QUOTE(laTulipe @ 2011 06 05, 11:13)
,,Evangelijos.." ne tiek ir daug dar perskaičiau (~50 psl), tai kol kas ant stalo padėta ir stovi. Šiaip religijos tematikos nesibaidau, bet bent jau kol kas neįtraukė taip kaip maniau. Na, bet tikrai nepaliksiu nepabaigtos, manau, kad ten dar viskas prieš akis.
Tuo tarpu ,,Aklumas" labai patiko (na, tik pabaiga galėjo būt kitokia)
Vat man įdomu, kodėl tau "Evangelija" nelabai tepatinka
Nors jei lyginti su "Aklumu" visgi jos labai skiriasi. Netgi kitam žanrui būtų galima priskirti. Beje kas krito į akis - tai abi knygas skaitant jaučiasi tas pats teksto ritmiškumas
(kas man patinka ). Galvoju, gal tikrai dar neįsivažiavai į Evangeliją. Bent man pats įdomumas prasidėjo šiek tiek vėliau, ne nuo pat pirmųjų puslapių. O gal tiesiog skiriasi skoniai ir tiek.
QUOTE(daite @ 2011 06 05, 11:25)
Reik žiūrėt ką turiu ir ko nori. Pažiūrėjau Tavo norimas perskaityti knygas suknyga.lt, tai ką turiu, dar pati nesu perskaičiusi.
Nebent turiu Harper Lee "Nežudyk strazdo giesmininko", bet angliškai ir pdf (berods) formatu.
Labiausiai norimas knygas išvardinau pardavimo skelbime. O Lee knygą jau turiu.
QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 05, 12:43)
Pas mus pašte jau gerą mėnesį nepriima siuntinių, supakuotų į maišiukus, neva turi būti vokas arba dėžutė
Tai nešk į kitą paštą
Rimtai. Tfu tfu tfu, tuose paštuose, kuriuose pati lankausi, lyg ir nesikabinėja dėl to.
QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 05, 12:46)
Aš kažkada bandžiau skaityti ir nepatiko, nors dabat gailiuosi, man atrodo, kad skubotai ją numečiau... Turiu norą skaityti iš naujo kada, juo labiau, kad ir namie ką kažkur turiu...
Jei nesinori skaityti visos knygos, patarčiau perskaityti nors pabaigą. Juolab jei ją turi namuose. Galėčiau pažiūrėti, nuo kurio psl. verta pradėt.
Nors aš pati tai nuo pat pirmųjų psl. užsikabinau. Buvo mane prigąsdinę šia knyga, girdėjau, kad daug kas jos
nepaveža
, tai bijojau net pradėt. Bet paėmus pavartyti iškart supratau, kad tai
mano knyga.
QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 05, 13:00)
ir knygynas nuotraukose gražesnis atrodo
Šitą beje ir aš pastebėjau
Taigi dideli dideli komplimentai mūsų skyrelio fotomenininkei
Baltai pavydžiu jai talento (na gal ir techninka ne paskutinėj vietoj, bet talentas be abejo irgi labai svarbu).