Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

Labas rytas 4u.gif

Pati dabar baiginėju skaityti Catherine Sanderson "Mažoji anglė Paryžiuje". Maloniai nustebino, kad tai nėra itin banali knygelė, kaip kad įsivaizdavau. Statyčiau ją vienoje lentynoje greta "Bridžitos Džons dienoraščio". Tik tiek, kad "Bridžitoje" nepalyginamai daugiau humoro, o "Anglėje" jo kaip ir nelabai rasta, tiesiog šiaip miela, šilta knygelė. Kažkodėl simpatizuoju šios knygos pagr. veikėjai smile.gif Sakyčiau, labai neblogas vasaros skaitinys thumbup.gif (kaip kai kurios vadina - pliažinė knyga tongue.gif ).
O visai neseniai bandžiau skaityti taip pat lengvasvorę Monroe "Knygų klubas", tai likau nesupratusi, kodėl ji nemažai kam patiko, buvo tiek išgirta unsure.gif Manęs ji visgi visai nesudomino, numečiau nedaug teperskaičiusi.

Dėl myto detalių smile.gif
marakeš, Masako, Leeja, atsineškit į mytą man nupirktas/keičiamas knygas. marakeš - "Raudonkepuraitę", Masako - Dodė knygą ir "Paukščius", o Leeja - "Timą" 4u.gif
Vessta, o tu ar būsi rytoj myte? Jei būsi, atneščiau Picoult knygą.

Ir dar techninė detalė tongue.gif Masako, ar turėsi knygyne didelę lėkštę sumuštiniams, ar iš namų man atsitempti?
Atsakyti
su indais tai ten liudnai..nera dideliu leksciu unsure.gif Ingenai, jei turetum, atsinesk, ka? blush2.gif

Ir dar galvoju, reiketu stalus uzdengti gal staltiese, kaip manot? ar nebutina? biggrin.gif ten tokie du balti stalai, nuo kuriu, manau, nukraustysiu knygas, ir butu turbut jaukiau, jei juos uzdengtume kazkuo. tai va neturiu staltiesiu doh.gif o dar tokios diiiideles. Gal kas netycia turit? blush2.gif Bet, manau, apsieisim ir be jos, jei ka 4u.gif

Dar bernai is Krontos issitempe kelias sulankstomas kedes, tai kazin, kiek musu bus, ar kedziu uzteks. biggrin.gif Bet turetu, manau, uztekti. Siandien nedirbu, tai, Aistule, plyz, suskaiciuok, kiek ten tu kedziu, ok? 4u.gif

Tai dar karta pasiskaiciuojam, kiek musu ateis bigsmile.gif

Masako
Ingėnas
Vessta
Gegyte
marakeš
Leeja ploja.gif
aistuliaa ?
Pajauta ?

ka dar praleidau??
kirše??? tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 03 birželio 2011 - 08:37
tai man neit? biggrin.gif aaa pasitaisei:D:D
man kede nebutina, as gi fotoreportaza darysiu cool.gif
Ing>>> Tima, aha, paimu, galiu ir Maiklo K gyvenima jei noti paskolint

marakes>>>paimsi man zadetas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 03 birželio 2011 - 08:39
QUOTE(LEEja @ 2011 06 03, 09:36)
tai man neit? biggrin.gif

lotuliukas.gif spejo ji uzmatyt. Nesuprantu, kaip galejau praleisti. Cia turbut is to netikejimo, kad taip gali ivykti laugh.gif

knygas Ingenui turiu knygyne, dar atnesiu Vesstos knygas, Fati, kaip suprantu, nebus smile.gif
Atsakyti
Lėkštę paimsiu drinks_cheers.gif
Dėl staltiesės tai nieko tokio, apsieisim gal, nedidelės gi ponios biggrin.gif lotuliukas.gif

QUOTE(LEEja @ 2011 06 03, 08:36)
Ing>>> Tima, aha, paimu, galiu ir Maiklo K gyvenima jei noti paskolint

Labai noriu Maiklo K bigsmile.gif thumbup.gif , jei gali būtinai atsinešk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 03, 09:43)
Dėl staltiesės tai nieko tokio, apsieisim gal, nedidelės gi ponios

biggrin.gif
Aiste sake, gal ras biggrin.gif
Atsakyti
Dorifore, su gimtadieniu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Dorifore, su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Būk laiminga 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image

Vis dar skaitau R. Gary "Aušros pažadą" ir parsinešiau iš bibliotekos E. Baliutavičiūtės "Rašytojai - Nobelio premijos laureatai"- pradėjau skaityt, labai įdomu, nes pradžioj pasakoja, kas per žmogus buvo Nobelis ir kaip jis įsteigė savo vardo premiją.
user posted image
Atsakyti
Sveikos, aš šiandien išvažiuoju iš vln savaitgaliui 4u.gif Bet mielai sudalyvaučiau sekančiam susitikime ax.gif
Atsakyti
sveikinu, Dori
user posted image
Atsakyti
Kokios aistros dėl meet bigsmile.gif

Gerai kažkas užvadino „Pas Masako“, nes mano jau prašymas garuoja ant stalo ir laukia direktorės dėl pabėgimo rolleyes.gif Kėdžių 10 yra tikrai, ramu cool.gif

Ei, jei aš ryt su sese atsibelsčiau trumpam, nieko prieš?? Nes kitaip nebus man kaip, ryt aš jos auklė laugh.gif

Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 03, 11:31)
Kokios aistros dėl meet  bigsmile.gif

Gerai kažkas užvadino „Pas Masako“, nes mano jau prašymas garuoja ant stalo ir laukia direktorės dėl pabėgimo  rolleyes.gif Kėdžių 10 yra tikrai, ramu  cool.gif
Ei, jei aš ryt su sese atsibelsčiau trumpam, nieko prieš?? Nes kitaip nebus man kaip, ryt aš jos auklė laugh.gif

iseini is darbo?
man tai kaip tik fainiau, kai vaiku yra smile.gif
galiu ir as savaja didziaja paimt, kad nebutu liudna taviskei mazylei biggrin.gif bet kaip norit, galiu ir neimt, man maziau vargo bus biggrin.gif
Atsakyti