Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Dorifore @ 2011 06 04, 12:11)
Sveikos  4u.gif

Dar kartą ačiū visoms už sveikinimus. Smagu kaip skaityt  wub.gif Atšvenčiau vakar ramiai gimtadienį, net Petras Gražulis pasveikino  biggrin.gif Pasėdėjom su SS vakare, gavau nuostabią dovaną iš jos. Žinomą, kad knygą, bet labai norėtą. Pati jaučiu nebūčiau prisiruošusi jos pirkti, tai džiaugiuosi, kad gavau
user posted image

Ir dar labai, labai noriu padėkot Papūgėlei  thumbup.gif Ačiū tau brangioji už tokią staigmeną ir dovaną  wub.gif Bet tai kaip mes lyg nujausdamos. Aš tau išsiunčiau knygą, nieko nesakiau, galvoju tegul būna staigmena (ar gavai jau), o šiandien gaunu tavo knygą su atvirutę ir sveikinimu  thumbup.gif Labai dėkoju tau, praskaidrinai man dieną ir dar taip pataikei atvirutę su ryžu katinėliu, kuriuos labai myliu  wub.gif
user posted image
O jums gero meeto ir lauksim nuotraukų  4u.gif

Dorifore, nėr už ką, labai smagu, kad patiko wub.gif Dar kartą su Gimtadieniu oro_buckis.gif
Tavo knygos dar negavau, dabar kaip tik ėjau į dėžutę pažiūrėt. Pirmadienį turbūt smile.gif

Puiki dovana nuo Sielos Sparnų thumbup.gif wub.gif Papasakok kaip tas Petras Gražulis gimtadieny pasitaikė? bigsmile.gif

Vilnietėms puikaus meeto, kaip matau neeilinis jis bus bigsmile.gif Knyginis- kulinaris essen.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2011 06 04, 12:38)
Papasakok kaip tas Petras Gražulis gimtadieny pasitaikė? bigsmile.gif

Ai visai atsitiktinai. Buvom dieną su drauge bare, ji padovanojo man didelę vazą su lietuviškom braškėm bigsmile.gif Užsisakėm šampano, valgėm braškes. Ir atėjo, kaip jie patys pasakė, valdžios vyrai biggrin.gif Gražulis, Karbauskis ir mūsų miesto meras. Pamatė braškes, paklausė ar gali pasivaišinti, sužinojo, kad čia gimtadienį švenčiam, tai pasveikino. Sakau imkit už kiekvienus metus po braškę, nors paskui sakau gal neimkit, labai daug braškių suvalgysit lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 04 birželio 2011 - 12:17
laba.

gal kuri jau skaitėt Jeff Lindsay kurią nors knygą apie Deksterį? (mačiau, dvi dalys išleistos).

QUOTE(Skaitanti @ 2011 06 03, 19:35)
Eina sau, kaip faina.
O dar fainiau tai, kad ir aš ta proga nuėjau į Libį, pažiūrėjau ir užsirezervavau tą knygą.
Netikėjau, kad taip greitai gali nupirkti, va ir vadinasi neturi bibliotekos finansavimo...

aš tai nesitikėjau, kad taip greitai jos sulauksiu, nes gal 13 eilėje buvo smile.gif na, bet nebūtų Picoult. Juk jai savaitės nereikia perskaitymui , kad ir kokia stora būtų biggrin.gif
aš tai jau kelintą naują knygą imu, tai vis žiūriu, kad būna antspaudas, kad knyga pirkta iš skaitytojų 2% pajamų mokesčio smile.gif

QUOTE(Ebru @ 2011 06 03, 20:03)
ir seip jau turiu nemazai nusipirkus knygu, tai dar tas reikes skaityt  4u.gif

aš kad ir nedaug turiu nusipirkusi, bet niekaip prie jų neprieinu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 04 birželio 2011 - 13:06
Labas smile.gif

Šiandien ryte baigiau Beccos Fitzpatrick „Puolusį angelą“. Labai daug minčių dabar galvoj, tai manau, išeis ganėtinai ilgas atsiliepimas bigsmile.gif Kolkas pasakysiu tik tiek, kad gaus 2 žvaigždutes iš 5, bet tęsinius skaitysiu biggrin.gif

