QUOTE(Aira2 @ 2015 05 29, 18:31)
Nu tai kad alergija man
.O pagrindinis šeimininkas irgi būsiu aš
.Laiko galiu skirti daug,ypač vasarą.Žiemą,rudenį ir pavasarį kiek mažiau. Dėl neveislinio tikrai ne, apsisprendėm imti veislinį su kilmės dok.
P.S. Dresūra bus ir rimta
Sveika
. Jei alergija tau, vargu ar galėsi su šunimi užsiiminėti. Alergija pasireiškia ne vien nuo jo buvimo kambaryje, dažnai ir būnant su šunimi lauke, jį glostant. Pradžioje to nepastebėsite, nes alergeno gausite nedaug, tačiau laikui bėgant kiekvieną dieną liečiant šunį alergija pradeda įsisiautėti. Padeda rausti tos vietos kur prisiliečia šuo.
Jei laikysite šunį voljiere, tai vis tiek turėsite prižiūrėti jo kailį, šunį šukuoti, maudyti. Ir vėl alergijos židinys. Galima naudotis kirpyklomis, bet ten vėl išlaidos. O neprižiūrėtas šuo voljiere manau neilgai džiugins.
Be to, vasarą smagu pasidžiaugti šunimi, o likusius metų laikus kai šlapia ir šalta? Kas prižiūrės voljierą, jį kuops, kai neturėsi laiko išvesti šuns. Aš aplamai prieš šuns laikymą vojiere ir dar jūsų pasirinkų veislių
Pabandykite rinktis šunį kuris tinkamas laikyti namuose ir nekelia alergijos. Tikrai bus tinkamesnis variantas
Ir tikrai neskubėkite. Aš pati žinau, kaip kartais ko užsinori, atrodo viskas- trūksž plyš reikia. Viskas dešimt kart mintyse apsvarstyta- REIKIA
Apsilankykite šunų parodose ir pasižvalgykite. Pati rimčiausia paroda vyks Druskininkuose rugpiūčio 7-9 d. Tai pati didžiausia paroda kuri vyksta Lietuvoje. Parodoje dalyvauja labai daug veislių, atvežami patys rečiausi šunys. Tad, pasidomėti šunimis galėsite kiek tik širdis leis. Prieš paskutinę savaitę šiame puslapyje galėsite rasti visas parodoje dalyvaujančias veisles. Pamatyti ringų ir šunų numerius ir laikus koks šuo kada dalyvauja.
My Webpage
Mano patarimas būtų rinktis nealergiškos vieslės šunį. Šuo voljiere ar lauke, tai tikrai ne tas pats, kas šuo namuose prie tavo kojų, tau žiūrint TV ar sėdint prie kompiuterio