Įkraunama...
Įkraunama...

Turkijos orai

šian kemere lijo, prie jūros sušalom ir grįžom į vb
Atsakyti
QUOTE(Leblon @ 2011 06 13, 16:02)
šian kemere lijo, prie jūros sušalom ir grįžom į vb

Siaubas blink.gif ryt vaikai iskrenda,o oru prognoze nedziugina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana_B_K @ 2011 06 13, 09:08)
laba diena, rytoj busim alanijoj, kelione 7 dienom.
pg gismeteo 6 pirmos dienos lietus su griaustiniu ir debesuota. verysad.gif
vis dar tikiuosi , kad gismeteo klysta.
gal yra ten esanciu ir papasakos kas kaip yra dabar is tikruju?

Nesigasdinkite ir neziurekite gismeteo. Mums is 7 dienu 6 prognozavo lietu. O lietaus nebuvo nei laso. smile.gif
Atsakyti
Sia minute esu apie 20 km nuo Antalijos. Sakyciau katastrofa. Jau kokios 10 minuciu kaip apsiniauke. Ir dar kokias 20 minuciu bus tikrai debesuota. Pries tai nukrito 17 lasu lietaus, net nespejau po skeciu palisti, baigesi. Tris dienas bUvo pagal cia esanti termometra +29, bet galvoju, kad jis sugedes biggrin.gif buvo karsciau. Iki siandien apie lietu kalbos nebuvo. Ai beje gismeteo mums kasdien zadejo po lietaus ir perkunijos doze. Bet pazadas liko neistesetas unsure.gif
Atsakyti
vėl pas mus lyja ir šalta:( gerai, kad įsidėjau drabužių ilgom rankovėm
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 06 13, 17:40)
Sia minute esu apie 20 km nuo Antalijos. Sakyciau katastrofa. Jau kokios 10 minuciu kaip apsiniauke. Ir dar kokias 20 minuciu bus tikrai debesuota. Pries tai nukrito 17 lasu lietaus, net nespejau po skeciu palisti, baigesi. Tris dienas bUvo pagal cia esanti termometra +29, bet galvoju, kad jis sugedes  biggrin.gif buvo karsciau. Iki siandien apie lietu kalbos nebuvo. Ai beje gismeteo mums kasdien zadejo po lietaus ir perkunijos doze. Bet pazadas liko neistesetas  unsure.gif

thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Diana_B_K @ 2011 06 13, 18:01)

Vienok po to posto dar ir palijo ax.gif kol skutausi ir po dusu buvau. T.y. 15 min. Bet smarkiai smarkiai, su girdimu griaudejimu nors zaibo nesimate.
Dabar vel debesu mazeja, eisim vakarienes ir vakaro animacijon po atviru dangum rolleyes.gif tonight show: MR.Tarzan election. Jauciu bus neidou biggrin.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif
Ryt pranesa Turkijoje lietu su perkunija, bet kai mes buvom, tai nebuciau supykus, kad koks lietutis kartkartemis butu atgaivines, nes saule sviete visas 10 dienu non stop, per karsta jau man buvo... verysad.gif
Atsakyti
Siuo metu danguj nei debeselio, termometras rodo +28, oro dregme 54.
Atsakyti
Mes Sıdeje!

Vakar vakare apıe 18h geraı gavom lıetaus ır perkunıjos su zaıbaıs.
Sıandıen ankstyvas rytas buvo apsınıaukes. Bet sıuometu neı vıeno debeselıo smile.gif Oras puıkus!
Atsakyti
Na bet vistiek anomalijos - tokiu metu lietus tai vienur, tai kitur... pries kelis metus nebuciau patikejusi net, kad tai imanoma g.gif
Atsakyti
Taip per diena nei debeselio ir nepasirode. Temperaturos daugiau nesakysiu, nes viesbucio termometras aiskiai gryba pjauna. Daugiau +30 per diena neparode, o yra tikrai karsciau
Gismeteo siai dienai (kaip ir visai savaitei) zadejo griaustinius ir stipru lietu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 14 birželio 2011 - 17:35