Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

Ingėnai, nebarstyk man druskos ant žaizdos doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2011 06 05, 10:47)
drinks_cheers.gif Ar tebeturi "Mažąją anglę Paryžiuje"?

Taip, dar turiu.

QUOTE(Dorifore @ 2011 06 05, 10:48)
Ingėnai, nebarstyk man druskos ant žaizdos  doh.gif  verysad.gif

O tai kas ten per žaizda tokia? lotuliukas.gif "Evangeliją", kiek žinau, turi. Dėl "Aklumo" - čia juk skonio reikalas.
Ar tu dėl "Stambulo pavainikės"? biggrin.gif
Atsakyti
Dorifore, vis geriau vėliau vėliau pasveikinti nei niekada. 4u.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 05, 11:52)
Taip, dar turiu.

Gal nori į ką nors keistis? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 05, 11:52)
O tai kas ten per žaizda tokia? lotuliukas.gif  "Evangeliją", kiek žinau, turi. Dėl "Aklumo" - čia juk skonio reikalas.
Ar tu dėl "Stambulo pavainikės"? biggrin.gif

Na šiaip "Aklumas" man viena iš "pati pati" knygų ax.gif Ilgą laiką ji buvo top 3tuke po Orwell'o. Evangeliją turiu, laimėjau konkurse, po tavo atsiliepimų sakiau skaitysiu greit. Ir dabar laukiu naujai pasirodančios knygos ax.gif

daitė, eik tu peklon, kaip mano senelis pasakytų, šitokių grožybių užrodei bigsmile.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 05 birželio 2011 - 11:02
QUOTE(daite @ 2011 06 05, 10:57)
Gal nori į ką nors keistis?  mirksiukas.gif

O ką gali pasiūlyti keitimui? ax.gif

QUOTE(Dorifore @ 2011 06 05, 11:00)
Na šiaip "Aklumas" man viena iš "pati pati" knygų  ax.gif Ilgą laiką ji buvo top 3tuke po Orwell'o. Evangeliją turiu, laimėjau konkurse, po tavo atsiliepimų sakiau skaitysiu greit. Ir dabar laukiu naujai pasirodančios knygos  ax.gif

A, tada supratau biggrin.gif Šiaip skaitant "Aklumą" man kilo mintis, kad Orwell'o irgi gali būti kažkuo panašu g.gif Ar aš klystu? Turiu omeny, kai iš pažiūros knyga atrodo lyg artima fanstastikai, o iš tiesų per metaforas gilinamasi į kur kas rimtesnius dalykus .
Atsakyti
laba.

pažiūrėjau foto papildymą thumbup.gif

Pati skaitau D. Zelčiūtės ,,Jurga.." . Jau dabar sakiau, kol nepabaigsiu šitos, kitos neimsiu. Gaila, kad vis dėl laiko trūkumo pirmenybę teikdavau kitoms knygoms, tad ši buvo nepelnytai padėta į krūvelės galą. Vis labiau užsinoriu kurios nors iš Jurgos knygų.

QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 05, 11:43)
Vakar prieš miegą dar šiek tiek "Aklumo" paskaičiau. Na visgi ji man tikrai labai arti fantastikos žanro. Manau, kad į savo šių metų topus jos nelabai tetrauksiu, "Evangelija" man nepalyginamai labiau patiko.

,,Evangelijos.." ne tiek ir daug dar perskaičiau (~50 psl), tai kol kas ant stalo padėta ir stovi. Šiaip religijos tematikos nesibaidau, bet bent jau kol kas neįtraukė taip kaip maniau. Na, bet tikrai nepaliksiu nepabaigtos, manau, kad ten dar viskas prieš akis.
Tuo tarpu ,,Aklumas" labai patiko (na, tik pabaiga galėjo būt kitokia) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 05, 12:09)
A, tada supratau biggrin.gif  Šiaip skaitant "Aklumą" man kilo mintis, kad Orwell'o irgi gali būti kažkuo panašu g.gif Ar aš klystu? Turiu omeny, kai  iš pažiūros  knyga atrodo lyg artima fanstastikai, o iš tiesų per metaforas gilinamasi į kur kas rimtesnius dalykus .

na Orwell'o knygose metaforų ir simbolikos daugiau. "Aklumas" daugiau knyga su gilia gilia potekste, tai kad demokratija tarp žmonių tėra iliuzija. Kad ištikus bėdai, žmonės praranda visas savo vertybes, kultūrą, išsilavinimą, moralę ir tampa valdomi tik instinktų. Apie laukinę žmogaus priedermę, nepriklausomą nuo tavo statuso visuomenėje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 05 birželio 2011 - 11:21
QUOTE(Dorifore @ 2011 06 05, 12:00)
daitė, eik tu peklon, kaip mano senelis pasakytų, šitokių grožybių užrodei  bigsmile.gif Ačiū  4u.gif

Patiko man Tavo senelio posakis. lotuliukas.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 05, 12:09)

Reik žiūrėt ką turiu ir ko nori. Pažiūrėjau Tavo norimas perskaityti knygas suknyga.lt, tai ką turiu, dar pati nesu perskaičiusi. doh.gif Nebent turiu Harper Lee "Nežudyk strazdo giesmininko", bet angliškai ir pdf (berods) formatu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daite: 05 birželio 2011 - 11:39
Masako, vajej kiek komplimentu man su dukryte prizeret, net susisarmatinau blush2.gif o meetas, kaip visada praejo linksmai ir nepastebimai, jau laukiu kito... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 06 04, 22:42)
Prieš kelias dienas esu pabaigusi Kathy Reichs "Death du Jour" (Mirties diena). Tai antroji iš daktarės Temparence Brennon serijos. Kaip ir pirmoji labai patiko. Pilna įtampos ir aštresnio siužeto. Bet šitoje knygoje jau atsirado šiokia tokia romantinė linija, kuri kiek sušvelnino ir pagardino knygą. Vienu žodžiu, esu Brennon gerbėja biggrin.gif

Ar pirmoji jos knyga "Jau mirusi"? turiu sita tik,ar tai pirmoji bus?,nes pamenu gyrei jau kazkada seniau,tai susigundziau viena isigyti,pabandymui ax.gif Norisi atrasti nauju idomiai rasanciu trileriniu autoriu biggrin.gif

Beje kazkaip siandien jauciu atgime noras vel knygas skaityti,jau senai nebuvau i rankas knygu paemus skaitymui,tik naujienas kurias atveze drauge susideliojau,pavarciau ir viskas...O siandien jauciu vel potrauki skaityti,tik kazkodel nesinori imti jau dvieju anksciau pradetu,norisi naujos rolleyes.gif ...o kas pabaigs pradetas... g.gif o pradetos tai Walters "Skulptore" ir Larssono trecioji dalis...patinka jis man,bet kazkodel nebesiskaito,nieko nesuprantu,aptingau storas knygas skaityt,ar susikaupt nebegaliu...eisiu aiskintis siandien,bandysiu dar paskaityti ja,o jei nekibs imsiu kokia lengva biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif niekaip nedamusu Moteru kupe doh.gif nu ko ji manes taip nekabina nesuprantu..
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 06 03, 17:06)
Kam tas vokas? Pakuojat i popieriu, tapeta, nepermatoma maiseli, sutvirtinat lipnia izoliacija, lipdot lapeli su adresais ir pimyn.

Pas mus pašte jau gerą mėnesį nepriima siuntinių, supakuotų į maišiukus, neva turi būti vokas arba dėžutė doh.gif
Atsakyti