Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Masako @ 2011 06 01, 17:27)
jo, vien del Leejos reikia daryti tadien lotuliukas.gif  thumbup.gif
bet as iki pat paskutines akimirkos nepatikesiu, kad jinai ateis, kol savo zlibem neisitikinsiu lens.gif

nu virs visko cia yra biggrin.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Nebesuprantu kada ten tas meetas bus biggrin.gif jei šeštadienį, aš nebent su savo maže sese ateičiau 3 metų, nes esu prisižadėjusi ją tą dieną globoti lotuliukas.gif

Gegyte, viskas bus gerai su tuo egzu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2011 05 31, 21:49)
O iš knygų tai šiuo metu skaitau Elif Shafak "Stambulo pavainikė". Knygų stirta ant staliuko laukia savo eilės.

Ir kaip tau ji?
Kai buvo Jamam diena, norėjau pirkti, bet paskui sudvejojau, kažin ar ne be reikalo g.gif

QUOTE(Stikliukas @ 2011 06 01, 14:59)
gerai, kad man nebereikia abitūros laikyti- sąžiningai sakau- nenorėčiau schmoll.gif

Aš irgi pakartoti nenorėčiau, tuos egzaminus prisimenu kaip kokį košmarą, buvau prisisvaigus, kad nuo jų mano tolimesnis gyvenimas priklauso (iš dalies tai tiesa, bet nereikėjo taip stipriai sureikšmint), tai streso nemažai buvo doh.gif manau, kad iš abiturientų irgi nei vienas labai netrykšta noru laikyti tuos egzaminus, bet yra geras žodis REIKIA biggrin.gif

QUOTE(Gegytė @ 2011 06 01, 16:45)
Beje, pradėjau skaityti knygą „Veidmainių sala“ rolleyes.gif

Manau, kad kai baigsiu "Užgavėnes", šitą imsiu, kaip tik iki to laiko tu perskaitysi, parašysi atsiliepimą, patarsi ar verta lotuliukas.gif
Atsakyti
tai kada darom meeta? man tai tinka ir 4, ir 5 diena rolleyes.gif
Atsakyti
Man tinka bet kuri savaitgalio diena. Jei rinktis - šeštadienis šiek tiek geriau, nes pirmadienį man egzaminas paskutinis, tai mokysiuos... vis gi tas dalykas, kur galima prilaižyt paskutinę minutę... biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 06 01, 20:02)
Nežinau, kur mano knyga padėta, o tai paimčiau ir paskaityčiau galą. Bet pažiūrėjau Wikipedijoj, kur aprašytas visas knygos siužetas, tai va ką rašo apie pabaigą- kai grįžusi Sula užmezga romaną su savo draugės vyru, visas miestelis ją ima laikyti blogio įsikūnijimu ir tai jiems padeda būti geresniems vieni kitiems. Bet kai 1940 Sula miršta (prieš tai beveik susitaikiusi su drauge), tas jų gerumas greitai išgaruoja.

Man neaiški pati pabaiga,paskutiniai sakiniai, ar ten Nelė įkrito kur,kas tas kamuolys...žodžiu,tai ir bus...
QUOTE(Skaitanti @ 2011 06 01, 19:57)
Gal skaityk Ellen Alpsten - Raudonosios saulės seserys, pažiūrėjau pas tave suknyga.lt, visai norėčiau pati paskaityti  ax.gif

skaitysiu kažkada,bet pirma reik bibliotekines knygas perskaityt smile.gif
Ar kas skaitėt permainingi vėjai , mane domina ši knyga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 06 01, 18:16)
Ai, dar šiandien vienam knygų blog'e laimėjau knygą. Antrą kartą jau iš ten laimiu  thumbup.gif
user posted image

Nu bet tau ir sekasi loterijose,nusipirk teleloto. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 06 02, 08:55)
Nu bet tau ir sekasi loterijose,nusipirk teleloto. biggrin.gif

Kad žinok man sekasi tik su knygomis, kitur nelabai taip ax.gif
Atsakyti
Gal kam bus įdomu 4u.gif Picoult knygos po 25 LT ax.gif

http://www.knyguklub...Picoult_po_25Lt
Atsakyti
QUOTE(kiršė @ 2011 06 02, 09:47)
Gal kam bus įdomu  4u.gif  Picoult knygos po 25 LT  ax.gif

http://www.knyguklub...Picoult_po_25Lt

Ot kokie doh.gif „Namų taisyklių“ tai nėra doh.gif
Atsakyti
ė, mamzelės, sukonkretinam datą/laiką/vietą, nes gi reikia susiplanuot ir kitus reikalus mastau.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(LEEja @ 2011 06 02, 10:31)
ė, mamzelės, sukonkretinam datą/laiką/vietą, nes gi reikia susiplanuot ir kitus reikalus  mastau.gif

Manau, kad man pavyks prisiderinti, tai spęskit pačios, kur ir kada ax.gif
Atsakyti