Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

gal galėtumėt abi man atmesti foto į paštadėžę? na tas, kuriose aš esu. būčiau dėkinga.
gretasjewelry[eta]yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 06 04, 22:28)
gal galėtumėt abi man atmesti foto į paštadėžę? na tas, kuriose aš esu. būčiau dėkinga.
gretasjewelry[eta]yahoo.com

jau smile.gif
Atsakyti
Leja,o kuri tu?Ta su akiniais šviesi? blush2.gif
Atsakyti
o kur tos foto yra, kad jus cia tiek apie jas plepat? blush2.gif ar cia tik tos gali matyt, kurios meete buvo? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ebru: 04 birželio 2011 - 22:32
QUOTE(Ebru @ 2011 06 04, 22:25)
o kur tos foto yra, kad jus cia tiek apie jas plepat? blush2.gif  ar cia tik tos gali matyt, kurios meete buvo? smile.gif

Mes turim albumą po užraktu smile.gif Bet į jį galim įleisti tik su sąlyga, kad ir pati pasirodysi su foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 04, 22:40)
Mes turim albumą po užraktu   smile.gif  Bet į jį galim įleisti tik su sąlyga, kad ir pati pasirodysi su foto mirksiukas.gif

zinoma galiu 4u.gif
Atsakyti
Prieš kelias dienas esu pabaigusi Kathy Reichs "Death du Jour" (Mirties diena). Tai antroji iš daktarės Temparence Brennon serijos. Kaip ir pirmoji labai patiko. Pilna įtampos ir aštresnio siužeto. Bet šitoje knygoje jau atsirado šiokia tokia romantinė linija, kuri kiek sušvelnino ir pagardino knygą. Vienu žodžiu, esu Brennon gerbėja biggrin.gif

Vakar pabaigiau jau prieš kurį laiką pradėtą Ha Jin "Laukimas". Dar viena knyga, kuri labai patiko. Vietomis siutau, vietomis buvo graudu, vietomis niekaip negalėjau suprasti Kodėl. Iš pirmo žvilgsnio atrodytų labai paprasta istorija, vaikinukui tėvai išrenka žmoną, jis ją vedą, nors joje bent jau taip jam atrodė, kad niekas jam nepatiko, o "lotoso" kojos vertė bjaurėtis ir gėdytis tokios žmonos. Jis sutinka kitą moterį, kurią, jam taip rodos, pamilsta, ir beveik dvidešimt metų bando išsiskirti su žmona, nes Kinijos įstatymai labai daug ką draudžia ir turi begalės suvaržymų. Bet štai kada jau atrodytų visi jo troškimai išsipildo, jis supranta, kad tai nėra ko jis laukė, jis laukė ir pats nežino ko jis laukė, bet tikrai ne šito. Labai gerai atsispindi Kinijos gyvenimas ir darbo klasės žmonių išgyvenimas, mąstymas ir troškimai.
Tikrai nesitikėjau tiek iš knygos, kiek gavau. Verta skaitymo.

Kadangi buvo užklupę neskaitadieniai, tai buvau pasiėmusi lengvo turinio knygelę. Tikėjausi Chick lit' o, o gavau didžiulę dozę paašarojimų ir 'pasiseilėjimų'. Kalbu apie Julia Quinn knygą "On the way to the wedding" (Pakeliui į vestuves). Daug nerašysiu, nes ji man pasirodė per daug banali, nusaldinta ir romantikos perdozuota iki koktumo.

O dabar pradėjau Sam Savage "Firminas" ir Venedikt Jerofejev "Maskva-Petuškai".
Atsakyti
Gal tada palauksim ir kitų šios temos dalyvių nuomonės, ar jau galima siųst slaptažodžius (negaliu viena to nuspręsti).

Pradėjau skaityti Jose Saramago "Aklumą". Jau perskaičiau trečdalį knygos. Knyga patinka. Bet kiek galiu spręsti iš to perskaityto trečdalio, "Evangeliją apie Jėzų Kristų" man patiko kur kas labiau. "Aklumas" visgi artimesnė fantastikai (o ji, žinia, nėra pats mėgstamiausias mano žanras). Ir šiaip pats siužetas galbūt nėra išskirtinai originalus mastau.gif (laksto galvoje kažkie dejavu). O va "Evangelija" man pasirodė didingesnė, labiau supurtanti, įstringanti, verčianti daugiau pamąstyt...
Nors pats Saramago rašymo stilius, netgi ta savotiška sakinių konstrukcija man visai priimtini - limpa smile.gif
Bet va jei tik būčiau numaniusi, visgi būčiau skaičiusi jas atvirkštine tvarka - pirma "Aklumą", paskui "Evangeliją".
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 04, 22:53)
Gal tada palauksim ir kitų šios temos dalyvių nuomonės, ar jau galima siųst slaptažodžius (negaliu viena to nuspręsti).

gerai 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, pradejau Kuzdesiu sala. Idomu bigsmile.gif Tik butu turbut 100 kartu idomiau, jei pabaigos is filmo neatsiminciau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 04, 23:53)

o Ebru sena dalyve? Nes jei nauja, manyciau, tegu pirma truputi isikuria, kojytes apsyla 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 04, 20:01)
*Didžiausias knyginis iššūkis - bandėm knygyno klientei parinkti knygą, tinksiančią 6 mėn. kūdikiui biggrin.gif

**Be to ji matyt pasijautė pamaloninta ir pagerbta, kai padėti bandė tokia krūva konsultančių  laugh.gif

* lotuliukas.gif

**tai jau tikrai biggrin.gif

Beje, mano dukra pareiske, kad graziausios merginos - Gegyte ir Vessta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 06 04, 23:12)
Leja,o kuri tu?Ta su akiniais šviesi? blush2.gif

atrodo, kad taip biggrin.gif
Atsakyti
Vakar iki išnaktų skaičiau Maggie O'farrell "Kas nutiko Esmei Lenoks?"Na kokia įdomi knyga,negalėjau atsiplėšti thumbup.gif Akys merkės,bet vis tiek šiaip ne taip pabaigiau,taip įdomu buvo smile.gif Tokia paslaptinga,netgi šiurpoka sakyčiau,o jau pabaiga doh.gif tokios nesitikėjau.Tarp Svajonių knygų pasitaiko tikrai puikių knygų smile.gif Kam patiko "Rivertono dvaras","Prieš šviesą", šita irgi patiks smile.gif
Atsakyti