Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

man šiandien gerumo akcija... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 06 01, 17:45)
Beje, pradėjau skaityti knygą „Veidmainių sala“ rolleyes.gif

Aš MB dukterėčiai praeitą savaitę nupirkau gimtadieniui dovanų šią knygą. Šiandien buvau Vagos knygyne, vėl pavarčiau, tai pastebėjau, kad dvigubai brangesnė nei pirkau Pegase biggrin.gif

Kaip linamog ir sakė, man "Miserere" labai, labai patiko. Gal irgi todėl, kad nesu skaičiusi daug detektyvų, nežinau pasikartojančių "štampų", situacijų. Tai ši knyga tiesiog sužavėjo mane. Visa ta muzika, menas, aplinka. Tokio net sakyčiau dvasinio peno davė, užsirašiau kelis pavadinimus, kad pasidomėčiau plačiau. Aš skaičiau ir negalėjau atsitraukti. Jeigu gerai pamenu, tai gal per tris vakarus įveikiau. Pabaiga gal šiek tiek skystoka, kaip Ingėnas minėjo, bet knygos patikimo nesugadino.

Smagu skaityti apie jūsų meeto planus. Sakiau kokį kartą atvažiuosiu pas jus specialiai į susitikimą tongue.gif

Ai, dar šiandien vienam knygų blog'e laimėjau knygą. Antrą kartą jau iš ten laimiu thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 01 birželio 2011 - 17:23
QUOTE(Dorifore @ 2011 06 01, 18:16)
Ai, dar šiandien vienam knygų blog'e laimėjau knygą. Antrą kartą jau iš ten laimiu  thumbup.gif
user posted image
Kai perskaitysi, bus įdomi nuomonė. g.gif
Atsakyti
Ai, dar šiandien vienam knygų blog'e laimėjau knygą. Antrą kartą jau iš ten laimiu  thumbup.gif

sveikinu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas skaitėt Toni Morrison "Sula"?Šiandien perskaičiau,bet galo nelabai supratau g.gif Nebloga knyga,man patiko.
Dabar nežinau ką paimt skaityt,turiu krūvą knygų rolleyes.gif Bet taip noris kažko lengvo...
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 06 01, 18:07)

gražūs bigsmile.gif
kiba pabandyt bigsmile.gif
pasiilgau visų šio skyrelių ponių ir panelių, o laiko nulis nuli nulis cray.gif ale nuverkiu posmelį ir toliau gyva blush2.gif lotuliukas.gif
knygas bandžiau ir aš atsipalaidavimui skaityt- nelimpa niekas blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukas: 01 birželio 2011 - 17:48
QUOTE(Stikliukas @ 2011 06 01, 17:47)
gražūs bigsmile.gif
kiba pabandyt bigsmile.gif

Tam ir paskelbiau, kad bandytumėt wink.gif

nebežinau ko griebtis: mokytis, skaityt ar rankdarbiaut... nieko nespėju...
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 06 01, 14:44)
Na ką, aš po lietuvių kalbos valstybinio egzamino. O rašinys visai smagiai susirašė, apie meilę lietuvių kultūroje.

Aš irgi panašiai rašiau- apie meilę lietuvių literatūroje. Dabar net gėda prisiminti. ax.gif
Kaip linamog ir sakė, man "Miserere" labai, labai patiko. Gal irgi todėl, kad nesu skaičiusi daug detektyvų, nežinau pasikartojančių "štampų", situacijų. Tai ši knyga tiesiog sužavėjo mane.

Ačiū, kad parašei, buvo labai įdomu, kuo ji tau patiko. smile.gif
QUOTE(eliss @ 2011 06 01, 18:35)
Gal kas skaitėt Toni Morrison "Sula"?Šiandien perskaičiau,bet galo nelabai supratau g.gif Nebloga knyga,man patiko.

Skaičiau, man ji vidutiniškai patiko. O pabaigos tai visai neprisimenu, nors tik pernai perskaičiau. g.gif O ko tu ten nesupratai?
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 06 01, 18:04)
Tam ir paskelbiau, kad bandytumėt wink.gif
nebežinau ko griebtis: mokytis, skaityt ar rankdarbiaut... nieko nespėju...

imkis visko bigsmile.gif cia kaip as darau biggrin.gif egzai ant nosies, as sau knygas skaitau, svajoju apie artejancias atostogas, bet vistiek speju viskam pasiruost biggrin.gif didziuojuos savim cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 06 01, 19:35)
Skaičiau, man ji vidutiniškai patiko. O pabaigos tai visai neprisimenu, nors tik pernai perskaičiau.  g.gif O ko tu ten nesupratai?

kas ten jai atsitiko,kažkaip neaiškiai parašyta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 06 01, 17:35)
Dabar nežinau ką paimt skaityt,turiu krūvą knygų rolleyes.gif Bet taip noris kažko lengvo...

Labas,

Aš skaičiau, man nelabai, tai ir pabaigos, neatsimenu. Kažkaip labai įsiminė pradžia, kaip kurie fragmentai, o pabaiga, chm.. visiškai nieko.
Gal kada dar sykį perskaitysiu, kai kitas vertėjas išvers.

Gal skaityk Ellen Alpsten - Raudonosios saulės seserys, pažiūrėjau pas tave suknyga.lt, visai norėčiau pati paskaityti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 06 01, 19:49)
kas ten jai atsitiko,kažkaip neaiškiai parašyta rolleyes.gif

Nežinau, kur mano knyga padėta, o tai paimčiau ir paskaityčiau galą. Bet pažiūrėjau Wikipedijoj, kur aprašytas visas knygos siužetas, tai va ką rašo apie pabaigą- kai grįžusi Sula užmezga romaną su savo draugės vyru, visas miestelis ją ima laikyti blogio įsikūnijimu ir tai jiems padeda būti geresniems vieni kitiems. Bet kai 1940 Sula miršta (prieš tai beveik susitaikiusi su drauge), tas jų gerumas greitai išgaruoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katilina: 01 birželio 2011 - 19:03