O dabar pasiėmiau Nicholo Evans „Vilkų ratą“ - vienintelę neskaitytą šio autoriaus knygą. Tikiuosi, patiks rolleyes.gif
Atsakyti
as jau is po myto biggrin.gif
einu nuotrauku tvarkyt smile.gif
pasedejom, pasiurbem kavos/arbatos, lyg ir neblogai sakyciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 06 04, 15:03)
as jau is po myto biggrin.gif
einu nuotrauku tvarkyt smile.gif
pasedejom, pasiurbem kavos/arbatos, lyg ir neblogai sakyciau biggrin.gif

laukiu nuotraukų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 06 04, 13:05)
laba.
aš kad ir nedaug turiu nusipirkusi, bet niekaip prie jų neprieinu  doh.gif

as kol kas net neimu ju, saugau artimai ateiciai biggrin.gif bet truputi daugiau nei po menesio jau tikrai prieisiu thumbup.gif

jus cia apie LIBI prakalbot, as pamirsau kaip ten jame prisijungt, kad uzsisakyt, koks slaptazodis yra? kaskada seniai zinojau, kai kortele gavau, bet tik neseniai pagalvojau apie tai ir nebepamenu blush2.gif
ir dar, pas mum bibliotekoj maciau skelbima, kad galima nesti savo knygas ir pasiimti kiek nori is bibliotekos. ar pas jus miestuose yra kas nors panasaus? gal kas bandet? idomu kiek ir kokiu knygu duotu, turiu as tris nereikalingas, viena perskaityta, dvieju net paliesti nenoriu schmoll.gif ir zadu bandyti nest, galvoju ar leistu keist i kokias pavyzdziui Irvingo knygas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ebru: 04 birželio 2011 - 14:58
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AgnĖ.**: 04 birželio 2011 - 14:46
QUOTE(Ebru @ 2011 06 04, 15:44)
jus cia apie LIBI prakalbot, as pamirsau kaip ten jame prisijungt, kad uzsisakyt, koks slaptazodis yra? kaskada seniai zinojau, kai kortele gavau, bet tik neseniai pagalvojau apie tai ir nebepamenu blush2.gif
ir dar, pas mum bibliotekoj maciau skelbima, kad galima nesti savo knygas ir pasiimti kiek nori is bibliotekos. ar pas jus miestuose yra kas nors panasaus? gal kas bandet? idomu kiek ir kokiu knygu duotu, turiu as tris nereikalingas, viena perskaityta, dvieju net paliesti nenoriu schmoll.gif  ir zadu bandyti nest, galvoju ar leistu keist i kokias pavyzdziui Irvingo knygas  biggrin.gif

Slaptažodis- tavo pavardė mirksiukas.gif
na, kad duotų tiesiai iš bibliotekos pasiimti, tai negirdėjau. Yra lentyna, kur visi neša nebereikalingas knygas ir gali išsirinkti ir pasiimti kurią kitą iš į tą lentyną suneštų smile.gif
Atsakyti
Jo jo, labai neblogai. thumbup.gif Leeja labai faina visais atzvilgiais, smagu, kad sikart prisijungei, tikiuosi, visada dabar taip bus smile.gif 4u.gif Beje, labai grazus tavo balsas pasirode bigsmile.gif

Panos neseniai isejo, mes su mergelike baigiam knygas delioti ir vaziuojam namo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 06 04, 15:07)
Slaptažodis- tavo pavardė  mirksiukas.gif
na, kad duotų tiesiai iš bibliotekos pasiimti, tai negirdėjau. Yra lentyna, kur visi neša nebereikalingas knygas ir gali išsirinkti ir pasiimti kurią kitą iš į tą lentyną suneštų  smile.gif

aa, viskas aisku tada, dekui smile.gif
Atsakyti
Na aš jau taip pat namie smile.gif Labai smagu buvo paplepėti. Nusisekęs meet'as. Laukiam foto.
Atsakyti