Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

Dorifore, su Gimtadieniu!

QUOTE(laTulipe @ 2011 06 03, 16:18)
laba.

ryt tikriausiai eisiu pasiimti Picoult ,,Kita širdis"  ax.gif

Eina sau, kaip faina.
O dar fainiau tai, kad ir aš ta proga nuėjau į Libį, pažiūrėjau ir užsirezervavau tą knygą.
Netikėjau, kad taip greitai gali nupirkti, va ir vadinasi neturi bibliotekos finansavimo...
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 06 03, 18:33)
Skaičiau. Kokį tūkstantį kartų.  smile.gif ( Iš tikro tai beveik dešimt metų skaitinėjau ją nuolat, ji viena iš mano mylimiausių knygų, nors jau kokius porą metų nebuvau paėmus į rankas). Kažkada netgi klausei mano nuomonės apie ją ir sakei, kad norėtum perskaityti. Bet aš nebuvau įsitikinusi, kad tau ji patiks. Užtat labai (maloniai) nustebau, kai pamačiau, kad įvertinai penketu. Ir dar kai vardinom knygas apie muziką, norėjau ją paminėti, bet kažkaip susilaikiau. Ką galiu pasakyti- labai džiaugiuosi, kad tau patiko.   smile.gif

Na ir aš tada noriu pasidžiaugti, kad ne aš viena iš šios temos skaitytojų ją teigiamai įvertinau smile.gif Turi ji savo parako, jei ne tokia sudėtinga tema (į kurią net neaišku iš kurio kampo ir kaip dažnai žiūrėt norisi), irgi turbūt traukčiau į savo mėgstamiausių sąrašus mastau.gif
Tikrai neatmetu galimybės, kad kada nors vėliau norėsiu ją perskaityti pakartotinai.
O ypač knygoje patiko pabaiga. Tie visi apibendrinimai, tos visos mintys apie masinės kultūros įtaką, apie muziką, apie vyraujančią pasaulėjautą ir kaip tai susiję su depresija. Mintys apie tai , kad vieni iš tikrųjų su ja tampriai susieti, o kiti su šia diagnoze bando lengvinti sau gyvenimą.
Taip pat ir paminėti rašytojų kūriniai, dainų tekstai.. Žodžiu, man buvo įdomu.
Tiesa, patiko ir tai, kad pati pabaiga palyginus su visa knyga gan guodžianti, lyg ir su vilties spindulėliu, tarsi žiūrėjimas į visas tas duobes iš kito kampo.
Kadangi radau šią knygą lyginamą su "Rugiuose prie bedugnės", užsinorėjau ir ją pakartotinai perskaityti. Savu laiku "Rugiuose prie bedugnės" man irgi labai patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 03 birželio 2011 - 18:53
Mau 4u.gif

Dori,su gimtadieniu mirksiukas.gif 4u.gif

O aš vis paskaitinėju viena akim,bet sesija,ir šiaip melejonas kitų reikalų,tai nėr laiko skaityt verysad.gif

Perskaičiau "Erškečių paukščius",tai maždaug pusė knugos labai patiko,paskui jau taip 50/50,o pabaigoj skaičiau jau tik ta,kad neliktų graužtukas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 06 03, 17:06)
O tai kas neleidžia perskaityti dabar?  smile.gif

tiesiog laiko trukumas, turiu taip jau 9 knygas is bibliotekos perskaityt per mazdaug 20 dienu biggrin.gif
ir seip jau turiu nemazai nusipirkus knygu, tai dar tas reikes skaityt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 03, 17:27)
Fatimaallaa, noriu aš tos knygos "Zaratustra kalba makaronams"  blush2.gif
Jei dar turi , man atidėk. Jei turėčiau galimybę sudalyvauti, pasiimčiau per sekantį mytą. O jei neišeis, tuomet kai mytinsimės vasarai baigiantis (ar rudeniop).

Beje, jei kitą mytą organizuotumėt ne 18, o 19 d. (sekmadienį), prisijungčiau ir aš.

gerai atidedu ją tau 4u.gif

man tinka bet kuri iš šių dienų, taip kad reik žiūrėt kaip ten kitoms išeina:)
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 03, 19:53)
Kadangi radau šią knygą lyginamą su "Rugiuose prie bedugnės", užsinorėjau ir ją  pakartotinai perskaityti. Savu laiku "Rugiuose prie bedugnės" man irgi labai patiko.

"Rugiuose prie bedugnės" labai seniai skaičiau, bet kiek prisimenu, man šios knygos visiškai nepanašios, stebėjausi, kodėl jos yra lyginamos. Vis galvoju, kad irgi reikėtų dar kartą perskaityti. O iš mano skaitytų kaip panašiausią galėčiau paminėti "Stiklo gaubtą" (minėtą, beje, "Prozako kartoj")- irgi knyga apie depresiją, bet man mažiau patikusi, gal dėl rašymo stiliaus, nežinau, ne tokia "gyva" ir "sausesnė".

Man irgi patiko vilties pilna "Prozako kartos" pabaiga. Gerai, kad tada dar nežinojau, kaip klostysis tolesnis autorės gyvenimas- deja, daug jos vilčių dėl gražios ateities taip ir neišsipildė (tiesa, kaip ji gyvena dabar, gerai nežinau, beveik nustojau tuo domėtis).
Atsakyti
marakes, man dar ta apie sizofrenija, pavadinimas apie liuta, bet ant virselio leopardas ar kas ten biggrin.gif
einu kept pyrago
jau koks nelaimingas jis gausis, ejau riesutu jam pirkt, bankomate kortele palikau, tai... smile.gif
Atsakyti
tai ir marakes, ir Leeja pyragus kepa bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Prabangiai kaip thumbup.gif

Dori, su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif sorry, ner kaip dabar graziau pasveikint biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
sugadinau, zinokit, pyraga. visiskas fiasko. karamele nesigavo, kazkokia kose. nezinau ka daryt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 06 04, 08:20)
sugadinau, zinokit, pyraga. visiskas fiasko. karamele nesigavo, kazkokia kose. nezinau ka daryt blink.gif

o gal skonis vis tiek geras? 4u.gif

as galvoju, paimsiu pardoj pries darba kokios keptos duonos, kad visi saldumynus nesasi biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 06 04, 07:20)

nesk ir toki 4u.gif , karamele niam niam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 06 04, 07:20)

nesuk galvos, aš išvis gaminti nemoku ax.gif

o rimtai, ko atnešt?
Atsakyti