Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(amber123 @ 2011 06 05, 13:39)
Sveikos 4u.gif niekaip nedamusu Moteru kupe doh.gif nu ko ji manes taip nekabina nesuprantu..

tai jei taip nepatinka, nebeskaityk mirksiukas.gif paskaityk kurią kitą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 03, 18:53)
Aha, jau perskaičiau. Na galbūt šios knygos tema labai savotiška, tai daug kalbėti apie ją ir išsiplėsti nelabai noriu. Priklausau tai skaitytojų daliai, kuriai ši knyga visgi labai patiko. Sugebėjau įsijausti ir bent iš dalies suprasti. O ir įdomios informacijos, man nežinomų  faktų (pvz. kad ir apie muziką, "Nirvaną", Cobainą, kitas depresiško stiliaus grupes) nemažai radau. Aišku, ir specifinės informacijos (apie požymius, gydymą, medikamentus). Šiaip ar taip su depresija galbūt netiesiogiai, bet per artimuosius ar pažįstamus galim būti susidūrę ne vienas (o kitas gal ir tiesiogiai). Skeptikui, manančiam, kad drepresija "išmyslas iš neturėjimo ką veikti" knyga galėtų atsakyti į klausimus, kas per sutrikimas tai yra iš tikrųjų, ir kad ne viskas taip paprasta, kaip kartais atrodo iš šalies. Beje, pamąstymui peno davė ir tai, kaip pvz. tėvų skyrybos, nesantaika gali paveikti vaiką, bręstančią būtybę.
Dar vienas knygos  pliusų - autorės rašymo stilius. Plunksną ji gerai įvaldžiusi.
Emociškai išties nelengva knyga, bet man ji net labai patiko. Juk ne visos geros knygos turi būti linksmos. Kaip jau turbūt matei, įvertinau ją penketuku.
O tu pati ar ją skaitei?

Aš kažkada bandžiau skaityti ir nepatiko, nors dabat gailiuosi, man atrodo, kad skubotai ją numečiau... Turiu norą skaityti iš naujo kada, juo labiau, kad ir namie ką kažkur turiu...
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 06 05, 13:45)
tai jei taip nepatinka, nebeskaityk  mirksiukas.gif paskaityk kurią kitą.  mirksiukas.gif

Ne ne unsure.gif reik dabaigt..butent sitos knygos grauztuko nenoriu palikt schmoll.gif tik jauciu reiks parduot.. nors pigiai gavau, bet ko ji ten dulkes.. kad tik poto nesigaileciau biggrin.gif nes ilgai jos ieskojau
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 06 04, 16:45)
Leeja, kokia tu greita bigsmile.gif   thumbup.gif
Bet kodel manes tiek daug. o  viespatie, kokia as klaiki swoon.gif Kazkaip mintyse save padoriau isivaizduoji zmogus ph34r.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nejuokink
Kiek foto daug bigsmile.gif ir knygynas nuotraukose gražesnis atrodo laugh.gif
Jau gailiuosi, kad neatlėkiau ir aš pas jus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 05 birželio 2011 - 13:02
QUOTE(luiziana @ 2011 06 05, 11:10)
Ar pirmoji jos knyga "Jau mirusi"? turiu sita tik,ar tai pirmoji bus?,nes pamenu gyrei jau kazkada seniau,tai susigundziau viena isigyti,pabandymui  ax.gif Norisi atrasti nauju idomiai rasanciu trileriniu autoriu  biggrin.gif

taip tai pirmoji šios serijos knyga. Man abi šios autorės knygos labai patiko. biggrin.gif Dar laukia ir kitos šios serijos knygos. Manau po sesijos pasinersiu į ją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 06 05, 11:13)
,,Evangelijos.." ne tiek ir daug dar perskaičiau (~50 psl), tai kol kas ant stalo padėta ir stovi. Šiaip religijos tematikos nesibaidau, bet bent jau kol kas neįtraukė taip kaip maniau. Na, bet tikrai nepaliksiu nepabaigtos, manau, kad ten dar viskas prieš akis.
Tuo tarpu ,,Aklumas" labai patiko (na, tik pabaiga galėjo būt kitokia)  thumbup.gif

