Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

Katilina,kada mūsų albume pasirodysi. blush2.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Atitrūkus aš visai, lakstau akis išdegus doh.gif šiandien pirma diena naujame darbe buvo... cool.gif

Tikiuosi susitvarkysiu mokslus ir galėsiu darbe po truputį skaityti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Papirkau šiandien „Rikardo Rėjišo mirties metai“ - Jose Saramago. Tikiuosi, kad patiks. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 08 birželio 2011 - 21:10
Laba diena smile.gif visgi tik šendien pradėjau Granauską. Labai labai rekomenduoju. Kurinys toks gyvenimiškas,jokių išvedžiojimu pasakajont apie Gaučio gyvenimą,apie jo gerą širdį. Sugeba žmogus but toks geras savo sugyventinei,nors mylėjo kitą moterį. Toks paprastutis kurinys,kurio per šendien perskaičiau 150psl. Tai antras Granausko šedevras man patikęs iki ausų.
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif
mane toks tingulys apėmė doh.gif , kad nei skaityti, nei istorijos egzui ruoštis nesinori blush2.gif gyvenu tik artėjančių atostogų nuotaikomis biggrin.gif
dabar skatinėju Kubelkos "Ofelija mokosi plaukti" ir S.Brown "Nešvarus žaidimas". abi knygutės lengvai skaitosi, nevargina galvytės tongue.gif ypač Ofelija, tokia nuotaikinga, optimistiška mirksiukas.gif tiesą sakant nesitikėjau, kad man Brown patiks, nemanau, kad esu didelė detektyvų gerbėja(knygų, nes filmai tai patinka). taigi, kol kas patinka, greitai lengvai skaitosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siberica @ 2011 06 08, 22:31)
Laba diena smile.gif visgi tik šendien pradėjau Granauską. Labai labai rekomenduoju. Kurinys toks gyvenimiškas,jokių išvedžiojimu pasakajont apie Gaučio gyvenimą,apie jo gerą širdį. Sugeba žmogus but toks geras savo sugyventinei,nors mylėjo kitą moterį. Toks paprastutis kurinys,kurio per šendien perskaičiau 150psl. Tai antras Granausko šedevras man patikęs iki ausų.

Aš šitą pagaliau gavau nusipirkti... Nes norėjau ne tik perskaityti, bet ir turėti. Labai džiaugiuosi, nes knygynuose neradau unsure.gif
Atsakyti
Labaryt smile.gif pabaigiau wink.gif

Šokoladas wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(Gegytė @ 2011 06 09, 09:13)

Šokoladas wub.gif  wub.gif

Perskaičiau tavo atsiliepimą. Jei teisingai supratau, tau filmas visgi labiau už knygą patiko? Ar klystu?
O jei knygoje pritrūko Rudžio ir Vianos santykių, siūlau būtinai perskaityti šios knygos tęsinį "Ledinukų bateliai". Tą turbūt jau iš "Šokolado" pabaigos galėjai numanyti mirksiukas.gif , yra pabaigoje viena tokia užuomina smile.gif
Man asmeniškai "Ledinukų bateliai" pasirodė stipresnė knyga (na aišku, čia vėlgi labai jau subjektyvu). Gal joje pačio šokolado mažiau, bet magija žymiai stipresnė (ir juoda, ir balta). Plius atsiranda blogietė veikėja su labai ryškiu, įdomiu charakteriu. Tikrai puiki knyga, rekomenduoju.
Tiesa, dar prisiminiau, buvau radusi, ką mano pati Harris apie filmą "Šokoladas". Tai jai Johnny Depp sukurtas herojus nelabai patiko, ji nemanė, kad autorius teisingai šiam vaidmeniui parinktas. Kad visai kitokį herojų nei knygoje jis sukuria, tai aš visiškai sutinku. Nors man pačiai Johnny Depp įkūnytas Rudis kur kas priimtinesnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 09 birželio 2011 - 11:22
QUOTE(Gegytė @ 2011 06 09, 10:13)

Šokoladas wub.gif  wub.gif

Aš šitos neradau, bet pasiėmiau "Penki ketvirčiai apelsino" ir "Kauliukų žmogų" ax.gif Tik nežinau, kada perskaitysiu, nes laiko tai nėra... lotuliukas.gif
P.S. buvau pasiėmusi "Juodąją orchidėją", bet dėl laiko stokos pažiūrėjau filmą blush2.gif labai slogus jausmas liko, kažkaip žiauriai ten viskas... o dar internete pamačiaus realiais tos merginos foto, tai išvis... geriau galėjau nežiūrėti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _night_: 09 birželio 2011 - 11:49
QUOTE(_night_ @ 2011 06 09, 13:46)
Aš šitos neradau, bet pasiėmiau "Penki ketvirčiai apelsino" ir "Kauliukų žmogų" ax.gif Tik nežinau, kada perskaitysiu, nes laiko tai nėra... lotuliukas.gif

Sveikos 4u.gif Man Penki ketvirčiai apelsino labiausiai patiko iš visos trilogijos, negalėjau atsiplėšti nuo tos istorijos wub.gif Po to seka Gervuogių vynas, o Šokoladui tenka garbinga trečia vieta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiršė: 09 birželio 2011 - 11:55
QUOTE(_night_ @ 2011 06 09, 11:46)
P.S. buvau pasiėmusi "Juodąją orchidėją", bet dėl laiko stokos pažiūrėjau filmą blush2.gif labai slogus jausmas liko, kažkaip žiauriai ten viskas... o  dar internete pamačiaus realiais tos merginos foto, tai išvis... geriau galėjau nežiūrėti unsure.gif

Bent man "Penki ketvirčiai apelsino" pati geriausia iš Harris knygų. Ir apskritai viena iš labiausiai kada nors patikusių, įeina į mano TOP penketuką.
"Kauliukų žmogus" irgi savaip patiko.
Papildyta:
QUOTE(kiršė @ 2011 06 09, 11:55)
Sveikos  4u.gif  Man Penki ketvirčiai apelsino labiausiai patiko iš visos trilogijos, negalėjau atsiplėšti nuo tos istorijos  wub.gif  Po to seka Gervuogių vynas, o Šokoladui tenka garbinga trečia vieta  biggrin.gif

Sudėliočiau praktiškai taip pat biggrin.gif drinks_cheers.gif Tik kadangi visgi tai ne trilogija, o yra ir ketvirtoji knyga - "Ledinukų bateliai", tie "Bateliai" ir užimtų garbingą trečiąją vietą, ketvirtąją palikdami "Šokoladui" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 09, 13:58)
Sudėliočiau praktiškai taip pat biggrin.gif  drinks_cheers.gif  Tik kadangi visgi tai ne trilogija, o yra ir ketvirtoji knyga - "Ledinukų bateliai", tie "Bateliai" ir užimtų garbingą trečiąją vietą, ketvirtąją palikdami "Šokoladui" smile.gif

Tais laikais kai aš skaičiau tada dar buvo trilogija biggrin.gif Kaip užsimaniau dabar "Ledinukų batelių" bigsmile.gif Bus atostoginis skaitinys Nr 1 wub.gif
Atsakyti