Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išsirinkti šunį

https://www.youtube....fnlT7crXQ#t=194
Atsakyti
Gal kas žino kokia šio šuns veislė? Įsivaizduoju, kad kažkoks tai buldogas, kaip ir amerikiečių, bet jie ten keletą tipų turi...
https://www.facebook...video...22:"O"}
Atsakyti
Man panašiausia į stafordšyro terjero mišrūną, teko matyt beveik identiškų. Ambulis visai kito sudėjimo. Šiaip su bull tipo veislėmis JAV sunku, gali būt ir grynas pitbulis arba stafas, įvairūs tipai.
Atsakyti
QUOTE(Domino.aura @ 2015 08 28, 10:51)
Gal kas žino kokia šio šuns veislė? Įsivaizduoju, kad kažkoks tai buldogas, kaip ir amerikiečių, bet jie ten keletą tipų turi...

man tai i sita panasus
https://en.wikipedia...it_Bull_Terrier
arba https://www.plutas.l...terjeras-101467
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VIVULIA: 28 rugpjūčio 2015 - 12:24
QUOTE(Domino.aura @ 2015 08 28, 12:51)

Panašu į Argentinos dogą smile.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu labai labai didelę svajonę - įsigyti šuniuką. Labai daug laiko praleidau internete ieškodama informacijos, bet jos tiek daug, net nemaniau, kad tiek daug veislių yra biggrin.gif tai va, bet visada maniau, kad geriausia pasikliauti žmonių nuomonėmis, patirtimi, o ne kažkokiu tai straipsniu smile.gif

Ieškau draugo/kompanijono su kuriuo vasarą būtų galima ir į festivalį nuvažiuoti, keliauti bei išeiti į miestą kavos atsigerti t.y. draugiško, socialaus padarėlio. Gyvenu bute, bet maži šuniukai netraukia, norėčiau vidutinio dydžio ar didelio. Kadangi gyvenu ne viena, tai būtų galimybė, kad šuo bus pavedžiotas ir dieną (kol aš 17val baigsiu darbą). Pati esu čiut čiut prie tinginėlių, tad norėčiau, kad šuo nebūtų hyperaktyvus (bent jau namie), bet tikrai dėmesio skirsiu daug, kadangi, galvoju sporto klubą iškeisti į pasivaikščiojimus su šuniuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavospuodelis @ 2015 10 02, 13:16)
Ieškau draugo/kompanijono su kuriuo vasarą būtų galima ir į festivalį nuvažiuoti, keliauti bei išeiti į miestą kavos atsigerti t.y. draugiško, socialaus padarėlio. Gyvenu bute, bet maži šuniukai netraukia, norėčiau vidutinio dydžio ar didelio. Kadangi gyvenu ne viena, tai būtų galimybė, kad šuo bus pavedžiotas ir dieną (kol aš 17val baigsiu darbą). Pati esu čiut čiut prie tinginėlių, tad norėčiau, kad šuo nebūtų hyperaktyvus (bent jau namie), bet tikrai dėmesio skirsiu daug, kadangi, galvoju sporto klubą iškeisti į pasivaikščiojimus su šuniuku smile.gif

Cane Corso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavospuodelis @ 2015 10 02, 12:16)
Sveikos, turiu labai labai didelę svajonę - įsigyti šuniuką. Labai daug laiko praleidau internete ieškodama informacijos, bet jos tiek daug, net nemaniau, kad tiek daug veislių yra biggrin.gif tai va, bet visada maniau, kad geriausia pasikliauti žmonių nuomonėmis, patirtimi, o ne kažkokiu tai straipsniu smile.gif

Kažkas iš molosų turėtų tikti, jei patinka kaip atrodo šio tipo šunys. Jau minėtas Cane Corso, Bulmastifas, zenenhundas ir pan. Tik veislyną atsargiai rinktis, pas tokius didelius ir sveikatos problemos neretos. Su charakteriu irgi visko būna... Iš ne tokių stambių ir koks parodinis aviganis tiks, ramesnį vadoje pasirinkus. Ar kad ir labradoras. Esu dresavus "kur padėjai, ten ir rasi", be pasivaikščiojimo aktyvumo šuo ir nenori. Ten vadai buvo parinkti ramūs abu tėvai, dresavau tris iš jų. Du buvo tokio žemesnio aktyvumo, bet dar pajudėdavo su žaislu. Ramiausia vadoje kalytė net lauke bėgiot nenorėjo, pagulėt labiau mėgo...
Atsakyti
QUOTE(karinna @ 2015 10 02, 14:50)
Kažkas iš molosų turėtų tikti, jei patinka kaip atrodo šio tipo šunys. Jau minėtas Cane Corso, Bulmastifas, zenenhundas ir pan. Tik veislyną atsargiai rinktis, pas tokius didelius ir sveikatos problemos neretos. Su charakteriu irgi visko būna... Iš ne tokių stambių ir koks parodinis aviganis tiks, ramesnį vadoje pasirinkus. Ar kad ir labradoras. Esu dresavus "kur padėjai, ten ir rasi", be pasivaikščiojimo aktyvumo šuo ir nenori. Ten vadai buvo parinkti ramūs abu tėvai, dresavau tris iš jų. Du buvo tokio žemesnio aktyvumo, bet dar pajudėdavo su žaislu. Ramiausia vadoje kalytė net lauke bėgiot nenorėjo, pagulėt labiau mėgo...