Vat man įdomu, kodėl tau "Evangelija" nelabai tepatinka g.gif Nors jei lyginti su "Aklumu" visgi jos labai skiriasi. Netgi kitam žanrui būtų galima priskirti. Beje kas krito į akis - tai abi knygas skaitant jaučiasi tas pats teksto ritmiškumas smile.gif (kas man patinka ). Galvoju, gal tikrai dar neįsivažiavai į Evangeliją. Bent man pats įdomumas prasidėjo šiek tiek vėliau, ne nuo pat pirmųjų puslapių. O gal tiesiog skiriasi skoniai ir tiek.

QUOTE(daite @ 2011 06 05, 11:25)
Reik žiūrėt ką turiu ir ko nori. Pažiūrėjau Tavo norimas perskaityti knygas suknyga.lt, tai ką turiu, dar pati nesu perskaičiusi.  doh.gif Nebent turiu Harper Lee "Nežudyk strazdo giesmininko", bet angliškai ir pdf (berods) formatu.

Labiausiai norimas knygas išvardinau pardavimo skelbime. O Lee knygą jau turiu.

QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 05, 12:43)
Pas mus pašte jau gerą mėnesį nepriima siuntinių, supakuotų į maišiukus, neva turi būti vokas arba dėžutė  doh.gif

Tai nešk į kitą paštą biggrin.gif Rimtai. Tfu tfu tfu, tuose paštuose, kuriuose pati lankausi, lyg ir nesikabinėja dėl to.

QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 05, 12:46)
Aš kažkada bandžiau skaityti ir nepatiko, nors dabat gailiuosi, man atrodo, kad skubotai ją numečiau... Turiu norą skaityti iš naujo kada, juo labiau, kad ir namie ką kažkur turiu...

Jei nesinori skaityti visos knygos, patarčiau perskaityti nors pabaigą. Juolab jei ją turi namuose. Galėčiau pažiūrėti, nuo kurio psl. verta pradėt.
Nors aš pati tai nuo pat pirmųjų psl. užsikabinau. Buvo mane prigąsdinę šia knyga, girdėjau, kad daug kas jos nepaveža unsure.gif , tai bijojau net pradėt. Bet paėmus pavartyti iškart supratau, kad tai mano knyga.

QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 05, 13:00)
  ir knygynas nuotraukose gražesnis atrodo laugh.gif

Šitą beje ir aš pastebėjau blush2.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif
Taigi dideli dideli komplimentai mūsų skyrelio fotomenininkei 4u.gif Baltai pavydžiu jai talento (na gal ir techninka ne paskutinėj vietoj, bet talentas be abejo irgi labai svarbu).
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 06 05, 14:39)
Sveikos 4u.gif niekaip nedamusu Moteru kupe doh.gif nu ko ji manes taip nekabina nesuprantu..

o mane ji kaip tik uzkabinusi buvo, sukrimtau per pora dienu, idomi knyga visai kai isijauti i tu moteru gyvenimus
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 06 05, 10:13)
Gegytė išgražėjus visa.  wub.gif O knygyne kadangi esu buvus, tai interjerą jau žinojau. Netgi žinau, kas gamino tas knygas rankų darbo, kur ten vartėt  biggrin.gif

blush2.gif ax.gif

O kas gamino? Labai jaukios. rolleyes.gif

beje, gyriausi Masako, kad piešiu, tai įmetu, galit pakritikuot biggrin.gif
ale 'mianas cool.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 05 birželio 2011 - 14:06
QUOTE(_buterfly_ @ 2011 06 05, 14:58)
o mane ji kaip tik uzkabinusi buvo, sukrimtau per pora dienu, idomi knyga visai kai isijauti i tu moteru gyvenimus

