Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

Labas 4u.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 10, 11:18)
Aš vakar apsigyniau diplomą  rolleyes.gif  thumbup.gif

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif

QUOTE(laTulipe @ 2011 06 10, 14:34)
laba.

man kažkokie neskaitadieniai užpuolė  doh.gif nepaisant to, buvau pasiėmusi trumpam į rankas ,,Evangelija...". Ir beskaitant man iškilo klausimas. Tai gal kuri pagelbėsit (čia nebūtinai tos, kurios šią knygą skaitė, nes klausiu būtent apie biblijinę ,,versiją") : kaip mirė Juozapas (Marijos vyras) ? Nes perskaičiusi vietą apie jo mirtį Saramago knygoje, susimąsčiau. Nors esu girdėjusi, skaičiusi nemažai faktų/istorijų iš Biblijos, bet jei ir teko girdėti, tai neužsifiksavo Juozapo likimas g.gif
sveikinu  4u.gif  4u.gif  thumbup.gif

O man irgi kažkokie neskaitadieniai g.gif Netgi baisoka dabar kokią nors gerą knygą į rankas imti, nes galiu deramai neįvertinti jos gėrio unsure.gif Bet šiaip man ir migrena jau kelintą dieną, gal čia dar ir su tuo susiję unsure.gif

laTulipe, dėl tavo klausimo. Tikrai nežinau, kaip buvo biblijiniame variante blush2.gif blush2.gif Tai matau, kad tu dar nelabai daug teperskaičiusi tos "Evangelijos".
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 10, 14:18)
O man irgi kažkokie neskaitadieniai g.gif  Netgi baisoka dabar kokią nors  gerą knygą į rankas imti, nes galiu  deramai neįvertinti jos gėrio unsure.gif  Bet šiaip man ir migrena jau kelintą dieną, gal čia dar ir su tuo susiję unsure.gif

Čia dar ir karščiai gal kur nepadeda unsure.gif laikykis 4u.gif

Man kai būna neskaitadieniai, tai aš neimu jokios rimtesnės literatūros, o tik lengvus skaitaliukus apie nieką. Man padeda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 06 10, 15:22)
Čia dar ir karščiai gal kur nepadeda  unsure.gif laikykis 4u.gif

Man kai būna neskaitadieniai, tai aš neimu jokios rimtesnės literatūros, o tik lengvus skaitaliukus apie nieką. Man padeda biggrin.gif

Ačiū 4u.gif Na karščiai irgi ne į gera unsure.gif

Kažkaip nieko tinkamo neišsirenku, nebežinau, ko pati noriu blush2.gif Bandžiau skaityti Lagerlof , bet atidėjau blush2.gif Būtų gal neblogai, bet neturiu dabar kantrybės smulkeniškam, ramiam ir ištęstam pasakojimui blush2.gif Nesu net garantuota, ar iki jos besugrįšiu g.gif
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(laTulipe @ 2011 06 10, 15:34)
man kažkokie neskaitadieniai užpuolė  doh.gif nepaisant to, buvau pasiėmusi trumpam į rankas ,,Evangelija...". Ir beskaitant man iškilo klausimas. Tai gal kuri pagelbėsit (čia nebūtinai tos, kurios šią knygą skaitė, nes klausiu būtent apie biblijinę ,,versiją") : kaip mirė Juozapas (Marijos vyras) ? Nes perskaičiusi vietą apie jo mirtį Saramago knygoje, susimąsčiau. Nors esu girdėjusi, skaičiusi nemažai faktų/istorijų iš Biblijos, bet jei ir teko girdėti, tai neužsifiksavo Juozapo likimas g.gif

Bandyk čia paskaityti, jei netingi mirksiukas.gif Tiesa, aš apie jo mirtį neradau, gal nelabai apie ją ir žinoma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 10, 16:18)
laTulipe, dėl tavo klausimo. Tikrai nežinau, kaip buvo biblijiniame variante blush2.gif  blush2.gif Tai matau, kad tu dar nelabai daug teperskaičiusi tos "Evangelijos".

kol kas 150 psl. iš 400 (na, plius minus, nes tiksliai nepamenu biggrin.gif ). Kaip ir minėjau, vargina neskaitadieniai, tai labai lėtai aš ją ir skaitau... Imčiau kokią kitą ir laukčiau ,,geresnių laikų", bet kad visa krūva stovi ir niekas netraukia doh.gif Nors pastebėjau, kad įsivažiuot kažkaip būna sunku, o paskui visai greitai verčiasi lapai, nors ir šiaip viskas daug įdomiau jau ,,Evangelijoje..".

