QUOTE(luiziana @ 2011 06 12, 11:41)
labai pritariu

,sutaupytu laika tu,kuriem neidomu plepalai,ir ateina ieskotis tik info apie knygas,plepalu svetaine ir knygu klubas faceboke visai nieko ideja,kas nores tas ir jungsis. Dabar tik esam kai kurios viena kita i draugus asmeninius prisiemusios,bet tai asmeniniai profiliai,isties ne visad ir norisi,kad juos sektu ne labai gerai pazystami ir neartimi zmones,tad knygem susikurti atskirai butu gera ideja.As viena diena jau buvau sumasciusi pratrinti keleta knygiu is draugu,nes vistiek nebendraujam,nesam gerai pazystamos,nenoriu tureti daug prisiemusi,tad nepykit,jei ka panaikinsiu,noriu pasilikti tik tuos,su kuriais pabendrauju

Kurkit nauja knygiu profili
Labas, iš dalies tai labai pritariu luizianai, asmeniškai man tai tikrai neįdomu plepaliukai ir ateinu paieškoti, kas ką gero skaito ir kas ką įdomaus išskaitė... Bet... Jei jau kas nors paplepa ne į temą, tai moteriškai natūrai labai sunku neatsakyti, tai taip ir į tuos plepalus ir įsijungi. Žinoma, šimtąjį kartą pasikartosiu, man gaila, kad kartais palieku kokias rekomendacijas, nenusikopijuoju, vis žadu sukelti į blogą skaitytinas lietuvių autorių knygas, istorines knygas, kelionių knygas, kas kiek yra prirekomendavę, bet dabar kniskis po tas temas...
Su tom kitom erdvėm tai labai sudėtinga, nes panašu kaip ir su blogo kūrimu, kiek buvo entuziazmo, kiek slaptažodžiu išsiuntinėta, o kiek dabar realiai prie jo dirbančių? Taip kad aš labai smarkiai susilaikyčiau, kadangi visi norime prie kompiuterio praleisti kuo mažiau laiko, o kuo daugiau laiko praleisti prie knygų.
O dėl FB kaip sistemos tai nieko blogo pasakyti negaliu, nors ir labai ilgai ignoravau, pagaliau pabandžiau ir visai nieko, po truputį žaidžiu, ir svarbiausia, laiko tai jis kaip tik sutaupo, nes visas naujienas gaunu vienoje vietoje (labai patinka ta naujienų funkcija). Iš pradžių, kol susiradau visus, kurie man įdomūs, rašantys apie knygas, gal ilgėliau užtrukau, o dabar tik belieka peržiūrėti, ką jie gero parašė. Puiku.