Sveikos Vėl man tenka siųsti knygą į kitą miestą gal žinot kiek tiksliai kainuoja siųsti neregistruotu paštu ir kiek tas siuntimo vokas kainuoja?
QUOTE(shiaudine @ 2011 06 03, 16:23)
Sveikos Vėl man tenka siųsti knygą į kitą miestą gal žinot kiek tiksliai kainuoja siųsti neregistruotu paštu ir kiek tas siuntimo vokas kainuoja?
kokia knyga?
QUOTE(shiaudine @ 2011 06 03, 16:32)
Biologijos vadovėlį
turėjau omeny knygos storį, nuo to, kiek svers knyga priklausys ir siuntimo kaina voko kaina irgi nuo jo dydžio priklauso, A4 gal apie du litu
QUOTE(marakeš @ 2011 06 03, 16:35)
turėjau omeny knygos storį, nuo to, kiek svers knyga priklausys ir siuntimo kaina voko kaina irgi nuo jo dydžio priklauso, A4 gal apie du litu
Mažesnė nei A4, apie kilogramą storis 1,5 cm
QUOTE(shiaudine @ 2011 06 03, 16:37)
Mažesnė nei A4, apie kilogramą storis 1,5 cm
apie kilogramą neregistruotu kainuos 4,25, jei nepirmenybinė.
QUOTE(shiaudine @ 2011 06 03, 16:23)
Kam tas vokas? Pakuojat i popieriu, tapeta, nepermatoma maiseli, sutvirtinat lipnia izoliacija, lipdot lapeli su adresais ir pimyn.
laba.
ryt tikriausiai eisiu pasiimti Picoult ,,Kita širdis"
taip, kiek girdėjau reikia iš Remarque šitą ir ,,Juodąjį obeliską". Pastarąją skaičiau, tai pasiėmiau ,,Vakarų fronte..". Na, bet kuriuo atveju norėjau ją perskaityti, tad pasitaikė puiki proga.
ryt tikriausiai eisiu pasiimti Picoult ,,Kita širdis"
QUOTE(Ebru @ 2011 06 02, 21:26)
jums reikia mokykloj šita skaityt? mum tai nereikėjo, o galėjo reikėt, norėčiau perskaityt
taip, kiek girdėjau reikia iš Remarque šitą ir ,,Juodąjį obeliską". Pastarąją skaičiau, tai pasiėmiau ,,Vakarų fronte..". Na, bet kuriuo atveju norėjau ją perskaityti, tad pasitaikė puiki proga.
QUOTE(Ebru @ 2011 06 02, 21:26)
jums reikia mokykloj šita skaityt? mum tai nereikėjo, o galėjo reikėt, norėčiau perskaityt
O tai kas neleidžia perskaityti dabar?
Ingėnai, o tu "Prozako kartą" dabar neseniai skaitei? Būtų labai įdomu išgirsti tavo nuomonę.
QUOTE(katilina @ 2011 06 03, 17:06)
Ingėnai, o tu "Prozako kartą" dabar neseniai skaitei? Būtų labai įdomu išgirsti tavo nuomonę.
Aha, jau perskaičiau. Na galbūt šios knygos tema labai savotiška, tai daug kalbėti apie ją ir išsiplėsti nelabai noriu. Priklausau tai skaitytojų daliai, kuriai ši knyga visgi labai patiko. Sugebėjau įsijausti ir bent iš dalies suprasti. O ir įdomios informacijos, man nežinomų faktų (pvz. kad ir apie muziką, "Nirvaną", Cobainą, kitas depresiško stiliaus grupes) nemažai radau. Aišku, ir specifinės informacijos (apie požymius, gydymą, medikamentus). Šiaip ar taip su depresija galbūt netiesiogiai, bet per artimuosius ar pažįstamus galim būti susidūrę ne vienas (o kitas gal ir tiesiogiai). Skeptikui, manančiam, kad drepresija "išmyslas iš neturėjimo ką veikti" knyga galėtų atsakyti į klausimus, kas per sutrikimas tai yra iš tikrųjų, ir kad ne viskas taip paprasta, kaip kartais atrodo iš šalies. Beje, pamąstymui peno davė ir tai, kaip pvz. tėvų skyrybos, nesantaika gali paveikti vaiką, bręstančią būtybę.
Dar vienas knygos pliusų - autorės rašymo stilius. Plunksną ji gerai įvaldžiusi.
Emociškai išties nelengva knyga, bet man ji net labai patiko. Juk ne visos geros knygos turi būti linksmos. Kaip jau turbūt matei, įvertinau ją penketuku.
O tu pati ar ją skaitei?
Fatimaallaa, noriu aš tos knygos "Zaratustra kalba makaronams"
Jei dar turi , man atidėk. Jei turėčiau galimybę sudalyvauti, pasiimčiau per sekantį mytą. O jei neišeis, tuomet kai mytinsimės vasarai baigiantis (ar rudeniop).
Beje, jei kitą mytą organizuotumėt ne 18, o 19 d. (sekmadienį), prisijungčiau ir aš.
Jei dar turi , man atidėk. Jei turėčiau galimybę sudalyvauti, pasiimčiau per sekantį mytą. O jei neišeis, tuomet kai mytinsimės vasarai baigiantis (ar rudeniop).
Beje, jei kitą mytą organizuotumėt ne 18, o 19 d. (sekmadienį), prisijungčiau ir aš.
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 03, 18:53)
O tu pati ar ją skaitei?
Skaičiau. Kokį tūkstantį kartų. ( Iš tikro tai beveik dešimt metų skaitinėjau ją nuolat, ji viena iš mano mylimiausių knygų, nors jau kokius porą metų nebuvau paėmus į rankas). Kažkada netgi klausei mano nuomonės apie ją ir sakei, kad norėtum perskaityti. Bet aš nebuvau įsitikinusi, kad tau ji patiks. Užtat labai (maloniai) nustebau, kai pamačiau, kad įvertinai penketu. Ir dar kai vardinom knygas apie muziką, norėjau ją paminėti, bet kažkaip susilaikiau. Ką galiu pasakyti- labai džiaugiuosi, kad tau patiko.