Labradoras labradorui nelygus smile.gif vieni ramesni,kiti su torpeda šiknoj...mūsiškiui 12 metų ir vistiek ant blakstienų stovi,veiklos jam reikia,daiktus pagraužia...dresūros aikštelės irgi,kiek mačiau labrų,visi superhiper aktyvūs buvo....nesenai turėjau ir kitokios patirties su labrais,laikinai buvo palikti du šokoladai,kalytė ir patinas,tai kalė lb rami ir namie ir pasivaikščiojimuose,patinas tai toks hiperinis,bet tik lauke,namie jo nesigirdėjo/nesimatė...manau čia loterija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakša @ 2015 10 02, 13:59)
Labradoras labradorui nelygus  smile.gif  vieni ramesni,kiti su torpeda šiknoj...mūsiškiui 12 metų ir vistiek ant blakstienų stovi,veiklos jam reikia,daiktus pagraužia...dresūros aikštelės irgi,kiek mačiau labrų,visi superhiper aktyvūs buvo....nesenai turėjau ir kitokios patirties su labrais,laikinai buvo palikti du šokoladai,kalytė ir patinas,tai kalė lb rami ir namie ir pasivaikščiojimuose,patinas tai toks hiperinis,bet tik lauke,namie jo nesigirdėjo/nesimatė...manau čia loterija  biggrin.gif

Manau kad kalbant su veisėju, jis galės gan tiksliai spėti ko tikėtis žinodamas tėvus, tas linijas ir pačius šuniukus. Gali ir nuo aktyvių tėvų koks vienas ramiakas gimti. Aišku, į medžiojančias linijas norėdamas ramaus šuniuko jau nežiūrėsi... Bet atsirinkti įmanoma.
Atsakyti
QUOTE(karinna @ 2015 10 02, 14:50)

Nežinau,gal čia tik man taip atrodo, kad tokios veislės kaip Cane Corso, Bulmastifai yra labai sportiški, na tokie, kurie reikalauja, kad šeimininkas irgi būtu labai atletiškas (kaip dobermanai, kad ne kiekvienam) žinau, kad rinktis reikia draugą ir išvaizda neturėtų būti labai svarbu, bet man molosai ir tokie labai raumeningi šunis (kaip ir vyrai) nesižiūri biggrin.gif kažko mielsenio norėčiau
Papildyta:
QUOTE(Rakša @ 2015 10 02, 14:59)
Labradoras labradorui nelygus  smile.gif  vieni ramesni,kiti su torpeda šiknoj...mūsiškiui 12 metų ir vistiek ant blakstienų stovi,veiklos jam reikia,daiktus pagraužia...dresūros aikštelės irgi,kiek mačiau labrų,visi superhiper aktyvūs buvo....nesenai turėjau ir kitokios patirties su labrais,laikinai buvo palikti du šokoladai,kalytė ir patinas,tai kalė lb rami ir namie ir pasivaikščiojimuose,patinas tai toks hiperinis,bet tik lauke,namie jo nesigirdėjo/nesimatė...manau čia loterija  biggrin.gif

Šiaip kolkas sąraše iš galimų veislių yra auksaspalviai, bet va noriu sužinot daugiau info gal yra ir kitų super veislių, kurios man tiktų, tik aš jų nežinau.
Atsakyti
QUOTE(kavospuodelis @ 2015 10 02, 15:25)
Nežinau,gal čia  tik man taip atrodo, kad tokios veislės kaip Cane Corso, Bulmastifai yra labai sportiški, na tokie, kurie reikalauja, kad šeimininkas irgi būtu labai atletiškas (kaip dobermanai, kad ne kiekvienam) žinau, kad rinktis reikia draugą ir išvaizda neturėtų būti labai svarbu, bet man molosai ir tokie labai raumeningi šunis (kaip ir vyrai) nesižiūri biggrin.gif kažko mielsenio norėčiau
Papildyta:
Šiaip kolkas sąraše iš galimų veislių yra auksaspalviai, bet va noriu sužinot daugiau info gal yra ir kitų super veislių, kurios man tiktų, tik aš jų nežinau.

tai žinokit visos super veislės yra mūsų laikomos veislės,kiekvienas pasiūlys savo biggrin.gif aš tai pasiūlyčiau azijatą lotuliukas.gif arba koli...nesenai įsigijau šitą ilgaplaukį ilganosį aviganį, atsidžiaugt negaliu,nėra super aktyvus,prisitaiko prie šeimininko,nestovi ant blakstienų,nėra didelis,labai tinka bute gyvent...dar pats vaikas būdamas mano vaiko nėra užgavęs,pastumęs,kažką suplėšęs...tik va kailis,priežiūra reikalinga,šukuot reikia,nes veliasi koltūnai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rakša: 02 spalio 2015 - 14:32