Kaip gera, ką tik nulijo, tai dabar tokia vėsuma pro langą ateina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 06 10, 15:42)
kol kas 150 psl. iš 400 (na, plius minus, nes tiksliai nepamenu  biggrin.gif ). Kaip ir minėjau, vargina neskaitadieniai, tai labai lėtai aš ją ir skaitau... Imčiau kokią kitą ir laukčiau ,,geresnių laikų", bet kad visa krūva stovi ir niekas netraukia  doh.gif Nors pastebėjau, kad įsivažiuot kažkaip būna sunku, o paskui visai greitai verčiasi lapai, nors ir šiaip viskas daug įdomiau jau ,,Evangelijoje..".

Kiek pamenu, man pačiai būtent jau po Juozapo mirties visi įdomumai ir prasidėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2011 06 10, 16:36)
Sveikos
Bandyk čia paskaityti, jei netingi mirksiukas.gif  Tiesa, aš apie jo mirtį neradau, gal nelabai apie ją ir žinoma ax.gif

ačiū mirksiukas.gif Pasiskaičiau, tai supratau, kad nieko ir nerašoma apie jo mirtį. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 06 10, 10:24)
Labas rytas.

Panos laikykis kumščius, man tuoj skype interviu su univeru. nervinuos nesvietiškai. blush2.gif

Fsio, jau buvo. doh.gif vienam klausime susimoviau, o šiaip labai liuks. mirksiukas.gif

Na nieko sau. Ir kada gausi atsakymą?
O kodėl tau netinka lietuviški universitetai? Čia man tik taip smalsu. Jei galėčiau kokį 20 metų atgal prasukti, norėčiau visai eiti į kokią dailės mokyklą, ką tuo metu nenorėjau ir visai norėčiau studijuoti ką nors su piešimu susijusįblush2.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 10, 11:18)
Labas  4u.gif

Aš vakar apsigyniau diplomą  rolleyes.gif  thumbup.gif

Sveikinu dar vieną diplomuotą skaitytoją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 10, 16:48)
Kiek pamenu,  man pačiai būtent jau po Juozapo mirties visi įdomumai ir prasidėjo mirksiukas.gif

bigsmile.gif tai gerai thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien Maximoje žiūrinėjau knygas ir mane sudomino Coelho "Nugalėtojas lieka vienas".Gal kas skaitėt? Man pasirodė,kad ji skiriasi nuo kitų jo knygų g.gif Dar norėčiau Grisham "Fordo apygarda",tik vieną jo knygą skaičiau,tai patiko smile.gif

O pati perskaičiau "Raudonosios saulės dukterys",toks lengvas atostogų romanas,atsipalaidavimui smile.gif Nieko ypatingo,šiek tiek Afrikos vaizdų smile.gif
Dabar greičiausiai imsiu "Rožės vardą",pažiūrėsiu kas ten per knyga,kad daugeliui patiko rolleyes.gif

la Tulipe , štai pažiūrėk čia,nes man irgi buvo kilęs toks klausimas,tik buvau pamiršus,dabar paskaičiau smile.gif
Atsakyti
O man kaip tik kažkokie beprotiški skaitadieniai. Matyt čia taip prieš atostogas biggrin.gif Nuo Balzaco 'Šagrenės oda', jau perskaičiau 4 knygas. Žinoma jų apimtis irgi ne pati didžiausia smile.gif

Tiesa parsitempiau pirmąsias tris knygas apie Dexterį. Gal kas skaitė? Katilina o tu?
Nes serialas, tai man labai patinka, įdomu kaip su knygom...
Atsakyti
Miau 4u.gif

Šian keista diena- dėl vieno egzo rezultato čiut ne neverkiau, dėl kito dabar šokinėju iš laimės laugh.gif

Aistuliaaa - sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Bandau skaityt "Brangutį" ("Cherie"),bet kadangi mačius filma tai nesiskaito.Ir šiaip filas kol kas patinka labiau nei knyga ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tibė: 10 birželio 2011 - 18:30