o kur det foto? ))
Leeja, kokia tu greita
Bet kodel manes tiek daug. o viespatie, kokia as klaiki Kazkaip mintyse save padoriau isivaizduoji zmogus
Bet kodel manes tiek daug. o viespatie, kokia as klaiki Kazkaip mintyse save padoriau isivaizduoji zmogus
QUOTE(Masako @ 2011 06 04, 16:45)
Leeja, kokia tu greita
nenusišnekėk
Bet apskritai tai nuostabus fotoreportazas Neisivaizduoju, kada tu spejai Nes, rodos, ir pokalbiuose visuose dalyvavai
Labai fainos nuotraukos. Balionai LEEJai, Masako ir visoms dalyvėms.
marakeš, nepaistyk, faktai uz save kalba. ***** sakau ne tam, kad neigtumet. Nu baisu, bet keiciu tema...
daite Is tikro buvo labai faina.
truputi papildau dar prie pagyru Leejai :
Vessta labai mielas, prikolnas, malonus bendraut zmogus ,
marakeš labai krenta i akis grazi oda, kaip koks persikas, o dar tie plaukai Ir dar labai uzkrecianciai juokiasi vis sau patyliukais
Gegyte sava, smagi mergicka,
Ingenas siaip grazus.
Visos fainos is tikro
Ai, gavau velniu, kad knygyno asortimenta prastai zinau, net geda pasidare, yra kur tobulet..
Savo fotkikes namie paimsiu, siek tiek irgi yra
daite Is tikro buvo labai faina.
truputi papildau dar prie pagyru Leejai :
Vessta labai mielas, prikolnas, malonus bendraut zmogus ,
marakeš labai krenta i akis grazi oda, kaip koks persikas, o dar tie plaukai Ir dar labai uzkrecianciai juokiasi vis sau patyliukais
Gegyte sava, smagi mergicka,
Ingenas siaip grazus.
Visos fainos is tikro
Ai, gavau velniu, kad knygyno asortimenta prastai zinau, net geda pasidare, yra kur tobulet..
Savo fotkikes namie paimsiu, siek tiek irgi yra
koks gražus knygynėlis
QUOTE(laTulipe @ 2011 06 04, 17:11)
koks gražus knygynėlis
jo, norejau sakyti, kad labai fotogeniskas
reikes bent kelias jo foto butinai ikelti i FB, Leeja, gerai?
O jei dalyves nepriestaraus, ir su jomis idekim
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 06 04, 12:58)
Labas
Šiandien ryte baigiau Beccos Fitzpatrick Puolusį angelą. Labai daug minčių dabar galvoj, tai manau, išeis ganėtinai ilgas atsiliepimas Kolkas pasakysiu tik tiek, kad gaus 2 žvaigždutes iš 5, bet tęsinius skaitysiu
Šiandien ryte baigiau Beccos Fitzpatrick Puolusį angelą. Labai daug minčių dabar galvoj, tai manau, išeis ganėtinai ilgas atsiliepimas Kolkas pasakysiu tik tiek, kad gaus 2 žvaigždutes iš 5, bet tęsinius skaitysiu
aš turiu dvi knygas iš šios serijos ir galvoju, pradėt ar nepradėt?
Na aš irgi jau namuliuose Fainai pasibendravom
Bet tai žūriu, LEEja tikrai turi nemenką menininko gyslelę Labai jau gražios foto Na pati žinau, kad nefotogeniška, bet ir tai dar pusė velnio išėjau O šiaip tikrai gražūs kadrai pagauti
Na va, o aš galvojau, kad tik protinga
Prasivežiau 4 pirktas/keistas knygas ir dar dvi pasikolinau Turėsiu skaitymo
Masako, o man kaip tik įstrigo, kad tu labai gražiai nupaveiksluota Galbūt tavo kadrų daugiausia ir buvo Ypač patiko nespalvotos nuotraukos.
Bet tai žūriu, LEEja tikrai turi nemenką menininko gyslelę Labai jau gražios foto Na pati žinau, kad nefotogeniška, bet ir tai dar pusė velnio išėjau O šiaip tikrai gražūs kadrai pagauti
QUOTE(Masako @ 2011 06 04, 16:10)
Ingenas siaip grazus.
Na va, o aš galvojau, kad tik protinga
Prasivežiau 4 pirktas/keistas knygas ir dar dvi pasikolinau Turėsiu skaitymo
Masako, o man kaip tik įstrigo, kad tu labai gražiai nupaveiksluota Galbūt tavo kadrų daugiausia ir buvo Ypač patiko nespalvotos nuotraukos.
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 04, 17:30)
Masako, o man kaip tik įstrigo, kad tu labai gražiai nupaveiksluota
reiskia, dar baisesne realiai
Ne, Ingenai, ne tik protinga As visada graziuosi tavo taisyklingais bruozais, graziomis lupomis, dantimis, didelemis akimis