Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Finna @ 2011 06 01, 21:09)
Ir kaip tau ji?
Manau, kad kai baigsiu "Užgavėnes", šitą imsiu, kaip tik iki to laiko tu perskaitysi, parašysi atsiliepimą, patarsi ar verta lotuliukas.gif

sveika 4u.gif skaiciau Stambulo pavainike. man labai patiko,negalejau atsiplest, ypac del to, kad stambulas man labai artimas miestas yra ir buvo malonu dar karta po ji paklajot wub.gif

o kaip tau Uzgavenes? turiu nusipirkus, bet dar neskaitau g.gif
Atsakyti
tai aš tada nusprendžiau biggrin.gif kad bus šeštadienį, birželio 4 dieną, knygyne "Pas Masako", valandą leidžiu jai pranešt smile.gif)

iki kitų datų dar daug laiko :}
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 06 02, 12:50)
tai aš tada nusprendžiau biggrin.gif kad bus šeštadienį, birželio 4 dieną, knygyne "Pas Masako", valandą leidžiu jai pranešt smile.gif)

iki kitų datų dar daug laiko :}

Jeeeee, pagaliau turim data lithuania.gif:

Aisku, nezinau, ar cia man dziaugtis, ar verkti lotuliukas.gif Vargelio turesiu lakstydama su arbata/ kava ir tiek, jauciu doh.gif lotuliukas.gif Gerai, gerai, nesiskundziu, o tai kaip tam priezody: "pats musa, pats rekia" lotuliukas.gif

Mes dirbam nuo 10 val., tai del manes nors ir nuo tada renkames laugh.gif
aisku, apsiruosiu truputi - stalus susistumdysiu ir t.t. rolleyes.gif Nu tai galima kokia 11 val. laisvai. Baliavojam iki 14.30 (kad pusvalandi tureciau apsikuopimui blush2.gif ) 4u.gif

Beje, sakykit, gal jums per anksti isvis. unsure.gif nors man atrodo, kad dabar, kai geri orai, kaip tik - atsizymim ir laisvos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 02 birželio 2011 - 12:04
O, liuks smile.gif

Masako, galėsiu pagelbėt. Manau ir kitos nesipuikuos ir pačios apsitarnaus jei ką, nes kitu atveju praleisi meet'ą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 06 02, 13:04)
O, liuks smile.gif

Masako, galėsiu pagelbėt. Manau ir kitos nesipuikuos ir pačios apsitarnaus jei ką, nes kitu atveju praleisi meet'ą  mirksiukas.gif

thumbup.gif

as cia juokauju, zinau, kad bus viskas thumbup.gif
Beda tik, kad as visai negabi visokiems papuosimams, serviravimams.. blush2.gif

Beje, perspeju, kad jokios prabangos nesitiketumet cia pas mus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 02 birželio 2011 - 12:15
QUOTE(Gegytė @ 2011 06 02, 12:04)
Masako, galėsiu pagelbėt. Manau ir kitos nesipuikuos ir pačios apsitarnaus jei ką, nes kitu atveju praleisi meet'ą  mirksiukas.gif

Tai žinoma drinks_cheers.gif , net kitokios kalbos negali būti smile.gif

Man tinka. Laiką siūlau tai gal nuo 11 val. , ne ankčiau g.gif Bent aš mėgstu ryte pamiegoti blush2.gif , o ir atvažiuoti iki ten man ne trumpiau gero pusvalandžio prireiks.

QUOTE(Masako @ 2011 06 02, 12:07)
Beje, perspeju, kad jokios prabangos nesitiketumet cia pas mus. Viskas labai jau kuklu.. smile.gif

Tai nieks nieko ir nesitiki mirksiukas.gif Ką nešamės (apart knygų)? Saldumynai ar sumuštiniai? Dar kas nors?
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 02, 13:18)
*nuo 11 val.

**Tai nieks nieko ir nesitiki mirksiukas.gif  Ką nešamės (apart  knygų)? Saldumynai ar sumuštiniai? Dar kas nors?

* Tai gal darom nuo 11 val. Kam per anksti, gali kad ir 12 val. ateit mirksiukas.gif

**Kaip minejau, kavos/ arbatos bus, manau, dar pyrago kokio nupirksiu.
aha, tegu kiekviena pasisako bent mazdaug, jei galetu ka atsinest, kad apytikriai zinotumem 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 02 birželio 2011 - 12:24
QUOTE(Masako @ 2011 06 02, 12:22)
*  Tai gal darom nuo 11 val.  Kam per anksti, gali kad ir 12 val. ateit mirksiukas.gif

**Kaip minejau, kavos/ arbatos bus, manau, dar pyrago kokio nupirksiu.
aha, tegu kiekviena pasisako bent mazdaug, jei galetu ka atsinest, kad apytikriai zinotumem 4u.gif

* drinks_cheers.gif thumbup.gif

** Kepėjos iš manęs nėra blush2.gif , nebent ką nupirkčiau. Gal tuomet sumuštinių atsinešiu g.gif
Atsakyti
Masako, nepirk tu to pyrago, įpareigosim LEEją iškept, tegu tik pabando nepasirodyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 02, 13:28)
Kepėjos iš manęs nėra  blush2.gif , nebent ką nupirkčiau. Gal tuomet sumuštinių atsinešiu g.gif

sumustiakai - thumbup.gif

marakeš, gerai sakai laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 06 02, 14:37)
Masako, nepirk tu to pyrago, įpareigosim LEEją iškept, tegu tik pabando nepasirodyt biggrin.gif

jau gudrumas tu bobeliu biggrin.gif
gerai, kelsiuos 7 ir šutinsiuos tada virtuvėj, kų darysi biggrin.gif
Atsakyti
tu ką, naktim miegi? blink.gif
Atsakyti