QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 10, 11:18)
Aš vakar apsigyniau diplomą
Sveikinimai
QUOTE(laTulipe @ 2011 06 10, 14:34)
laba.
man kažkokie neskaitadieniai užpuolė nepaisant to, buvau pasiėmusi trumpam į rankas ,,Evangelija...". Ir beskaitant man iškilo klausimas. Tai gal kuri pagelbėsit (čia nebūtinai tos, kurios šią knygą skaitė, nes klausiu būtent apie biblijinę ,,versiją") : kaip mirė Juozapas (Marijos vyras) ? Nes perskaičiusi vietą apie jo mirtį Saramago knygoje, susimąsčiau. Nors esu girdėjusi, skaičiusi nemažai faktų/istorijų iš Biblijos, bet jei ir teko girdėti, tai neužsifiksavo Juozapo likimas
sveikinu
man kažkokie neskaitadieniai užpuolė nepaisant to, buvau pasiėmusi trumpam į rankas ,,Evangelija...". Ir beskaitant man iškilo klausimas. Tai gal kuri pagelbėsit (čia nebūtinai tos, kurios šią knygą skaitė, nes klausiu būtent apie biblijinę ,,versiją") : kaip mirė Juozapas (Marijos vyras) ? Nes perskaičiusi vietą apie jo mirtį Saramago knygoje, susimąsčiau. Nors esu girdėjusi, skaičiusi nemažai faktų/istorijų iš Biblijos, bet jei ir teko girdėti, tai neužsifiksavo Juozapo likimas
sveikinu
O man irgi kažkokie neskaitadieniai Netgi baisoka dabar kokią nors gerą knygą į rankas imti, nes galiu deramai neįvertinti jos gėrio Bet šiaip man ir migrena jau kelintą dieną, gal čia dar ir su tuo susiję
laTulipe, dėl tavo klausimo. Tikrai nežinau, kaip buvo biblijiniame variante Tai matau, kad tu dar nelabai daug teperskaičiusi tos "Evangelijos".