Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(caralaite @ 2011 06 07, 09:09)
Mėgstu kai žmonės žino apie mane daugiau nei aš pati biggrin.gif.

lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

kirše, na dabar tai gausi barti cool.gif smile.gif O tai kur tamstelės nuotrauka mūsų albume? g.gif Įleidom, davėm slaptažodžius su sąlyga, kad pasirodysi ir pati.
Ji turi atsirasti albume "Susipažinime" (parašius apačioje, kieno).

QUOTE(caralaite @ 2011 06 07, 08:09)
Aš jų nenoriu lyginti. Tiesiog noriu žinoti turinį prieš skaitydama "atpasakojimą", sakykim taip smile.gif.

Tai kad Saramago interpretacija labai nutolusi nuo tikrosios Evangelijos. O tu su ta tikrąja esi visai visai nepažįstama? Aš jos detaliai irgi neskaičiau. Bet bendram išprusimui užteko tiek, kiek žinojau iš pirmosios Komunijos ir Tikybos pamokų. Tas mano žinių bagažas tikrai nėra didelis, juolab, kad ir vandens gerokai nutekėjo nuo to laiko, kai apie tai mokiausi. Tačiau pagrindines tiesas turbūt žinau.

Geras bigsmile.gif , mano svajonė išsipildė clap.gif clap.gif Radau FB, kad "Tyto Alba" jau verčia į lietuvių kalbą Pamuko „Mano vardas Raudona“ bigsmile.gif thumbup.gif Juk taip norėjau ją peskaityt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 07 birželio 2011 - 09:44
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 07, 11:39)
Labas rytas 4u.gif

kirše, na dabar tai gausi barti cool.gif  smile.gif  O tai kur tamstelės nuotrauka mūsų albume?  g.gif Įleidom, davėm slaptažodžius su sąlyga, kad pasirodysi ir pati.
Ji turi atsirasti albume "Susipažinime" (parašius apačioje, kieno).

pioneer.gif jau yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kiršė @ 2011 06 07, 09:57)
pioneer.gif jau yra  ax.gif

Dabar kitas reikalas mirksiukas.gif thumbup.gif Kokia simpatiška smile.gif
Atsakyti
kirse, smagu susipazinti. Esi labai faina bigsmile.gif O FB nenori draugauti? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 07 birželio 2011 - 10:28
Masako, visų knygų svorius sužinojai? Galiu jei ką, su svarstyklėm ateit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 06 07, 11:29)
Masako, visų knygų svorius sužinojai? Galiu jei ką, su svarstyklėm ateit biggrin.gif

laugh.gif

ne, bet atsitempiau as jas i knygyna (du zmones ten perka), galvojau, pasversiu paste, paskui kaina pasakysiu, bet, aisku, nelabai smagu tampytis g.gif biggrin.gif
Tai jei netycia eisi pro sali ir galetum, butu labai labai faina bigsmile.gif thumbup.gif blush2.gif Pavaisinciau sventes likuciais laugh.gif (tik nuo pirmos mazdaug direktore zada ateiti ax.gif )

Fati, gavai mano az? Zinok, siandien dar neattsinesiau taviskiu knygu, jeigu ka blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 06 07, 11:34)
laugh.gif

ne, bet atsitempiau as jas i knygyna (du zmones ten perka), galvojau, pasversiu paste, paskui kaina pasakysiu, bet, aisku, nelabai smagu tampytis g.gif  biggrin.gif
Tai jei netycia eisi pro sali ir galetum, butu labai labai faina bigsmile.gif  thumbup.gif  blush2.gif Pavaisinciau sventes likuciais laugh.gif (tik nuo pirmos mazdaug direktore zada ateiti ax.gif )

Fati, gavai mano az? Zinok, siandien dar neattsinesiau taviskiu knygu, jeigu ka blush2.gif  4u.gif

tai tuoj atateisiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 06 07, 11:39)
tai tuoj atateisiu smile.gif

as kaip tik vandeni kaiciu thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif

Masako, aš irgi galėjau su svarstyklėm ateit, jau norėjau siūlytis biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar pradėjau skaityti Colleen McCullough "Timą". Na ir patinka thumbup.gif
Bent jau už tos pačios autorės "Prislietimą" bei "Angelėlį" tai man patinka kur kas labiau. Paprasta knyga, bet nėra visai lėkšta.
O dar turiu atsimešusi per mytą iš Vesstos pasiskolintą šios autorės "Užsimerk atsimerk". Girdėjau, irgi nebloga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 07 birželio 2011 - 11:12
QUOTE(Gegytė @ 2011 06 07, 11:53)
labas rytas smile.gif

Masako, aš irgi galėjau su svarstyklėm ateit, jau norėjau siūlytis biggrin.gif mirksiukas.gif

Kai pamaciau tave apacioj kabancia, norejau rasyt, kad prisijungtum laugh.gif

Tai cia, zinai, nereik nei progos jokios (atseit svarstykles nest)- gali bet kada uzbegt.

marakeš jau isejo su savo zavinga palyda - jam nelabai cia patiko schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti