QUOTE(Gegytė @ 2011 06 01, 17:45)
Beje, pradėjau skaityti knygą Veidmainių sala 

Aš MB dukterėčiai praeitą savaitę nupirkau gimtadieniui dovanų šią knygą. Šiandien buvau Vagos knygyne, vėl pavarčiau, tai pastebėjau, kad dvigubai brangesnė nei pirkau Pegase

Kaip linamog ir sakė, man "Miserere" labai, labai patiko. Gal irgi todėl, kad nesu skaičiusi daug detektyvų, nežinau pasikartojančių "štampų", situacijų. Tai ši knyga tiesiog sužavėjo mane. Visa ta muzika, menas, aplinka. Tokio net sakyčiau dvasinio peno davė, užsirašiau kelis pavadinimus, kad pasidomėčiau plačiau. Aš skaičiau ir negalėjau atsitraukti. Jeigu gerai pamenu, tai gal per tris vakarus įveikiau. Pabaiga gal šiek tiek skystoka, kaip Ingėnas minėjo, bet knygos patikimo nesugadino.
Smagu skaityti apie jūsų meeto planus. Sakiau kokį kartą atvažiuosiu pas jus specialiai į susitikimą

Ai, dar šiandien vienam knygų blog'e laimėjau knygą. Antrą kartą jau iš ten laimiu

QUOTE(Dorifore @ 2011 06 01, 18:16)
Ai, dar šiandien vienam knygų blog'e laimėjau knygą. Antrą kartą jau iš ten laimiu

Kai perskaitysi, bus įdomi nuomonė. 

sveikinu

Gal kas skaitėt Toni Morrison "Sula"?Šiandien perskaičiau,bet galo nelabai supratau
Nebloga knyga,man patiko.
Dabar nežinau ką paimt skaityt,turiu krūvą knygų
Bet taip noris kažko lengvo...

QUOTE(Gegytė @ 2011 06 01, 18:07)
gražūs

kiba pabandyt

pasiilgau visų šio skyrelių ponių ir panelių, o laiko nulis nuli nulis

knygas bandžiau ir aš atsipalaidavimui skaityt- nelimpa niekas

QUOTE(Stikliukas @ 2011 06 01, 17:47)
Tam ir paskelbiau, kad bandytumėt

nebežinau ko griebtis: mokytis, skaityt ar rankdarbiaut... nieko nespėju...
QUOTE(Gegytė @ 2011 06 01, 14:44)
Na ką, aš po lietuvių kalbos valstybinio egzamino. O rašinys visai smagiai susirašė, apie meilę lietuvių kultūroje.
Aš irgi panašiai rašiau- apie meilę lietuvių literatūroje. Dabar net gėda prisiminti.

Kaip linamog ir sakė, man "Miserere" labai, labai patiko. Gal irgi todėl, kad nesu skaičiusi daug detektyvų, nežinau pasikartojančių "štampų", situacijų. Tai ši knyga tiesiog sužavėjo mane.
Ačiū, kad parašei, buvo labai įdomu, kuo ji tau patiko.

QUOTE(eliss @ 2011 06 01, 18:35)
Gal kas skaitėt Toni Morrison "Sula"?Šiandien perskaičiau,bet galo nelabai supratau

Skaičiau, man ji vidutiniškai patiko. O pabaigos tai visai neprisimenu, nors tik pernai perskaičiau.

QUOTE(Gegytė @ 2011 06 01, 18:04)
Tam ir paskelbiau, kad bandytumėt

imkis visko

QUOTE(katilina @ 2011 06 01, 19:35)
Skaičiau, man ji vidutiniškai patiko. O pabaigos tai visai neprisimenu, nors tik pernai perskaičiau.
O ko tu ten nesupratai?

kas ten jai atsitiko,kažkaip neaiškiai parašyta

QUOTE(eliss @ 2011 06 01, 17:35)
Bet taip noris kažko lengvo...

Labas,
Aš skaičiau, man nelabai, tai ir pabaigos, neatsimenu. Kažkaip labai įsiminė pradžia, kaip kurie fragmentai, o pabaiga, chm.. visiškai nieko.
Gal kada dar sykį perskaitysiu, kai kitas vertėjas išvers.
Gal skaityk Ellen Alpsten - Raudonosios saulės seserys, pažiūrėjau pas tave suknyga.lt, visai norėčiau pati paskaityti

QUOTE(eliss @ 2011 06 01, 19:49)
Nežinau, kur mano knyga padėta, o tai paimčiau ir paskaityčiau galą. Bet pažiūrėjau Wikipedijoj, kur aprašytas visas knygos siužetas, tai va ką rašo apie pabaigą- kai grįžusi Sula užmezga romaną su savo draugės vyru, visas miestelis ją ima laikyti blogio įsikūnijimu ir tai jiems padeda būti geresniems vieni kitiems. Bet kai 1940 Sula miršta (prieš tai beveik susitaikiusi su drauge), tas jų gerumas greitai išgaruoja.