Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Gegytė @ 2011 05 29, 18:55)
drinks_cheers.gif Pritariu Tau labai. Aš pati Trapumą skaitau... kol neprisėdu, net nereikia. Bet jei tik pradedu skaityt, tai trims valandoms minimum. Ir atrodytų ~500psl. knyga, o perskaitai per 2-4 dienas.  bigsmile.gif Bent jau mane priverčia susimąstyti.

Man irgi patinka Picoult drinks_cheers.gif Aišku, ne visas knygas skaičiau, bet kiek skaičiau, sužavėjo. Man tinka ir patinka toks rašymo stilius, o jei nuo knygos ją pradėjus, niekaip negaliu atsitraukt, visur nešiojuos ir skaitau, tai manau čia knygai geras įvertinimas biggrin.gif

QUOTE(adžani @ 2011 05 29, 19:22)
Fainas atsiliepimas,aš nuo šitos ir pradėčiau. ax.gif

Nesupratau kuris atsiliepimas fainas ir nuo kurios čia man reikėjo pradėt? unsure.gif smile.gif
---
Vakar visgi pradėjau S.Brown "Užgavėnes". Kaip ir dažnai detektyvuose, reikia įsiskaityt, suprast kas su kuo ir kas prie ko biggrin.gif O prieš miegą įveikiau vos 30psl. smile.gif

QUOTE(kiršė @ 2011 05 30, 08:58)
Sveikos  4u.gif  Registruojuosi naujoje temoje su Rytų Brangenybės užrašais. Dar tik pradėjau, bet traukia mane ta istorija  ax.gif
O šiandien per pietų pertrauką ruošiuosi žygiui į biblioteką  bigsmile.gif

Draugė man buvo ją labai išgyrus ir davus paskaityti, bet man pasirodė tokia vidutinė knyga. Be to, labai neskaniai skaitėsi visos tos pošlybės ir šlykštybės, kurių pilna knyga doh.gif

QUOTE(laTulipe @ 2011 05 30, 14:18)

aš dažnai pastebiu tokius neatitikimus.  unsure.gif

Mane jie kaip erzina- juk čia tokie paprasti dalykai, negi taip jau niekas neapsižiūri ir negali padaryti, taip kaip derėtų mastau.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(Masako @ 2011 05 30, 15:50)
nu, meetininkes, ka galvojat?
kirse, Siberica, Argija, Creed, o juuuus????

Iš pastovesnių mytininkių dar Pajauta nepasisakė. Gal kas dar g.gif

QUOTE(katilina @ 2011 05 30, 16:42)
Pabaigiau ir aš Jean-Christophe Grange "Miserere". Ir gerai net nežinau, ką pasakyti. Patiko man, bet be "labai". Vietomis gana smarkiai įtraukdavo, bet kelis kartus buvo ir truputį atsibodusi. Tikrai nebuvo taip, kad skaityčiau ir negalėčiau paleisti iš rankų, kaip kad įsivaizdavau. Gali būti, kad per greit ją perskaičiau. O galbūt per daug panašių detektyvų- trilerių jau esu skaičiusi, nes beveik nieko naujo šitoj knygoj neradau (išskyrus keletą dalykų). Ir šiaip kažkodėl labai nemėgstu knygų apie panašias "organizacijas", bet čia jau subjektyvus dalykas.

Tik nepamanykit, kad prastai apie knygą atsiliepiu- tikrai ne. Labai nebloga tokio žanro knyga, ir nesigailiu, kad skaičiau, bet jei būčiau pirkusi už visą kainą (50 litų), tai būtų šiek tiek pikta.  smile.gif Nebeprisimenu, kaip ji patiko kitoms (išskyrus kad labai patiko Ingėnui)- tai jei netingit, parašykit, kuo ji jums patiko, man tikrai įdomu.

Tada toks klausimėlis - o muzikinė tema šioje knygoje ar tau nepadarė įspūdžio? Kiek supratau, tą temą juk mėgsti. Nes man"Miserere" viena iš tų nedaugelio knygų, kurias skaitant galėjau girdėti muziką. Girdėti labai aiškiai. Nors gal čia mano vaizduotė taip sužaidė biggrin.gif
Pvz. neperseniausiai skaitytoje "Grobuonis!" (kuri irgi buvo paminėta prie muzikinės temos) tos muzikos buvo minimaliai, praktiškai kaip ir nieko.
Tačiau "Miserere"visgi man įspūdį paliko ne vien tik muzikinė tema, bet ir visos kitos likusios. Gal tik pabaiga pasirodė kiek silpnesnė, nei visa likusi knyga.
Galbūt dar turėjo įtakos ir tai, kad aš skaitau labai mažai detektyvų- trilerių, taigi nesu jais persisotinusi, ir man niekas nesikartojo g.gif
Papildyta:
QUOTE(Skaitanti @ 2011 05 30, 14:16)
Patikėk, kiekvieną kartą pasirodžius naujai knygai, sakau, kad tikrai nepirksiu. Bet jei tik pasitaiko proga pigiau nusipirkti, tikrai neatsispiriu, ir tikrai, va, kaip dabar, skaitau ir negaliu atsiplėšti.
Taip, viskas kartojasi, bet jei skaitant jauti malonumą, kodėl to malonumo nepakartoti, kad ir banalu, kad ir viskas tas pats kartojasi...  ax.gif