Nzn kodel manes nekabina.. per daug is jos tikejaus trb doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 05, 15:37)
Taigi dideli dideli komplimentai mūsų skyrelio fotomenininkei 4u.gif  Baltai pavydžiu jai talento (na gal ir techninka ne paskutinėj vietoj, bet talentas be abejo irgi labai svarbu).

nu baikit, kompleksa tuoj ivarysit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 06 04, 23:42)
Prieš kelias dienas esu pabaigusi Kathy Reichs "Death du Jour" (Mirties diena). Tai antroji iš daktarės Temparence Brennon serijos. Kaip ir pirmoji labai patiko. Pilna įtampos ir aštresnio siužeto. Bet šitoje knygoje jau atsirado šiokia tokia romantinė linija, kuri kiek sušvelnino ir pagardino knygą. Vienu žodžiu, esu Brennon gerbėja biggrin.gif

Aš ne taip seniai irgi savąją perskaičiau (devinta iš serijos, jei neklystu), bet man ji didelio įspūdžio nepadarė. Nei pats siužetas, nei pagrindinė herojė (kuriai kelis kartus net antipatiją pajaučiau). Nežinau, gal per daug tikėjausi, gal kad serialo veikėja ir knygos veikėja- du visiškai skirtingi asmenys, gal reikėjo nuo pirmos knygos pradėti. Nors kiek skaičiau atsiliepimų, pirmosios serijos knygos žmonėms labiau patiko.

user posted image
Tommy Jaud "Atostogų likučiai". Apie 37-erių metų vokietį, kuris, išsigandęs, kad visi draugai aplink veda ir išsikelia į priemiesčius, ir jo paties mergina vis apie tai užsimena, sumano pabėgti kur nors toli, nuo viso to suplanuoto nuobodaus gyvenimo į visišką laisvę ir naują pradžią. Taip visai netyčia jis atsiduria Argentinoje ir po kurio laiko supranta, kad vis dėlto nori visko, nuo ko pabėgo.

Nors siužetas tikrai nenaujas ir pabaigą galima nesunkiai atspėti, o kai kurios situacijos neatrodė labai realios, knyga labiausiai patiko savo humoru. Ne vieną ir ne du kartus teko garsiai juoktis, o ir pagrindinis veikėjas, nors kartais ir nervindavo, pavaizduotas kaip normalus eilinis vyras, nei labai geras, nei blogas.

Žodžiu, paprasta, lengva knygelė smegenims pailsinti. Tik nepatiko, kad neverčiami sakiniai anglų ir ispanų kalbomis- kas jų nemoka, praranda dalį skaitymo malonumo. O dar baisiai akį badė skyrybos klaidos (kablelių nebuvimas reikiamose vietose). Kad ir toks sakinys:

"Pedro gulėdamas ant žaliosios sofos bejausme mina laikydamas rankose skardinę alaus spoksojo į lubas."
Kas suras daugiau klaidų? smile.gif

Dabar skaitau "Moteris ir beždžionė". Keistoka knyga, bet man patinka.
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 06 05, 15:49)
nu baikit, kompleksa tuoj ivarysit biggrin.gif

O tai jeigu išties gražu, negi būtina nutylėti mirksiukas.gif Bent jau iš mano pusės komplimentai tikrai nuoširdūs 4u.gif

QUOTE(katilina @ 2011 06 05, 15:50)
Dabar skaitau "Moteris ir beždžionė". Keistoka knyga, bet man patinka.

Kad keistoka, tai tikrai drinks_cheers.gif Kad gera literatūriniu požiūriu, tai net neabejoju. Bet kad man būtų labai patikusi visgi turbūt nedrįsčiau taip teigti g.gif Priežastis gali būti vėlgi jau neseniai minėta - nesu didelė fantastikos fanė smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 05 birželio 2011 - 15:56