Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Masako @ 2011 06 05, 07:39)

Beje, mano dukra pareiske, kad graziausios merginos - Gegyte ir Vessta biggrin.gif

brunette.gif yess.gif flirt.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 04, 22:53)
*Gal tada palauksim ir kitų šios temos dalyvių nuomonės, ar jau galima siųst slaptažodžius (negaliu viena to nuspręsti).
**Pradėjau skaityti Jose Saramago "Aklumą". <...>
Bet va jei tik būčiau numaniusi,  visgi būčiau skaičiusi jas atvirkštine tvarka - pirma "Aklumą", paskui "Evangeliją".

*gal truputuką luktelkim, nes naujokių vis ateina ir ateina, o po to dauguma pabėga.
**kaip užsimaniau "Evangeliją apie Jėzų Kristų" paskaityti...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Masako @ 2011 06 05, 07:39)
o Ebru sena dalyve? Nes jei nauja, manyciau, tegu pirma truputi isikuria, kojytes apsyla  4u.gif
[

QUOTE(Gegytė @ 2011 06 05, 09:04)
*gal truputuką luktelkim, nes naujokių vis ateina ir ateina, o po to dauguma pabėga.

Tai tada teks Ebru šiek tiek luktelėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 05, 09:14)
Labas rytas 4u.gif
Tai tada teks Ebru šiek tiek luktelėt mirksiukas.gif

gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 06 04, 23:42)
O dabar pradėjau Sam Savage "Firminas" ir Venedikt Jerofejev "Maskva-Petuškai".

Jetus kaip pavydžiu, kad skaitysi petuškus wub.gif Aš dabar labai noriu spektaklį pamatyt. Ir sakiau nusipirksiu naujo leidimo knygą bei skaitysiu antrą kartą ax.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 04, 23:53)
Bet va jei tik būčiau numaniusi,  visgi būčiau skaičiusi jas atvirkštine tvarka - pirma "Aklumą", paskui "Evangeliją".

Aš evangelijos dar neskaičiusi, bet kažko nujaučiu, kad geriau skaityt po Aklumo. Ir man ši knyga fantastikos visai nepriminė. Na suprantu, kad pati situacija nelabai reali, bet man fantastika susijusi tik su vampyrais, nerealiomis būtybėm ir pan biggrin.gif

Kaip smagu žiūrėt meeto foto bigsmile.gif Kokios visos dailiai nuaugusios biggrin.gif LEEja tai aš mačius per fb. Gegytė išgražėjus visa. wub.gif O knygyne kadangi esu buvus, tai interjerą jau žinojau. Netgi žinau, kas gamino tas knygas rankų darbo, kur ten vartėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 06 05, 11:13)
O knygyne kadangi esu buvus, tai interjerą jau žinojau.

bigsmile.gif

Turi omeny, kai gyvenai Vilniuje?

As ta gatve vos ne kasdien pirmyn atgal vaiksciodavau, bet apsilankius iki isidarbinimo gal koki viena karta tebuvau, tai nebuciau atsiminus jokio ten interjero cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 05 birželio 2011 - 10:21
Masako, žinoma, kol gyvenau Vilniuje, nebuvo knygyno, kuriame nebūčiau buvus biggrin.gif Paskutinį kartą buvau praeitą liepą.
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 06 05, 11:21)
Masako, žinoma, kol gyvenau Vilniuje, nebuvo knygyno, kuriame nebūčiau buvus  biggrin.gif Paskutinį kartą buvau praeitą liepą.

turi omeny, kad ne karta ten uzeidavai? g.gif Mat kaip - radai ko ten eiti. Smagu ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, mielosios,

Smagiai vakar pažiūrėjau dar kartą visas nuotraukas ir vakare smagiai suskaičiau James Patterson "Samos laiškai Dženiferei". Iš tikrųjų ėmiau ją kaip savaitgalio knygą, todėl nieko rimto ir nesitikėjau. Visgi pradžia ir senelės laiškai anūkei labiau patiko nei pabaigoje greičiau susiklostę įvykiai. Knygoje yra romantikos, meilės, supratimo. Bet yra ir skausmingų dalykų.
Rekomenduočiau šią knygą vasaros savaitgaliui, kai tiesiog norisi atsipalaiduoti ir pasimėgauti gražia istorija.

Visai kitokį įspūdį paliko šiek tiek anksčiau perskaityta Elif Shafak "Stambulo pavainikė". Tiesą sakant autorė mane nustebino: iš pirmo žvilgsnio atrodytų, kad pasakojamos paprastos dviejų merginų istorijos, tačiau pažiūrėjus giliau magiški, istoriniai dalykai ir šiuolaikinis pasaulis susipina į vieną mazgą, kurį rašytoja išarplioja po siūlelį. Patiks ši knyga tiems, kuriuos domina istorija, armėnų tautos praeitis (apie kurią mes išties ne ką težinome), kitų kultūrų papročiai ir tradicijos. Rekomenduoju!
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 06 05, 08:39)
Labas rytas, pradejau Kuzdesiu sala. Idomu bigsmile.gif  Tik butu turbut 100 kartu idomiau, jei pabaigos is filmo neatsiminciau biggrin.gif

nenusiteik taip, nes knygos pabaiga gerokai platesnė ir palieka vietos pamąstymui. filme sukramtyta rolleyes.gif aš knygos pabaigą supratau visai kitaip nei filmo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 06 05, 11:22)
turi omeny, kad ne karta ten uzeidavai? g.gif  Mat kaip - radai ko ten eiti. Smagu ax.gif  lotuliukas.gif

Aš kiekvieną mielą dieną eidavau į kokį knygyną. Kaip bendradarbiai sakydavo, visi pietaut, Sandra į knygyną ir su maišeliu grįžta. Dar gyvenau ten netoli. Aš jau galėdavau centų tikslumu pasakyt, kiek kur kokia knyga kainuoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 05 birželio 2011 - 10:43
QUOTE(Dorifore @ 2011 06 05, 10:13)
Aš evangelijos dar neskaičiusi, bet kažko nujaučiu, kad geriau skaityt po Aklumo. Ir man ši knyga fantastikos visai nepriminė. Na suprantu, kad pati situacija nelabai reali, bet man fantastika susijusi tik su vampyrais, nerealiomis būtybėm ir pan  biggrin.gif

Vakar prieš miegą dar šiek tiek "Aklumo" paskaičiau. Na visgi ji man tikrai labai arti fantastikos žanro. Manau, kad į savo šių metų topus jos nelabai tetrauksiu, "Evangelija" man nepalyginamai labiau patiko.

QUOTE(daite @ 2011 06 05, 10:36)
Visai kitokį įspūdį paliko šiek tiek anksčiau perskaityta Elif Shafak "Stambulo pavainikė". Tiesą sakant autorė mane nustebino: iš pirmo žvilgsnio atrodytų, kad pasakojamos paprastos dviejų merginų istorijos, tačiau pažiūrėjus giliau magiški, istoriniai dalykai ir šiuolaikinis pasaulis susipina į vieną mazgą, kurį rašytoja išarplioja po siūlelį. Patiks ši knyga tiems, kuriuos domina istorija, armėnų tautos praeitis (apie kurią mes išties ne ką težinome), kitų kultūrų papročiai ir tradicijos. Rekomenduoju!

Džiaugiuosi, kad ji patiko ir tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 05, 11:43)
Džiaugiuosi, kad ji patiko ir tau mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Ar tebeturi "Mažąją anglę Paryžiuje"?
Atsakyti