Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 07, 12:10)
Vakar pradėjau skaityti Colleen McCullough "Timą". Na ir patinka thumbup.gif
Bent jau už tos pačios autorės "Prislietimą" bei "Angelėlį" tai man patinka kur kas  labiau. Paprasta knyga, bet nėra visai lėkšta.

"Timas" mano mylima knyga, net ka lygint su "Angeleliu". ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 07, 11:10)
Bent jau už tos pačios autorės "Prislietimą" bei "Angelėlį" tai man patinka kur kas  labiau. Paprasta knyga, bet nėra visai lėkšta.
O dar turiu atsimešusi per mytą iš Vesstos pasiskolintą šios autorės "Užsimerk atsimerk". Girdėjau, irgi nebloga.

Aš ją žadu greitu metu skaityti, buvau nusiteikus, kad nelabai įdomi turbūt (nemažai tokių nuomonių skaičiau). O "Užsimerk, atsimerk" labai ieškau, labai noriu perskaityt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 06 07, 11:19)
Kai pamaciau tave apacioj kabancia, norejau rasyt, kad prisijungtum laugh.gif

Tai cia, zinai, nereik nei progos jokios (atseit svarstykles nest)- gali bet kada uzbegt.

marakeš jau isejo su savo zavinga palyda - jam nelabai cia patiko schmoll.gif  biggrin.gif

smile.gif kas per palyda? blush2.gif

realiai galiu atlėkt papliotkint, vis tiek geriau būtų nei prie kompo kiurksot. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 07, 10:10)

Esu skaičiusi ją prieš daugiau nei 10 metų. Tai labai patiko. Nors tos pačios autorės "Erškėčių paukščiai' visiškai nepatiko ir po jos nė vienos šios autorės knygos nebeskaičiau unsure.gif

Mane dabar dideli skaitadieniai užpuolė, tai vakar pradėta Onorė de Balzac "Šagrenės oda" šiandiena jau pabaigiau ax.gif Labai patiko. Tiesiog negalėjau atsiplėšti nuo jos bigsmile.gif Po teisybei, labai negaliu rašyti atsiliepimo, nes einu toliau skaityti biggrin.gif Nes ryt teks visą dieną paskirti egzamino ruošimuisi. Tai norisi išnaudoti kiekvieną minutę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fatimaallaa: 07 birželio 2011 - 14:19
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 07, 13:10)

oi ne, ne leksta ji. paprasta tokia, rami smile.gif
dziaugiuos, kad patinka mirksiukas.gif as, jauciu, Katzenbacha ryt kaiman irgi imsiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 06 07, 14:18)
Esu skaičiusi ją prieš daugiau nei 10 metų. Tai labai patiko. Nors tos pačios autorės "Erškėčių paukščiai' visiškai nepatiko ir po jos nė  vienos šios autorės knygos nebeskaičiau unsure.gif

Man erškėčių paukščiai tai labai laabai patiko bigsmile.gif viena įdomiausių knygų smile.gif
kaip tik po jos užsinorėjau perskaityti daugiau šios autorės knygų ax.gif
Atsakyti
sveikos. 4u.gif

Aš jau į pabaigą su D.Zelčiūtės knyga apie Jurgą Ivanauskaitę, numanau, kad ryt ir atsiliepimą gausit biggrin.gif
Atsakyti
Beveik į temą 4u.gif

user posted image

Iš pradžių nieko nemačiau, bet kai pamačiau - nusišypsojau bigsmile.gif

Kas vis dar nieko nemato - READ YOUR BOOK CASE smile.gif
Atsakyti
Kas skaitėt Higgins "Nors tavo akys jos nemato"ar verta ją toliau skaityt,nes pradėjau,bet ko tai nekabina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 06 07, 18:48)
Kas skaitėt Higgins "Nors tavo akys jos nemato"ar verta ją toliau skaityt,nes pradėjau,bet ko tai nekabina unsure.gif

Kiek pamenu, man patiko. Tikrai ne blogiausia autorės knyga. Bet jei nekabina, tai ir mesk mirksiukas.gif Detektyvai ne toks knygos, kurias skaitant reikėtų kankintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 06 07, 18:40)
Beveik į temą  4u.gif
Čia tai geras! bigsmile.gif Norėčiau tokios lentynos namuose. thumbup.gif
Atsakyti
Jau kaip apsimulkinau,neperskaičiau iki galo,galvojau,kad nauja Allendės knyga doh.gif Lučianas
Atsakyti