Įkraunama...
Įkraunama...

Turkijos orai

QUOTE(oziarage @ 2011 07 10, 18:23)
O kaip siom dienom, nes ziuriu per gismeteo +41 doh.gif labai baisu??? g.gif mes po savaites atskrendam, jau kazkaip neramu, kad bus per karsta... bigsmile.gif

nera baisus tas karstis smile.gif juk jis ne toks kaip Lietuvoje..Mes irgi po savaiteles skrendame,pernai buvome irgi tokiu laiku, tai galiu pasakyti kad gryzus cia buvo karsciau nei ten
Atsakyti
QUOTE(Frezija13 @ 2011 06 22, 19:00)
Prasidėjo karščiai.Pvz.šiandien pavėsyje per pietus Kemere jau +48 ir jokio vėjo,vanduo šiltutėlis. thumbup.gif

kaip faina smile.gif aš tikiuosi rugsėjo mėn. Kemere pasimėgausiu šilta jūra biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Leblon @ 2011 06 13, 18:00)
vėl pas mus lyja ir šalta:( gerai, kad įsidėjau drabužių ilgom rankovėm

če dabar g.gif aš maniau, kad tik balandžio-gegužės mėn. vėsoka g.gif mums tai prireikė šiltesnių drabužių vakarais, apie suknutes tik pasvajoti buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurezas @ 2011 07 11, 15:00)
kaip faina smile.gif aš tikiuosi rugsėjo mėn. Kemere pasimėgausiu šilta jūra  biggrin.gif

Manau, kad turetum pasimegauti. As vien del tokio silto vandens nenoreciau atostogauti rugseji, nes asmeniskai man tai jis nemaloniai siltas net buvo, man toks nepatinka. Man smagu, kai vanduo toks siltas, kad jau nebereikia susalus is vandens listi, gali maudytis kiek sirdis geidzia, bet tuo paciu, kad nebutu ir per siltas, kad gaivintu wub.gif
Atsakyti
LABA DIENA 4u.gif

Norejau pasiteiraut gal kas zinot koks oras Turkijoj pirma rugpjucio savaite g.gif Ir kuri Turkijos dalis geriausia tingiam poilsiui biggrin.gif
Atsakyti
Laukiam oru is Alanijos, i ten lekiam 21d. rugpjucio....kas zino duokit zinia....
Atsakyti
QUOTE(Laimucka @ 2011 08 14, 20:13)
Laukiam oru is Alanijos, i ten lekiam 21d. rugpjucio....kas zino duokit zinia....

Mes su jumis drinks_cheers.gif As cia ziuriu http://www.wundergro...w:00000.1.17300
o tolimomis prognozemis nelabai pasitikiu smile.gif matau, kad karsciai apmazejo, nakti virs 20 diena virs 30, pats tas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2011 08 15, 09:41)
Mes su jumis  drinks_cheers.gif  As cia ziuriu  http://www.wundergro...w:00000.1.17300
o tolimomis prognozemis nelabai pasitikiu smile.gif  matau, kad karsciai apmazejo, nakti virs 20 diena virs 30, pats tas  4u.gif

Kazin ar tiesa g.gif Niekada nebuciau pagalvojusi, kad oras rugpjuti gali buti toks, kaip geguzes gale g.gif Kur ritasi pasaulis... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2011 08 15, 08:41)
Mes su jumis  drinks_cheers.gif  As cia ziuriu  http://www.wundergro...w:00000.1.17300
o tolimomis prognozemis nelabai pasitikiu smile.gif  matau, kad karsciai apmazejo, nakti virs 20 diena virs 30, pats tas  4u.gif

na taip oras vesta, nebera to svilinancio karscio biggrin.gif ypac malonus dabar vakarai
Atsakyti
QUOTE(kuke @ 2011 08 15, 19:32)
na taip oras vesta, nebera to svilinancio karscio  biggrin.gif ypac malonus dabar vakarai

to man ir reikia gera poilsiui maloniu vakaru mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal galite pasakyti kokie orai spalio men, kas buvot? ax.gif pvz. spalio 10-15 d. maždaug, ar dar eitų prie jūros pagulet, nesušaltumem? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 08 15, 10:44)
Kazin ar tiesa  g.gif  Niekada nebuciau pagalvojusi, kad oras rugpjuti gali buti toks, kaip geguzes gale  g.gif  Kur ritasi pasaulis...  lotuliukas.gif

Nelabai panasu smile.gif taip jau isejo, kad pora metu is eiles vaziuojam geguze birzeli pradzioj ir rugpjucio antroj pusej smile.gif labai skiriaisi oras, gal but dregme ... nes visai kitoks karstis, birzelio pradzioj dar panasiau kaip kad pas mus karsata butu, na o rugpjuti, visai nea... smile.gif ten sedi ir vakare ir diena slapias, jei lauke smile.gif nu bet nakti jau buna pats tas, cia lauke aisku smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kuke @ 2011 08 15, 18:32)
na taip oras vesta, nebera to svilinancio karscio  biggrin.gif ypac malonus dabar vakarai

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūros*gėrybė @ 2011 08 16, 10:33)
Gal galite pasakyti kokie orai spalio men, kas buvot?  ax.gif pvz. spalio 10-15 d. maždaug, ar dar eitų prie jūros pagulet, nesušaltumem?  ax.gif

mane irgi domina tas pats 4u.gif mes Bodrume busim spalio 10-18d. ax.gif
Atsakyti