Turbūt aš tą ribą visgi jau peržengiau biggrin.gif , nes pvz. "Kita širdis" neskaičiau ir nė mažiausio noro neturiu ją skaityti. Paskutine perskaityta "Namų taisyklės" irgi nebuvau labai patenkinta.
Ne dėl kažkokio banalumo ar pan. Aš visąlaik buvau toje barikadų pusėje, kuri palaikė Picoult, ir lyg šiol man nelabai tepatinka, kai ją su pasimėgavimu suvarinėja biggrin.gif . Bet dabar jau pati nežinau, visgi esu susipainiojusi savo nuomonėje apie ją g.gif Yra keletas knygų ("19 minučių" bei "Dešimtas ratas") kurias gal net antrą kartą skaityčiau. O dėl kitų jos knygų - perskaičiau ir pamiršau. Reiškia, nepaliko didelio įspūdžio, nebent tik tam kartui. O kai kurias jos skaitytas perskaičiau gal net greičiau tik iš inercijos.
Visgi aš laikausi nuomonės, kad tegul kiekvienas skaito tai, kas jam patinka. O jei patinka Picoult - kodėl gi ir ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 30 gegužės 2011 - 17:24
marakeš dar

aš pašantažosiu jus truputį: jeigu darysim šį savaitagalį, iškepsiu pyragą/keksą/sausainių ir atsinešiu dyyydeli fotiką, nes mat esu užsislėpusi ir neatskleista fotomeninkė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

a daugiskaita kur dingusi, t.y. dingusios ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 30 gegužės 2011 - 17:40
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 30, 18:05)
Tada toks klausimėlis - o muzikinė tema šioje knygoje ar tau nepadarė įspūdžio? Kiek supratau, tą temą juk mėgsti. Nes man"Miserere" viena iš tų nedaugelio knygų, kurias skaitant galėjau girdėti muziką. Girdėti labai aiškiai. Nors gal čia mano vaizduotė taip sužaidė biggrin.gif

Girdėjau ir aš porą kartų. smile.gif Pirmoj knygos pusėj, paskui kažkaip tą muziką kiti dalykai nustelbė. Bet keletą pavadinimų užsirašiau, jei nepraeis noras, reikės pasiieškoti ir paklausyti.
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 05 30, 17:38)
marakeš dar

aš pašantažosiu jus truputį: jeigu darysim šį savaitagalį, iškepsiu pyragą/keksą/sausainių ir atsinešiu dyyydeli fotiką, nes mat esu užsislėpusi ir neatskleista fotomeninkė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

a daugiskaita kur dingusi, t.y. dingusios ?

A tiksliai - marakeš bigsmile.gif Nes galvojau, kažko trūksta smile.gif

Aš tai labai už kepinius ir nuotraukas biggrin.gif Tai tu mumi galėtum visaip kaip meniškai pafotografuoti bigsmile.gif thumbup.gif
Tik kad matau, kaip tyčia tas savaitgalis daugumai mažiausiai tinka verysad.gif

O dar tokia mintis - tai gal geriau tuomet tinka kažkuris sekmadienis? Būtų jau ne tokioje knygiškoje aplinkoje, bet galbūt tuomet daugumai tiktų?
Mytą knygyne juk galima organizuoti ir kitą kartą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 30 gegužės 2011 - 17:49
mes dabar sergam - einam per poliklinikas, kol kas paskutinis uzrasymas birzelio 7 d. jei velesniu nebus - isvaziuojam i kaima iki rugpjucio turbut.

tai as jau, matyt, tada rudeniop (koks baisus zodis) ir sudalyvausiu pagaliau. Ingenai, nepamirsau, kad Tima tau turiu - tik va, aplinkybes vis taip susisuka, kad nesigauna
Atsakyti
Bet tai ir Gegytė paskutinį kartą galėtų... Gal tikrai keliam mytą į sekmadienį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 30 gegužės 2011 - 18:08

Labas vakaras mirksiukas.gif

Už naujus namučius 4u.gif

Šįvakar labai stipriai bandysiu paimti į rankas kokią knygą, nes nu kiek gi galima neskaityt biggrin.gif

QUOTE(adžani @ 2011 05 28, 21:19)
SS,sveika sugrįžus. smile.gif
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 30, 18:08)
Bet tai ir Gegytė paskutinį kartą galėtų... Gal tikrai keliam mytą į sekmadienį?

Tada 5d. būtų? Man visai tiktų, tik tai, kad sekančią dieną egzaminas. Bet ateičiau. Noriu paskutinį kartą susimatyt, nes po to jau neaišku kaip su manim bus... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 30, 17:45)

O dar tokia mintis - tai gal geriau tuomet tinka kažkuris sekmadienis? Būtų jau ne tokioje knygiškoje aplinkoje, bet galbūt tuomet  daugumai tiktų?
Mytą knygyne juk galima organizuoti ir kitą kartą.

man sekmadieniai tinka 4u.gif
Atsakyti
Taigi dar vienas variantas mytui smile.gif

Birželio 5 d.
Gegytė - gali
Vessta - gali
Ingėnas - gali
Atsakyti
Sveikos, aš irgi norėčiau prisiungti į šį gausų knygų mylėtojų būrį 4u.gif
Atsakyti