Labas rytas
Pati dabar baiginėju skaityti Catherine Sanderson "Mažoji anglė Paryžiuje". Maloniai nustebino, kad tai nėra itin banali knygelė, kaip kad įsivaizdavau. Statyčiau ją vienoje lentynoje greta "Bridžitos Džons dienoraščio". Tik tiek, kad "Bridžitoje" nepalyginamai daugiau humoro, o "Anglėje" jo kaip ir nelabai rasta, tiesiog šiaip miela, šilta knygelė. Kažkodėl simpatizuoju šios knygos pagr. veikėjai Sakyčiau, labai neblogas vasaros skaitinys (kaip kai kurios vadina - pliažinė knyga ).
O visai neseniai bandžiau skaityti taip pat lengvasvorę Monroe "Knygų klubas", tai likau nesupratusi, kodėl ji nemažai kam patiko, buvo tiek išgirta Manęs ji visgi visai nesudomino, numečiau nedaug teperskaičiusi.
Dėl myto detalių
marakeš, Masako, Leeja, atsineškit į mytą man nupirktas/keičiamas knygas. marakeš - "Raudonkepuraitę", Masako - Dodė knygą ir "Paukščius", o Leeja - "Timą"
Vessta, o tu ar būsi rytoj myte? Jei būsi, atneščiau Picoult knygą.
Ir dar techninė detalė Masako, ar turėsi knygyne didelę lėkštę sumuštiniams, ar iš namų man atsitempti?
su indais tai ten liudnai..nera dideliu leksciu Ingenai, jei turetum, atsinesk, ka?
Ir dar galvoju, reiketu stalus uzdengti gal staltiese, kaip manot? ar nebutina? ten tokie du balti stalai, nuo kuriu, manau, nukraustysiu knygas, ir butu turbut jaukiau, jei juos uzdengtume kazkuo. tai va neturiu staltiesiu o dar tokios diiiideles. Gal kas netycia turit? Bet, manau, apsieisim ir be jos, jei ka
Dar bernai is Krontos issitempe kelias sulankstomas kedes, tai kazin, kiek musu bus, ar kedziu uzteks. Bet turetu, manau, uztekti. Siandien nedirbu, tai, Aistule, plyz, suskaiciuok, kiek ten tu kedziu, ok?
Tai dar karta pasiskaiciuojam, kiek musu ateis
Masako
Ingėnas
Vessta
Gegyte
marakeš
Leeja
aistuliaa ?
Pajauta ?
ka dar praleidau??
kirše???
Ir dar galvoju, reiketu stalus uzdengti gal staltiese, kaip manot? ar nebutina? ten tokie du balti stalai, nuo kuriu, manau, nukraustysiu knygas, ir butu turbut jaukiau, jei juos uzdengtume kazkuo. tai va neturiu staltiesiu o dar tokios diiiideles. Gal kas netycia turit? Bet, manau, apsieisim ir be jos, jei ka
Dar bernai is Krontos issitempe kelias sulankstomas kedes, tai kazin, kiek musu bus, ar kedziu uzteks. Bet turetu, manau, uztekti. Siandien nedirbu, tai, Aistule, plyz, suskaiciuok, kiek ten tu kedziu, ok?
Tai dar karta pasiskaiciuojam, kiek musu ateis
Masako
Ingėnas
Vessta
Gegyte
marakeš
Leeja
aistuliaa ?
Pajauta ?
ka dar praleidau??
kirše???
tai man neit? aaa pasitaisei:D:D
man kede nebutina, as gi fotoreportaza darysiu
Ing>>> Tima, aha, paimu, galiu ir Maiklo K gyvenima jei noti paskolint
marakes>>>paimsi man zadetas?
man kede nebutina, as gi fotoreportaza darysiu
marakes>>>paimsi man zadetas?
QUOTE(LEEja @ 2011 06 03, 09:36)
tai man neit?
spejo ji uzmatyt. Nesuprantu, kaip galejau praleisti. Cia turbut is to netikejimo, kad taip gali ivykti
knygas Ingenui turiu knygyne, dar atnesiu Vesstos knygas, Fati, kaip suprantu, nebus
Lėkštę paimsiu
Dėl staltiesės tai nieko tokio, apsieisim gal, nedidelės gi ponios
Labai noriu Maiklo K , jei gali būtinai atsinešk
QUOTE(LEEja @ 2011 06 03, 08:36)
Labai noriu Maiklo K , jei gali būtinai atsinešk
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 03, 09:43)
Aiste sake, gal ras
Dorifore, su gimtadieniu
Labas rytas
Dorifore, su gimtadieniu Būk laiminga
Vis dar skaitau R. Gary "Aušros pažadą" ir parsinešiau iš bibliotekos E. Baliutavičiūtės "Rašytojai - Nobelio premijos laureatai"- pradėjau skaityt, labai įdomu, nes pradžioj pasakoja, kas per žmogus buvo Nobelis ir kaip jis įsteigė savo vardo premiją.
Dorifore, su gimtadieniu Būk laiminga
Vis dar skaitau R. Gary "Aušros pažadą" ir parsinešiau iš bibliotekos E. Baliutavičiūtės "Rašytojai - Nobelio premijos laureatai"- pradėjau skaityt, labai įdomu, nes pradžioj pasakoja, kas per žmogus buvo Nobelis ir kaip jis įsteigė savo vardo premiją.
Sveikos, aš šiandien išvažiuoju iš vln savaitgaliui Bet mielai sudalyvaučiau sekančiam susitikime
sveikinu, Dori
QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 03, 11:31)
Kokios aistros dėl meet
Gerai kažkas užvadino Pas Masako, nes mano jau prašymas garuoja ant stalo ir laukia direktorės dėl pabėgimo Kėdžių 10 yra tikrai, ramu
Ei, jei aš ryt su sese atsibelsčiau trumpam, nieko prieš?? Nes kitaip nebus man kaip, ryt aš jos auklė
Gerai kažkas užvadino Pas Masako, nes mano jau prašymas garuoja ant stalo ir laukia direktorės dėl pabėgimo Kėdžių 10 yra tikrai, ramu
Ei, jei aš ryt su sese atsibelsčiau trumpam, nieko prieš?? Nes kitaip nebus man kaip, ryt aš jos auklė
iseini is darbo?
man tai kaip tik fainiau, kai vaiku yra
galiu ir as savaja didziaja paimt, kad nebutu liudna taviskei mazylei bet kaip norit, galiu ir neimt, man maziau vargo bus