Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išsirinkti šunį

QUOTE(BlueBelton @ 2009 02 28, 15:50)

As nesuprantu, kodel zmones jaucia malonuma kabinedamiesi prie zodziu smile.gif Atsiprasau, kad nepadejau kabuciu ar neparasiau 'primityvi/pirmykste veisle' vietoj zodzio primatas aciuks.gif
Kas domejosi, domisi, ar domesis- supras, ka turejau omeny.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giss: 28 vasario 2009 - 15:17
QUOTE(žostautė @ 2009 02 28, 16:19)
Šiaip tai miega jis.

Jo miega. biggrin.gif Tai labai baisūs jų košmarai, kad paverčia baldus į piuvenų krūvas, o tinką į smėlio, kalkių mišinį, jau nelalbant apie dažus, tapetus ir kt. biggrin.gif Ko tai netikiu aš tokiais materialistiniais sapnais. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Almiox @ 2009 02 28, 16:19)
Jo miega.  biggrin.gif  Tai labai baisūs jų košmarai, kad paverčia baldus į piuvenų krūvas, o tinką į smėlio, kalkių mišinį, jau nelalbant apie dažus, tapetus ir kt.  biggrin.gif  Ko tai netikiu aš tokiais materialistiniais sapnais.  ax.gif

Čia savo patirtį pasakojate?
Tuomet pranešiu jums naujieną: šuo, kuris gauna reikiamą fizinį, emocinį ir protinį krūvį, likęs vienas namuose, miega. Be jokių košmarų.
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2009 02 28, 18:26)
Čia savo patirtį pasakojate?
Tuomet pranešiu jums naujieną: šuo, kuris gauna reikiamą fizinį, emocinį ir protinį krūvį, likęs vienas namuose, miega. Be jokių košmarų.

Ne savo, bet čia tokių bėdų galima prisiskaityt užtektinai. rolleyes.gif
Tai kiek tas šuo gali miegot, jei dieną bent 10 val ir dar naktį vos ne tiek. schmoll.gif Tai ir paros nebe kas belieka. ax.gif
Atsakyti

Mano spanielė be jokių košmarų palikta miega, nieko nėra sugadinusi, ar suniokojusi.

Palikta labai mėgsta būti ant palangės ir stebėti aplinką, labai tankiai pareidama ją

matau besidairančią pro langą . O vakare jau dūksta tiek kieme , tiek namie žaidžiam

su kamuoliuku. O kai ateina vakaras , tai ne visada ir sulaukia kada visi eis miegot

, nusliūkina pirma miegot.

Atsakyti
QUOTE(Almiox @ 2009 02 28, 17:07)
Tai kiek tas šuo gali miegot, jei dieną bent 10 val ir dar naktį vos ne tiek.  schmoll.gif  Tai ir paros nebe kas belieka.  ax.gif

Plėšrūnams yra natūralu aktyviai praleisti 1/3 paros, o likusius 2/3 pramiegoti.
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2009 02 28, 20:00)
Plėšrūnams yra natūralu aktyviai praleisti 1/3 paros, o likusius 2/3 pramiegoti.

Tada mano kiemsargis ne prie plėšrūnų tikriausiai, nes visą dieną duodas po kiemą ir dar naktim kartais paloja. ax.gif Taip išeina, ne ką ir tepamiega. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Almiox @ 2009 02 28, 18:50)
Tada mano kiemsargis ne prie plėšrūnų tikriausiai, nes visą dieną duodas po kiemą ir dar naktim kartais paloja.  ax.gif  Taip išeina, ne ką ir tepamiega.  g.gif

Tiksliai suskaičiuokite jo miego bei būdravimo minutes, įrodymui pateikite 24 valandų įrašą, ir aš patikėsiu biggrin.gif
Atsakyti
labas.noriu paklausti jusu patarimo.norime isigyti suni.turime tris vaikus(nelabai didelius) ir norime visu musu seimos draugo.taip pat noretumem kad butu ne is zaislines veisles,kad galetu ir seimininka apginti prireikus.nenorime dideles veisles-ne didesnio nei sarpejus.ir nesunkaus budo.patiko mums visiems biglis,bet pasiskaitem,kad jie pedsekiai,ir daznai tiesiog nubega paskui pedsaka taip pasimesdami,be to sunkiai auklejami.taip pat linkom prie sarpejaus-bet tas-ligu maiselis.dar patiktu bokseris-bet gal jau ir per didelis.gal jus buna ivairiu?mazesniu?rusu spanielius?zodziu pasimete ziauriai.... blink.gif
Atsakyti
Mes prancūzų buldogą auginam ax.gif Patenkinti thumbup.gif
Taip pat norėjom ne didelio, bet ir ne iš tų žaislinių veislių, kad vaikas "stipriau pamylavęs" šuns nesužeistų, nenuskriaustų biggrin.gif Kad būtų toks šiek tiek masyvesnis, trumpo plauko. Kad nebūtų agresyvus, gerai sutartų su vaikais.
O dėl apgynimo tai nemanau, kad apgintų g.gif Tačiau, kas nelabai susidūręs su šia veisle ir nežino, kad jie geriečiai, tai būna, kad ir ratu gatvėje apeina... Sako, jog iš snukio atrodo, kad piktas biggrin.gif O ir tas "kriuksėjimas", "šnopavimas" jų daug kam piktai atrodo doh.gif
Atsakyti
apie prancuza buvo minciu,bet nelabai jis man grazus.aisku,butu savas-priprastukm ir myletum.bet kuom tada blogesnis mopsas?
Atsakyti
QUOTE(gailem @ 2009 03 18, 13:37)
apie prancuza buvo minciu,bet nelabai jis man grazus.aisku,butu savas-priprastukm ir myletum.bet kuom tada blogesnis mopsas?

Nu mopsas irgi buvo tarp mūsų variantų ir nieks nesako, kad blogesnis biggrin.gif
Prašėt patart, tai ir patariau...
Bet mums tarkim labiau tiko prancūzas, todėl jį ir pasiūliau mirksiukas.gif Kiti gal dar ką patars.... Spręst juk jums 4u.gif
Atsakyti