Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išsirinkti šunį

QUOTE(mike-pukuotukas @ 2015 11 19, 16:26)
australas už visas šitas veisles yra žymiai universalesnis ir paprastesnis tiek laikyme, tiek dresūroje. Amen.

Tuomet sakykime taip, kad ne australas o būtent jūsų turimas australas. Tiesiog šventai mylinti šiuos šunis ir šią veislę labai pasigendu minusų parašymo. Jūs puikiai vardinat pliusus, bet neįvardinat minusų, kurie mano praktikoje žmonėms dažnai daug svarbesni nei pliusai. Iš kitos pusės, jūs kinologė, turėjus n šunų ir save lyginate su naujokais? Ta prasme aš sutinku kad jūs savo šunį pasidėjote į vietą arba tiesiog nėra taip stipriai išreikšti prigimtiniai dalykai jūsų mažei ir ji dabar yra rami, bet imkime ne super duper augintojus kokių yra mažai o eilinį žmogų kuris domisi. Todėl būtų labai gerai patarinėjant imti vieną ar kitą veislę paminėti ir visus minusus 4u.gif Tik tiek.
Atsakyti
Baisūs baisūs, vietoje ramiai nepabūnantys, tiesiog visiškai nevaldomi šunys...(anot Eiryn):

http://tv.lrytas.lt/...546161446128652
Atsakyti
Dabar jau aš prašau jūsų patarimo. Ar veisimui įsigyjant šunį reikia atsižvelgti kelintas šuo (mano atveju kalytė) vadoje. Mano atveju iš 5 šuniukų, norima kalytė yra ketvirta vadoje.
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2016 01 08, 16:15)
Dabar jau aš prašau jūsų patarimo. Ar veisimui įsigyjant šunį reikia atsižvelgti kelintas šuo (mano atveju kalytė) vadoje. Mano atveju iš 5 šuniukų, norima kalytė yra ketvirta vadoje.

Ne. Žiūrėk šuns anatomiją, dantų taisyklingumą (kiek tai įmanoma mažiukui). Jei patirties mažoka, visada galima pasiprašyt labiau patyrusių pagalbos renkantis ir įvertinant.
Atsakyti
Ačiū Agnnyte :-) Anatomiją ir visa kita, ir taip žiūri kai renkiesi šunį smile.gif Išsirinkau sau kalytę Vokietijoje, tad kol kas apžiūra tik internetu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos..Nuo vasaros brndinama mintis apie suni pribrendo galutinai..Veisliniam neleisiu pinigeliu.Tai ieskosiu misrunelio..Kaip ir radau viena..Bet kazkodel kelia baime,kad imu is zmogaus..Jei ji atiduoda tai matyt yra priezastis... g.gif Mazu sunkiai auklejamas ar dar blogiau ligotas..As jug ne vet gyditojas ir ligos nepastebesiu..Tai gal visgi geriau prieglauda...Ten jie jau apziureti buna...Nusiziuretas suniukas 5 men..Zodziu esu apimta visokiu "durnu" minciu..
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 12, 15:12)
Sveikos..Nuo vasaros brndinama mintis apie suni pribrendo galutinai..Veisliniam neleisiu pinigeliu.Tai ieskosiu misrunelio..Kaip ir radau viena..Bet kazkodel kelia baime,kad imu is zmogaus..Jei ji atiduoda tai matyt yra priezastis... g.gif Mazu sunkiai auklejamas ar dar blogiau ligotas..As jug ne vet gyditojas ir ligos nepastebesiu..Tai gal visgi geriau prieglauda...Ten jie jau apziureti buna...Nusiziuretas suniukas 5 men..Zodziu esu apimta visokiu "durnu" minciu..

Nu tai neimkit, jei abejojat. Arba nuvykit pas veterinarą prieš tai. Bet ir į patį šuniuką žiūrėkit - kad bailus nebūtų ir kad psichavotas, agresyvus.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 01 12, 16:30)
Nu tai neimkit, jei abejojat. Arba nuvykit pas veterinarą prieš tai. Bet ir į patį šuniuką žiūrėkit - kad bailus nebūtų ir kad psichavotas, agresyvus.
..
https://www.facebook...519088/?fref=ts Vakar skambinau del situ...
https://www.facebook...738692/?fref=ts va sito vaziuosim ziuret... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 12, 14:12)

5 mėn. tai mizeris, būna taip, kad per tiek laiko tiesiog nėra pirkėjų. Nebent tai šuniukas, kuris jau buvo kažkieno nupirktas, nėra jo mamos pas tuos žmones. Tačiau tokiu atveju irgi niekas neaišku, gal tiesiog išsigando myžčiojimo ir tiek. Žmonės gi tingūs šiais laikais, o šunis tai vedsžiot reikia, nesvarbu kokiu oru. Prisiminkite kokie šalčiai buvo, aš asmeniškai minimum šunininkų sutikdavau, laikė dauguma vargšus uždarytus kažkur blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 01 13, 17:08)
5 mėn. tai mizeris, būna taip, kad per tiek laiko tiesiog nėra pirkėjų. Nebent tai šuniukas, kuris jau buvo kažkieno nupirktas, nėra jo mamos pas tuos žmones. Tačiau tokiu atveju irgi niekas neaišku, gal tiesiog išsigando myžčiojimo ir tiek. Žmonės gi tingūs šiais laikais, o šunis tai vedsžiot reikia, nesvarbu kokiu oru. Prisiminkite kokie šalčiai buvo, aš asmeniškai minimum šunininkų sutikdavau, laikė dauguma vargšus uždarytus kažkur blink.gif  doh.gif

Vaziuosim jo pasiimt..kaip bus taip...seip mielas nebiakstus..Suns neturejus tik katina...Bus mtyt kaip mum seksis.Sertas nuo stalo...koki jam dabar maista pirkt...Kzkaip desrelem sert nesinori
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milka-Vanylka: 13 sausio 2016 - 15:51
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 13, 15:15)
Vaziuosim jo pasiimt..kaip bus taip...seip mielas nebiakstus..Suns neturejus tik katina...Bus mtyt kaip mum seksis.Sertas nuo stalo...koki jam dabar maista pirkt...Kzkaip desrelem sert nesinori

http://www.vetvila.l...rge-breed-.html
Atsakyti
kaip daznai gali pirma diena parveztas suniukas sysiot...nespeju valyt verysad.gif
Atsakyti