bandau dar gelbet - is naujo virt karamele ir pilt ant virsaus, bet nezinau ar gausis ir sita.
ot prisidariau ant savo galvos
ateinu parašyt, kad mano gaminys bus be prekinės išvaizdos (padėjėjų per daug buvo ), o čia žiū...ryškiai pyragų gaminimui netinkama diena vakar buvo
QUOTE(marakeš @ 2011 06 04, 09:47)
ateinu parašyt, kad mano gaminys bus be prekinės išvaizdos (padėjėjų per daug buvo ), o čia žiū...ryškiai pyragų gaminimui netinkama diena vakar buvo
jo, kazkaip nefengsui vakar buvo
laukiam laukiam skaniu pyragu, nesvarbu ta isvaizda
Stalas jau laukia gerybiu
as keptos duonos papirkau
Stalas jau laukia gerybiu
as keptos duonos papirkau
marakeš, ka ten tiek skribini?
norėjau klaust, ar nieko netrūkst
QUOTE(marakeš @ 2011 06 04, 10:56)
norėjau klaust, ar nieko netrūkst
manau, uzteks
uzdejau tokia mazoka staltiese, kokia cia radau. gegyte ananasiniu salduku atnese. taigi jau turim keptos duonos ir saldainiu
duonos ir žaidimų o peilį turit?
turim toki neastru, bet pyragui tiks, manau
Jau Vessta su Ingenu atejo
Jau Vessta su Ingenu atejo
ateinu tada
Sveikinu,Dori ! Tikuosi tokia dovana tiks
Sveikos
Dar kartą ačiū visoms už sveikinimus. Smagu kaip skaityt Atšvenčiau vakar ramiai gimtadienį, net Petras Gražulis pasveikino Pasėdėjom su SS vakare, gavau nuostabią dovaną iš jos. Žinomą, kad knygą, bet labai norėtą. Pati jaučiu nebūčiau prisiruošusi jos pirkti, tai džiaugiuosi, kad gavau
Ir dar labai, labai noriu padėkot Papūgėlei Ačiū tau brangioji už tokią staigmeną ir dovaną Bet tai kaip mes lyg nujausdamos. Aš tau išsiunčiau knygą, nieko nesakiau, galvoju tegul būna staigmena (ar gavai jau), o šiandien gaunu tavo knygą su atvirutę ir sveikinimu Labai dėkoju tau, praskaidrinai man dieną ir dar taip pataikei atvirutę su ryžu katinėliu, kuriuos labai myliu
O jums gero meeto ir lauksim nuotraukų
Dar kartą ačiū visoms už sveikinimus. Smagu kaip skaityt Atšvenčiau vakar ramiai gimtadienį, net Petras Gražulis pasveikino Pasėdėjom su SS vakare, gavau nuostabią dovaną iš jos. Žinomą, kad knygą, bet labai norėtą. Pati jaučiu nebūčiau prisiruošusi jos pirkti, tai džiaugiuosi, kad gavau
Ir dar labai, labai noriu padėkot Papūgėlei Ačiū tau brangioji už tokią staigmeną ir dovaną Bet tai kaip mes lyg nujausdamos. Aš tau išsiunčiau knygą, nieko nesakiau, galvoju tegul būna staigmena (ar gavai jau), o šiandien gaunu tavo knygą su atvirutę ir sveikinimu Labai dėkoju tau, praskaidrinai man dieną ir dar taip pataikei atvirutę su ryžu katinėliu, kuriuos labai myliu
O jums gero meeto ir lauksim nuotraukų