Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 06 02, 17:18)
blink.gif aš pro ten taip dažnai vaikštau ir net nežinojau, kad tu ten dirbi doh.gif Būčiau gi užsukus biggrin.gif

lotuliukas.gif ***** maniau, kad visos jau mintinai zino - as cia skelbiuos ir skelbiuos blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tai labai gerai, kad vaikstai pro sali - gal kada ir uzeisi bigsmile.gif thumbup.gif Tik reikes man atsinest pirma tavo knygas i darba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 06 02, 15:18)
as tave vis tiek turesiu kazkaip pagauti, nes knygas reikia grazinti, jau geda, klausyk, kad tiek ilgai laikau blush2.gif  doh.gif  4u.gif

bet 11 diena negaliu, eisiu i vesele doh.gif Nebent darytumet 12 ax.gif

Arba atvesiu kur tau bus patogu kazkada 4u.gif

tai galima ir 18 ar 19 biggrin.gif

Kadangi aš šiandien idealiai išlaikiau egzą, apsigyniau visus laboru ir indivudualų darbą ir dar pristačiau savo temą. Tai man beliko tik pabaigti su knyga ir išlaikyti vieną egzą ir galėsiu švęstibiggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vessta @ 2011 06 02, 15:19)
man labiau tiktu ne kitas, bet dar kitas savaigalis(17,18) blush2.gif

man irgi tinka šios dienos biggrin.gif
Būtų gerai susimatyt, o tai pasiilgsiu išvažiavusi atostogų biggrin.gif
dar gražinsiu tau porą knygelių. Galėsiu ką atnešt, jei norėsi ką.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 06 02, 16:29)
tai galima ir 18 ar 19  biggrin.gif

Kadangi aš šiandien idealiai išlaikiau egzą, apsigyniau visus laboru ir indivudualų darbą ir dar pristačiau savo temą. Tai man beliko tik pabaigti su knyga ir išlaikyti vieną egzą ir galėsiu švęstibiggrin.gif
Papildyta:

man irgi tinka šios dienos biggrin.gif
Būtų gerai susimatyt, o tai pasiilgsiu išvažiavusi atostogų biggrin.gif
dar gražinsiu tau porą knygelių. Galėsiu ką atnešt, jei norėsi ką.

saunuole 4u.gif

gerai, tai planuojam dar viena susibegima 18 arba 19 diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 06 02, 15:24)
Susiradau knygą ir perskaičiau pabaigą. Nemanau, kad Nelė kur nors įkrito- ją tik apėmė liūdesys dėl mirusios draugės ir supratimas, ko neteko. O dėl to kamuolio ir man nelabai aišku, bet turbūt, remiantis tuo ankstesniu įvykiu-berniuko paskendimu-  vaizdingai metaforiškai aprašytas Nelės susivokimas. Nežinau, ar supratai, ką norėjau pasakyti- niekaip nerandu tinkamų žodžių savo mintims išreikšti.  smile.gif

supratau,ką norėjai pasakyt,ir aš taip pabaigą supratau smile.gif
Visgi paimsiu paskaityt "Lyla",kažkada varčiau,tai nežinau...Nu reik susikaupimo,nelabai išeina,nėr kaip skaityt,gera prie ežero vartytis smile.gif
Atsakyti
Tai 11val, šeštadienį, knygynas Pylimo gatvėje. Taip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 06 02, 15:10)
Sveikos.
Buvau bibliotekoje, pasiėmiau Remarque ,,Vakarų fronte nieko naujo", kol dar nesugužėjo moksleiviai su sąrašais, nes jau ir taip trūkumas matėsi  lotuliukas.gif

jums reikia mokykloj šita skaityt? mum tai nereikėjo, o galėjo reikėt, norėčiau perskaityt bigsmile.gif

o aš džiaugiuos savim šiandien, pabaigiau J.Picoult "Tobulas paveikslas", buvau apleidus, ruošiantis lt egzui. Iš pradžių ji man pasirodė banaloka, bet toliau skaitant labai pradėjo patikt, įdomi istorija.
taip pat pradėjau ir vienu prisėdimu perskaičiau A. Baricco "Šilkas". Labai lengvai susiskaitė, subtili tokia knygelė, patiko smile.gif
ir džiaugiuos nauju pirkiniu thumbup.gif Orwell'o "1984-ieji". Noriu ją perskaityt prieš skaitant Murakamio "1Q84" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 06 01, 23:03)
Man tinka bet kuri savaitgalio diena. Jei rinktis - šeštadienis šiek tiek geriau, nes pirmadienį man egzaminas paskutinis, tai mokysiuos... vis gi tas dalykas, kur galima prilaižyt paskutinę minutę... biggrin.gif

Aš visada tikėjau tuo, kad galima prilaižyt paskutinę minutę drinks_cheers.gif Bent man tą padaryt dažnai pavykdavo lotuliukas.gif

