Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 05 28, 20:14)
Pažįstu, bet vis tiek nešvenčiu  ax.gif juk savo vardadienio irgi nešvenčiu, tai kam dar kitų  biggrin.gif

Nea neesu skaičiusi, tai pirmoji šio autoriaus knyga. Bet į ją atkreipiau dėmesį, nes pasižiūrėjau filmą ir man jis labai patiko. Berods, tu esi ją skaičius, jei nemaišau?

pas mus per Jonines kiekvienais metais gimines suvaziavimas buna, tai laukiu sitos sventes labiau nei Kaledu blush2.gif

Skaiciau, bet man joje kazkas labai kliuvo, jau gerai ir nepamenu, tik skaitesi letokai ji man. Tai ir del ,,Juodosios orchidejos" vis kazkaip abejojau, ar nebus man tas pats.
Atsakyti
Naujoj temoj registruojuosi su ta pačia "Dvidešimtoji žmona". Nebedaug liko- apie 80psl. Šiandien daug perskaičiau. Ir kaskart mažėjant puslapiams liūdesys- ką imti skaityti toliau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2011 05 29, 00:40)
Naujoj temoj registruojuosi su ta pačia "Dvidešimtoji žmona". Nebedaug liko- apie 80psl. Šiandien daug perskaičiau. Ir kaskart mažėjant puslapiams liūdesys- ką imti skaityti toliau? g.gif

O ką turi? g.gif
Atsakyti
laba.

perskaičiau dvi Tūkstantis saulių skaisčių dalis (t.y. maždaug pusę knygos). Pabaigiau ant pačio įdomumo doh.gif Na, bet kadangi anotaciją skaičiau, numanau, kaip ten viskas toliau vyks rolleyes.gif O šiaip įdomi knyga thumbup.gif
Tiesa, pažiūrėjau, kad kurį laiką reiks apleisti Saramago, nes būtinai reiks skaityt Angelo žaidimą, nes daugiau pratęst neleis unsure.gif

QUOTE(Vessta @ 2011 05 28, 21:24)
Tai ir del ,,Juodosios orchidejos" vis kazkaip abejojau, ar nebus man tas pats.

prisidedu prie fatimaallaa rekomendacijų ir siūlau perskaityti mirksiukas.gif
Atsakyti
Praleidau savo eilę pasisakyt dėl kito myto datos biggrin.gif
Man asmeniškai geriau būtų birželio 18 d.
Atsakyti
O jeigu darytume artimiausią šeštadienį? Birželio 4 d. ?
Gal tai dienai kaip tyčia dauguma planų neturit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 29, 14:19)
Gal tai dienai kaip tyčia dauguma planų neturit?  smile.gif

as galiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 29, 13:19)

Tada nebūčiau, išvažiuosiu. Nu bet mytas gali gi ir su kitais dalyviais vykti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 29, 11:19)

Man būtų beveik misija neįmanoma. gal dar kaip nors ištrūkčiau 18 d. valandai kitai, bet 4d. be šansu, nes ir taip naktimis miegu vos po kelias val. doh.gif

Bet kaip caraite sako, prie visų neprisiderinsi, rinkitės kada dauguma gali. Prie manęs galima ir nesiderinti jei ką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 05 29, 12:19)

man būtų kaip tik mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas,

Aš su tad kartą perskaityta knyga Cormac McCarthy. Kelias. Neatsilaikiau, nusipirkau per išpardavimą, tai dar sykį ir perskaičiau. Man ji labai labai, viena iš mano mėgstamiausių. Galėčiau skaityti ir skaityti tuos tėvo ir sūnaus dialogus, ir kiekvieną kartą jie veiktų kitaip, tarsi skaityčiau pirmą sykį, tarsi atrasčiau dar kažkokią mintį...
Labai tokia vykus knyga, o va filmas nepatiko, kažkaip tos tylos nepasisekė perteikti, kas taip gerai pavaizduota knygoje.
Atsakyti
Taigi pakankamai sudėtinga, kad tiktų visoms...
Gal tada bandom pasižymėti sąrašiuke, kuri diena tinka ar netinka. Ir matysim, kuri diena tinka daugumai.
Sąrašą kopijuojam ir tęsiam:

Birželio 4 d.
Ingėnas - tinka

Birželio 18 d.
Ingėnas - iš bėdos tinka, bet neperlabiausiai, gali nutikt, kad ir nelabai galėsiu unsure.gif

Birželio 25 d.
Ingėnas - tinka
Atsakyti