina gali problema tapti, bet šiaip jau ten knygynai dideli, turtingi ir labai gausiai atstovauja visas vietines literatūros žvaigždes .