Gegyte, tavo avataras labai thumbup.gif

QUOTE(adžani @ 2011 06 02, 07:55)
Nu bet tau ir sekasi loterijose,nusipirk teleloto. biggrin.gif

Norėjau siūlyti tą patį, nes kiek skaitau, tai ji vis kažką laimi ir laimi biggrin.gif

QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 06 02, 09:40)
Ot kokie  doh.gif „Namų taisyklių“ tai nėra  doh.gif

Tai specialiai ir neįdėjo į akciją tos knygos, galvoja kitų prisipirksi po 25Lt ir dar tą atskirai nupirksi biggrin.gif
Aš rytoj turėčiau atsiimti iš pašto "Namų taisykles". Matau, kad tu iš Kauno, kai perskaitysiu, galėčiau paskolinti 4u.gif

QUOTE(Ebru @ 2011 06 02, 11:45)
sveika 4u.gif  skaiciau Stambulo pavainike. man labai patiko,negalejau atsiplest, ypac del to, kad stambulas man labai artimas miestas yra ir buvo malonu dar karta po ji paklajot wub.gif
--
o kaip tau Uzgavenes? turiu nusipirkus, bet dar neskaitau g.gif

Nu va unsure.gif Gaila tada, kad jos nepirkau doh.gif
---
Man "Užgavėnės" kol kas patinka smile.gif

QUOTE(Aguonytė @ 2011 06 02, 16:06)

Na ir pasiėmiau lauktą tęsinį Tess Gerritsen Dvynės  thumbup.gif
O kolkas nieko neskaitau , nes siaubinga sesija nieko nebespėju  doh.gif  ax.gif

O yra pirkti šita knyga? Nes kai žiūrėjau nebuvo, o leidyklos tinklapyje rašė, kad naujiena, kuri neužilgo bus išleista g.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2011 06 02, 22:41)

Tai specialiai ir neįdėjo į akciją tos knygos, galvoja kitų prisipirksi po 25Lt ir dar tą atskirai nupirksi biggrin.gif
Aš rytoj turėčiau atsiimti iš pašto "Namų taisykles". Matau, kad tu iš Kauno, kai perskaitysiu, galėčiau paskolinti 4u.gif

Skolintis nenoriu schmoll.gif Savo man reikia turėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2011 06 02, 22:41)

O yra pirkti šita knyga? Nes kai žiūrėjau nebuvo, o leidyklos tinklapyje rašė, kad naujiena, kuri neužilgo bus išleista g.gif

Taip yra , aš ir jotemą tikrinu ir jau kai iš laukiamų į naujienas knygos būklė pasikeitė.. visuose knygynuose yra prie naujienų ax.gif
Atsakyti
Jau seniai kažką berašiau daugiau apie perskaitytą knygą, nei kelis žodžius. Šį kartą kiek daugiau pakomentuosiu smile.gif

Stefan Whilde 'Zaratustra kalba makaronams'

Jau seniai nejaučiau tokio pasitenkinimo perskaičius knyga. Gerą porciją visko: sarkazmo? - per akis,

visus stereotipus griaunančių minčių ir idėjų? - apstu,

argumentų svarumas? - vietomis nenuginčijamas,

šokiruojanti?
- vietomis teko pripažinti, kad ir man sunku atsisakyti kitų primestų stereotipų ir pradėti mastyti pačiai, o ne būti kažkieno verčiamai mastyti,

stipri? - nenuginčijamai,

sunki?
- įkandama kiekvienam,

suprantama?
- lengvai,

kam gali patikti?
- tam kas linkęs maištauti ir tam kam nenusispjaut;

ar verta dėmesio?
- manau kiekviena idėja verta dėmesio, jei ji dar ir įžvalgi ir pagrįsta,

ar būtina prieš tai perskaityti F.Nietzsche "Štai taip Zaratustra kalbėjo"?
- nebūtina, bet tikrai nepakenktų bendram išsilavinimui,

kas tai per knyga?
- tai savotiškas filosofinis epas, kuriame prikamšyta gana nemažai visko.

"Kiekvienas individas gimsta su sava morale, sava etika ir pats sau yra įstatymų leidėjas.Leiskite jam gyventi klausantis širdies ir jis darys stebuklus."

Atsakyti
Fati, esu nusižiūrėjus tą knygą jau kuris laikas. Irgi galvojau ar būtinai prieš tai reikia perskaityti Nyčę. Sakai, kad nereikia, bet jaučiu smagiau skaityt, ar yra kokių paralelių tarp šių knygų? Ar tiesiog pavadinimas sieja jas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 06 02, 23:07)
Jau seniai kažką berašiau daugiau apie perskaitytą knygą, nei kelis žodžius. Šį kartą kiek daugiau pakomentuosiu  smile.gif

Stefan Whilde 'Zaratustra kalba makaronams'

Išties sudominai smile.gif thumbup.gif
Atsakyti