Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

o kur det foto? smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 06 04, 15:31)
o kur det foto? smile.gif))

Parašiau AŽ. rolleyes.gif
Atsakyti
Leeja, kokia tu greita bigsmile.gif thumbup.gif
Bet kodel manes tiek daug. o viespatie, kokia as klaiki swoon.gif Kazkaip mintyse save padoriau isivaizduoji zmogus ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 06 04, 16:45)
Leeja, kokia tu greita bigsmile.gif  thumbup.gif
Bet kodel manes tiek daug. o  viespatie, kokia as klaiki swoon.gif Kazkaip mintyse save padoriau isivaizduoji zmogus ph34r.gif

nenusišnekėk tongue.gif
Atsakyti
Bet apskritai tai nuostabus fotoreportazas wub.gif Neisivaizduoju, kada tu spejai bigsmile.gif Nes, rodos, ir pokalbiuose visuose dalyvavai biggrin.gif
Atsakyti
Labai fainos nuotraukos. bigsmile.gif Balionai LEEJai, Masako ir visoms dalyvėms. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
marakeš, nepaistyk, faktai uz save kalba. ***** sakau ne tam, kad neigtumet. biggrin.gif Nu baisu, bet keiciu tema...

daite 4u.gif Is tikro buvo labai faina.
truputi papildau dar prie pagyru Leejai biggrin.gif :
Vessta labai mielas, prikolnas, malonus bendraut zmogus biggrin.gif ,
marakeš labai krenta i akis grazi oda, kaip koks persikas, o dar tie plaukai rolleyes.gif thumbup.gif Ir dar labai uzkrecianciai juokiasi vis sau patyliukais laugh.gif
Gegyte sava, smagi mergicka,
Ingenas siaip grazus. biggrin.gif
Visos fainos is tikro bigsmile.gif

Ai, gavau velniu, kad knygyno asortimenta prastai zinau, net geda pasidare, yra kur tobulet.. blush2.gif

Savo fotkikes namie paimsiu, siek tiek irgi yra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 04 birželio 2011 - 16:15
koks gražus knygynėlis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 06 04, 17:11)
koks gražus knygynėlis  wub.gif

jo, norejau sakyti, kad labai fotogeniskas bigsmile.gif laugh.gif

reikes bent kelias jo foto butinai ikelti i FB, Leeja, gerai? 4u.gif mirksiukas.gif
O jei dalyves nepriestaraus, ir su jomis idekim laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 04 birželio 2011 - 16:17
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 06 04, 12:58)
Labas  smile.gif

Šiandien ryte baigiau Beccos Fitzpatrick „Puolusį angelą“. Labai daug minčių dabar galvoj, tai manau, išeis ganėtinai ilgas atsiliepimas  bigsmile.gif Kolkas pasakysiu tik tiek, kad gaus 2 žvaigždutes iš 5, bet tęsinius skaitysiu  biggrin.gif

aš turiu dvi knygas iš šios serijos ir galvoju, pradėt ar nepradėt? biggrin.gif
Atsakyti
Na aš irgi jau namuliuose smile.gif Fainai pasibendravom thumbup.gif

Bet tai žūriu, LEEja tikrai turi nemenką menininko gyslelę bigsmile.gif Labai jau gražios foto bigsmile.gif thumbup.gif Na pati žinau, kad nefotogeniška, bet ir tai dar pusė velnio išėjau biggrin.gif O šiaip tikrai gražūs kadrai pagauti thumbup.gif

QUOTE(Masako @ 2011 06 04, 16:10)
Ingenas siaip grazus. biggrin.gif

Na va, o aš galvojau, kad tik protinga lotuliukas.gif

Prasivežiau 4 pirktas/keistas knygas ir dar dvi pasikolinau thumbup.gif Turėsiu skaitymo thumbup.gif

Masako, o man kaip tik įstrigo, kad tu labai gražiai nupaveiksluota mirksiukas.gif Galbūt tavo kadrų daugiausia ir buvo smile.gif Ypač patiko nespalvotos nuotraukos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 04 birželio 2011 - 16:31
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 04, 17:30)
Masako, o man kaip tik įstrigo, kad tu labai gražiai nupaveiksluota mirksiukas.gif 

reiskia, dar baisesne realiai lotuliukas.gif

Ne, Ingenai, ne tik protinga biggrin.gif As visada graziuosi tavo taisyklingais bruozais, graziomis lupomis, dantimis, didelemis akimis bigsmile.gif
Atsakyti