QUOTE(karinna @ 2015 11 19, 11:50)
Juokinga dėl tų australų... Palaikykit maliną ar borderį, bus aišku koks australas minkštutis, ramutis ir lengvutis charakteriu
Jeigu pačiai aktyvus šuo netinka ir tokius sunkumus kelia, gal nevertėjo jo įsigyti?
O kas su borderiais? Kuo daugiau su jais tenka reikalu turet, tuo labiau keiciu nuomone i tai, kad jie tiesiog labai protingi sunys..aisku gana aktyvus, bet sienom nelipa...Netgi sakyciau su australais gana panasaus temperamento, tik
dekingesnio sudejimo
Pagaliau kaip ne kaip - abeji aviganiai tikraja to zodzio prasme.
Del Eiryn ir australes tai viskas su jom abiem O.K. - jei zmones sugebejo "isivaikint" tris kart ismesta haskio patina, tai patirties ir energijos nestokoja..o kad su tais australais uzsivede - nu zmogus rupinasi, kad numyleta veisle nepakliutu i netinkamas rankas ir tiek..tik kad pernelyg entuziastingtai tai daro
QUOTE(Eiryn @ 2015 11 19, 15:32)
Valio!!! Kalba eina apie tai kai perkamas protingai. Tiesiog kiek čia beužsuku, o tą darau tikrai retai, mike pukuotukas visą laiką siūlo būtent australus.
Kaip ne kaip tai gana universalus
suniai QUOTE(Andra Beauceron @ 2015 11 19, 17:08)
Aš saviškę jau porą metų bandau nuvargint... Nepadeda nei 12 val nuotykiai nei 10, nei 20 km - daugiau jau aš pati nenoriu eit, ana dar eitų ir eitų ir eitų
O kaip su protine veikla - sitoji zymiai greicau sunis nuo koju nuvaro nei tiesiog ejimas
Beje, ir tavo Kate ziauriai faina mergiote - sakei, kad jai tik ant
sofkes gulet, bet as tai buvau suzaveta kaip viso to reporatazo apie emigrantus metu ji uoliai nesiojo kamuolioka... tuo tarpu isgirtoji boserone tiesiog slankiojo aplinkui
QUOTE(karinna @ 2015 11 19, 19:30)
3 mėnesių malinua Daria ėjo 7 valandas gruodį miškais - laukais.
O kokia siaip jos dienotvarke - gi dirbi, mokais ir sune didesne dali paros kaip ir visi tradiciniai sunys snuduriuoja namie