Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

bandau dar gelbet - is naujo virt karamele ir pilt ant virsaus, bet nezinau ar gausis ir sita.
ot prisidariau ant savo galvos doh.gif
Atsakyti
ateinu parašyt, kad mano gaminys bus be prekinės išvaizdos (padėjėjų per daug buvo biggrin.gif), o čia žiū...ryškiai pyragų gaminimui netinkama diena vakar buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 06 04, 09:47)
ateinu parašyt, kad mano gaminys bus be prekinės išvaizdos (padėjėjų per daug buvo biggrin.gif), o čia žiū...ryškiai pyragų gaminimui netinkama diena vakar buvo biggrin.gif

jo, kazkaip nefengsui vakar buvo biggrin.gif
Atsakyti
laugh.gif laukiam laukiam skaniu pyragu, nesvarbu ta isvaizda bigsmile.gif

Stalas jau laukia gerybiu laugh.gif essen.gif

as keptos duonos papirkau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 04 birželio 2011 - 09:38
marakeš, ka ten tiek skribini? laugh.gif
Atsakyti
norėjau klaust, ar nieko netrūkst biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 06 04, 10:56)
norėjau klaust, ar nieko netrūkst biggrin.gif

manau, uzteks laugh.gif

uzdejau tokia mazoka staltiese, kokia cia radau. gegyte ananasiniu salduku atnese. taigi jau turim keptos duonos ir saldainiu laugh.gif
Atsakyti
duonos ir žaidimų biggrin.gif o peilį turit?
Atsakyti
turim toki neastru, bet pyragui tiks, manau biggrin.gif

Jau Vessta su Ingenu atejo thumbup.gif
Atsakyti
ateinu tada mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinu,Dori ! Tikuosi tokia dovana tiks biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luiziana: 04 birželio 2011 - 10:53
Sveikos 4u.gif

Dar kartą ačiū visoms už sveikinimus. Smagu kaip skaityt wub.gif Atšvenčiau vakar ramiai gimtadienį, net Petras Gražulis pasveikino biggrin.gif Pasėdėjom su SS vakare, gavau nuostabią dovaną iš jos. Žinomą, kad knygą, bet labai norėtą. Pati jaučiu nebūčiau prisiruošusi jos pirkti, tai džiaugiuosi, kad gavau
user posted image

Ir dar labai, labai noriu padėkot Papūgėlei thumbup.gif Ačiū tau brangioji už tokią staigmeną ir dovaną wub.gif Bet tai kaip mes lyg nujausdamos. Aš tau išsiunčiau knygą, nieko nesakiau, galvoju tegul būna staigmena (ar gavai jau), o šiandien gaunu tavo knygą su atvirutę ir sveikinimu thumbup.gif Labai dėkoju tau, praskaidrinai man dieną ir dar taip pataikei atvirutę su ryžu katinėliu, kuriuos labai myliu wub.gif
user posted image

O jums gero meeto ir lauksim nuotraukų 4u.gif
Atsakyti