Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Masako @ 2011 06 06, 16:19)
eliss, neperskaiciau dar Mesmeristes. kazkaip sunkiai ji man "skaitesi", tai atidejau unsure.gif

keista...man tokia įdomi,norėčiau dar ką nors panašaus paskaityt.Mėgstu senąją Angliją,"Emėj Lenoks" irgi panašiai...ai,ten Airija buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 06 06, 15:17)
Bandžiau skaityti "Lyla",bet nekankinu savęs,kažkokie kliedesiai...Įdomu,ar "Šešėlių verpėja" panaši į ją g.gif
Bandžiau ir Samarago "Rikardo Rejišo metai",gal ir nebloga,bet baisiai nemėgstu tokio rašymo stiliaus.Tai pradėjau skaityt "Raudonosios saulės dukterys",kol kas visai nieko smile.gif

Masako
,ar perskaitei "Mesmeristę",kažkaip neužfiksavau...

"Lylos" nesu skaičiusi, bet abejoju, ar ji bus labai panaši į "Šešėlių verpėją" g.gif Tematika juk labai skiriasi.

Įdomu man, kaip ten su tais "Rikardo Rejišo metais" g.gif Nelabai supratau, apie ką šioji knyga. Bent anotacija tai nesuintrigavo. Nors kadangi Samarago stilius man visai priimtinas, galbūt kada nors bandysiu ją skaityt.

Tai aš visgi numečiau "Tobulą skausmą" unsure.gif Pabandžiau skaityt, dar pavartinėjau į priekį - nepanašu, kad į ją įsivažiuočiau. Vien sakinių grožio man neužtenka, reikia ir dominančio turinio. Be to, nepasakyčiau, kad buvo labai jau gražu, esu skaičiusi ir kur kas gražesnių tekstų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 06 birželio 2011 - 15:28
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 06, 16:26)
Tai aš visgi numečiau "Tobulą skausmą" unsure.gif  Pabandžiau skaityt, dar pavartinėjau į priekį - nepanašu, kad į ją įsivažiuočiau. Vien sakinių grožio man neužtenka, reikia ir dominančio turinio. Be to, nepasakyčiau, kad buvo labai jau gražu, esu skaičiusi ir kur kas gražesnių tekstų...

kiekvienam savo smile.gif man nuostabi knyga
Atsakyti
panos, aisku, geda prasyti, bet turiu didziuli prasyma blush2.gif

jei kas galetu pasvert, padekit, ka? liksiu skolinga 4u.gif

Kiek sveria:

Kostova Elizabeth Istorikė

Xavier Kaprikornija

Alexander Alma Dzin sei paslaptys

Broch H. Pakerejimas
Atsakyti
user posted image

Jonas Mekas "Trys draugai. Jurgis Mačiūnas, Yoko Ono, John Lennon"
Knyga- savotiška mozaika iš laiškų, dienoraščio ištraukų, kelių straipsnių ir užrašytų pokalbių. Pirmas dalykas, ką pagalvojau perskaičiusi knygą- kad vietoj Lennono pavardės pavadinime turėjo būti Meko, nes Lennono ten beveik nėra, vos pora pokalbių su juo. Toks jausmas, kad jo pavarde pasinaudota norint pritraukti daugiau skaitytojų.

O pati knyga skaitėsi labai nevienodai. Buvo ir labai įdomių, ir visai nuobodžių vietų. Labiausiai patiko ištraukos iš paties Meko dienoraščių, taip pat pasakojimai apie Niujorko Soho rajoną, kuris Jurgio Mačiūno iniciatyva buvo išgelbėtas nuo visiško sugriovimo. Ir apie Mačiūną, jo asmenybę sužinoti buvo įdomu- iki tol tebuvau tik jo pavardę girdėjusi. Žodžiu, nesigailiu knygą perskaičiusi, bet rekomenduoti kam nors turbūt nesiryžčiau.

LaTulipe, o kokias sąrašines knygas pasiėmei? Įdomu.
Atsakyti
Žinok, Ingėnai aš fantasy nebrokuoju, o va mokslinė fantastika deja, ne mano.

QUOTE(Masako @ 2011 06 06, 14:37)
panos, aisku, geda prasyti, bet turiu didziuli prasyma blush2.gif

jei kas galetu pasvert, padekit, ka? liksiu skolinga 4u.gif

Kiek sveria:

Kostova Elizabeth Istorikė

susvėrė mano svarstyklėmis 1020 g
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 06 06, 16:45)
susvėrė mano svarstyklėmis 1020 g

Cia viena Istorike tiek? blink.gif

aciu sirdingai!!!
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 06 06, 16:44)
LaTulipe, o kokias sąrašines knygas pasiėmei? Įdomu.

Škėmos ,,Balta drobulė", Remarque ,,Juodasis obeliskas" (skaičiau ją anksčiau, bet skaitysiu antrą kartą, nes detalių nelabai pamenu), Granausko ,,Duonos valgytojai", Hemingvėjaus ,,Senis ir jūra", labai storą knygą kurioje yra reikalinga Kafkos ,,Metamorfozė" ir V. Juknaitės ,,Stiklo šalis. Šermenys" .
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 06 06, 16:54)

uuuu,viską šitą jau skaičiau happy.gif
Užtat gavau vakarų literatūros sąrašą kiteims metams,tai paskęęęęęęsiu tarp knygų (pradedand 'Dekameronu" baigiant "Madam Bovari" doh.gif ) biggrin.gif

Ir šian iš nurašytų knygų pasiėmiau vaikišką knygutę "Meškiuko nulėpausio nuotykiai",išleista 1970 biggrin.gif O jau grooožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 06 06, 15:56)
Ingėnai, taip įkvepiančiai parašei apie "Moterį smėlynuose". Pasidėjusi aš ją prie krūvelės knygų, kurias greitu laiku skaitysiu, bet man vis tiek abejonės kildavo, įsivaizdavau, kad ji labai sunki. O po tavo žodžių truputį labiau užsinorėjau.  smile.gif

Man ji visiskai nebuvo sunki. O va "Kenguros sasiuvinis" jau psichodeline, nesiskaite.
Atsakyti
O aš vienu prisėdimu perskaičiau Venediktas Jerofejevas "Maskva - Petuškai". Labai patiko. Kadangi skaičiau rusų kalba, tai jau pasakysiu, kad keiksmų žodynas be galo platus biggrin.gif Bet šiaip tikrai smagiai skaitėsi.

O dabar pradėjau Onorė de Balzac "Šagrenės oda". Pradžia visai nieko.

Gerai bėgu toliau maketuoti savąją knygą, o tai laiko jau visai mažai beliko.
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 06 06, 15:42)
* http://www.facebook.com/#!/pages/FABER...AE/364941123761  4u.gif

**as neleisciau, nes i meeta neatejai, mano kvietima ignoravai cool.gif
arba pasiteisink skubiai biggrin.gif

Kiek už tuk tuk indija prašot? blush2.gif
Atsakyti