Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(laTulipe @ 2011 06 06, 18:10)
kaip tau faina.. Nes aš niekaip vakarais, ypač tomis dienomis kai mokausi, negaliu sau leisti vakarais ilgėliau paskaityti knygos, nes pačios akys merkiasi. Aš rytais lengvai atsikeliu, tai dažniausiai vasarą ir savaitgaliais per m.m. nuo aštuonių ryto imu knygą ir skaitau  wub.gif

O aš kaip tik atvirškčiai - kad ir kada būčiau atsikėlus, miegot galiu neit iki ryto. O vat keltis anskti man tikra kančia doh.gif Savaitgaliais visada skaitau iki paryčių ir miegu iki pietų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2011 06 06, 16:56)

P.S. Klausimukas visoms: kas nukenčia jūsų gyvenime dėl knygų skaitymo?

truputį apleidžiu antrą pusę ir miegas kartais nukenčia biggrin.gif
kad ir vakarykštė naktis, iki paryčių skaičiau Murakamio "Pernakt". neveltui toks pavadinimas, per naktį ir suskaičiau biggrin.gif tad šiandien vaikštau kaip gyvas lavonas biggrin.gif nes dieną miegot nelabai galiu, po to galvą skauda.
taigi mylimiausias rašytojas Murakami nenuvylė su šiuo trumpu kūriniu, labai savotišku ir kitokiu. labai užbūrė blush2.gif
šiandien happy me bigsmile.gif , pagaliau pasiėmeu iš bibliotekos S.Brown knygą, nes iki tol nebuvo imanoma jų ten rasti doh.gif . pasiiėmiau "Nešvarus žaidimas". skaičiau, kad nėra viena stipriausių jos knygų,tačiau noriu "apšilt" prie jos kol skaitysiu turimą jos knygą "Užgavėnės". taip pat pavyko gauti J. Picoult "Dešimtasis ratas" . bus antra knyga jos skaitoma po "Tobulo paveikslo". tikiuosi nebus prastesnė už ją smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 06 06, 18:20)
taip pat pavyko gauti J. Picoult "Dešimtasis ratas" . bus antra knyga jos skaitoma po "Tobulo paveikslo". tikiuosi nebus prastesnė už ją smile.gif 4u.gif

Tobulo paveikslo neskaičiau, tačiau „Dešimtasis ratas“ man pasirodė labai stipri knyga. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 06 06, 18:29)
Tobulo paveikslo neskaičiau, tačiau „Dešimtasis ratas“ man pasirodė labai stipri knyga. mirksiukas.gif

Mano subjektyvia nuomone "Tobulas paveikslas" nė iš tolo neprilygsta "Dešimtajam ratui". Nors tikiu, atsiras kas ginčysis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 06 06, 18:29)

QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 06, 19:07)
Mano subjektyvia nuomone "Tobulas paveikslas" nė iš tolo neprilygsta "Dešimtajam ratui". Nors tikiu, atsiras kas  ginčysis biggrin.gif

tada labai džiugu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 06 06, 17:17)
Tai, kas skatina mąstyti, nėra tuščia.  cool.gif

Aš nesakiau tuščia, sakiau tuštoka biggrin.gif
Paskaitysiu kada jo "Evangeliją", bet po to kai susipažinsiu su "tikrąja".
QUOTE(daite @ 2011 06 06, 17:56)
Aš tikriausiai dėl šio savo pomėgio mažiau tvarkausi ir kartais dėmesio sau ir antrai pusei pritrūksta...  doh.gif

Nieks nenukenčia, nes visa "privaloma" veikla, deja (laimei?) atliekama pirmiau skaitymo sad.gif Yra, tiesa , užsiėmimas kurį mielu noru aukočiau dėl knygų, betgi neišeina. Negaliu alkana skaityt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 06 06, 17:24)
adzani, 34.50 smile.gif

Ačiū,brangokai. 4u.gif

Aš tikriausiai dėl šio savo pomėgio mažiau tvarkausi ir kartais dėmesio sau ir antrai pusei pritrūksta...  doh.gif

Kad nelabai kas nukenčia,kuo daugiau darbų darau,tuo labiau viską suspėju. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 06 06, 13:40)

Betgi būna tokių, kurie tas savo baimes pergali. Tokie"praplečia" savo pasirinkimo galimybes.
O šiaip mano akim, knyga galėjo būti daug įdomesnė, jei Saramago nebūtų rašęs apie izoliaciją be galimybės pabėgti. Nes kaip formuojasi santykiai tokioj erdvėj žinoma iki skausmo - kalėjimas, armija.

esi tikra, kad iki skausmo zinai kas vyksta kalejimuose ir armijoj? mirksiukas.gif

QUOTE(caralaite @ 2011 06 06, 21:59)
Aš nesakiau tuščia, sakiau tuštoka biggrin.gif
Paskaitysiu kada jo "Evangeliją", bet po to kai susipažinsiu su "tikrąja".

Nieks nenukenčia, nes visa "privaloma" veikla, deja (laimei?) atliekama pirmiau skaitymo sad.gif Yra, tiesa , užsiėmimas kurį mielu noru aukočiau dėl knygų, betgi neišeina. Negaliu alkana skaityt biggrin.gif

garantuoju, kad Saramagas ir vel tau pasirodys tuštokas...
nelygink nesulyginamu dalyku mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 06 06, 11:08)
Man jau viskas, egzai baigėsi biggrin.gif Šiandien dailės atitupėjau ir po valandos išėjau nors dvi buvo galima sėdėt. biggrin.gif lengva labai. mirksiukas.gif

Kaip fainai 4u.gif

QUOTE(katilina @ 2011 06 06, 16:44)
Jonas Mekas "Trys draugai. Jurgis Mačiūnas, Yoko Ono, John Lennon"

Visai noriu šią perskaityt ax.gif

Niekas nenukenčia ir neturi niekieno gyvenime nukentėti schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 06 birželio 2011 - 22:48
QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 06, 22:46)
Niekas nenukenčia ir neturi niekieno gyvenime nukentėti  schmoll.gif  smile.gif

Kokia tu perfekcionistė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2011 06 06, 18:56)

Nebūsiu originali ax.gif Miegas ir kambarių tvarkymas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2011 06 06, 23:04)
garantuoju, kad Saramagas ir vel tau pasirodys tuštokas...
nelygink nesulyginamu dalyku mirksiukas.gif

Mėgstu kai žmonės žino apie mane daugiau nei aš pati biggrin.gif.

Aš jų nenoriu lyginti. Tiesiog noriu žinoti turinį prieš skaitydama "atpasakojimą", sakykim taip smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caralaite: 07 birželio 2011 - 08:10