Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išsirinkti šunį

QUOTE(Aira2 @ 2015 05 29, 22:17)
KrioOo, tai ne pokštas.Su veislynu kalbėjome ir jie mums atsakė :
- Kuo šalčiau,tuo geriau...
Ir tai tiesa...

Jei tau alergija - šeltis netinka. Dėl šalčio viskas ok. peržiemos, bet man atrodo kažkaip juokingą tokį mažą šunelį voljere laikyt, labiau dičkiai tinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KrioOo: 29 gegužės 2015 - 21:23
QUOTE(Aira2 @ 2015 05 29, 22:17)
Turėsiu to laiko,o jei trūks tai vis tiek kaip nors rasiu.Kadangi mokykloj esu sėkmės klubo narė tai man kartais galima nedaryt home work    biggrin.gif 

Pala, bet cia dabar, o suo tai ilgam..busi ausktesnese klasese, laiko truks..be to suo, tai nesibaigiancios nemenkos islaidos - skiepas pas jumi ar ne 20 euru, pasaras menesiui bent 20, lasai nuo erkiu kas menesi, dresura 50-60 euru menesiui...
O jei dar neduokdie suo rimciau sunegaluoja, tada Klaipedoj visiskas bankrotas..viska ivertinai/apskaiciavai?
---------------------------
Kokiam veislyne teiravaisi del suns?
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 05 29, 22:22)
Pala, bet cia dabar, o suo tai ilgam..busi ausktesnese klasese, laiko truks..be to suo, tai nesibaigiancios nemenkos islaidos - skiepas pas jumi ar ne 20 euru, pasaras menesiui bent 20, lasai nuo erkiu kas menesi, dresura 50-60 euru menesiui...
O jei dar neduokdie suo rimciau sunegaluoja, tada Klaipedoj visiskas bankrotas..viska ivertinai/apskaiciavai?

čia turbūt tėvam klausymas
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 05 29, 18:15)
Mitelsnauceris ... kazin kiek tos meiles vaikams.

Mano vaikai užaugo su mitešnaucere. Nė vieno blogo žodžio negaliu pasakyt- šauni buvo kalė- gudri, paklusni, žaisminga, o ir balsą parodydavo, kai kas jai neaišku būdavo, su svetimais į didelę meilę nesileisdavo, bet ir nekramtė visų iš eilės. Gyveno lauke. Rudenį nebekirpdavom, taip ir lakstydavo apžėlus iki kokios gegužės- birželio. Negražu be abejo, bet ką darysi-kitaip sušals... sad.gif Kadangi į parodas nebeėjom ( pabandėm, bet per žiopli buvom lotuliukas.gif , tai neužsikabinom), kirpdavom mašinėle kartą ar du per metus- tiek tos bėdos. smile.gif Aišku, pipirai ir druska dingo, buvo elementari pilkė, bet tada kažkaip nesureikšminom, nes buvo reikalingas tiesiog šuo kaip vaikų draugas ar pasivaikščiojimų partneris, o ne parodų žvaigždė. smile.gif

https://www.facebook...0...e=3

https://www.facebook...0...e=3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mike-pukuotukas: 29 gegužės 2015 - 21:36
QUOTE(KrioOo @ 2015 05 29, 22:24)
čia turbūt tėvam klausymas

Oi, sita guvi mergaiciuke puikiai juos forume atstovauja wink.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 05 29, 21:22)

UUUUU,BANKROTO NEBUS.... biggrin.gif ,jau aš šunį galėčiau nemažai laiko išlaikyt pagal Jūsų skaičiavimus.Na ne,su pinigine ne problema.
P.S. Dabar nelabai galiu klaust tėvų,jie užsiėmę nes išvykstam į kitą Lietuvos kraštą biggrin.gif ,viską suruošt reikia,nakvynę surast.
Prisimenu kad lyg iš Šiaulių,kažkas ar ne "Nakties Rapsodija" g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2015 05 29, 22:31)
Mano vaikai užaugo su mitešnaucere. Nė vieno blogo žodžio negaliu pasakyt- šauni buvo kalė- gudri, paklusni, žaisminga

Matot, jusu vaikai su ta kale uzaugo, o sita pati mergaiciuke tik 12 metu wink.gif Nors..pries keleta metu dalyvavom united dogs sventej ir ten zavejausi kaip puikiai su mitele susitvarke panasaus amziaus mergaite thumbup.gif
Bet siaip teko girdet gana priestaringu nuomoniu apie sita veisle, tai del to manau, kad ne visai kiekvienam sitas fainas suo g.gif
Papildyta:
QUOTE(Aira2 @ 2015 05 29, 22:34)
UUUUU,BANKROTO NEBUS....    biggrin.gif  ,jau aš šunį galėčiau nemažai laiko išlaikyt pagal Jūsų skaičiavimus.Na ne,su pinigine ne problema.

Na, saunu bent tiek, nes del akvo islaidu jau dejavai wink.gif
Matai, dauguma prisiekusiu sunietininku stengiasi savo potencialius busimus kolegas is pradziu ibaugint gerokai, bet jei anie neissigasta, tai ir saunu, reiskia realiom bedom iskilus, nebus taip sunku mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 29 gegužės 2015 - 21:37
Mes turbūt tada imsim šeltukę wub.gif .O gal ir ne...
Na ta šeltukė Vilniuj,o kad mes į tą kraštą varom,tai jei patiks ir prigriebsim
Ir šį vakar tai greičiausiai paskutinis mano postas bigsmile.gif ,kito laukite po 3 ( maždaug ) dienų...
Bet ir toliau patarinėkit!!! Skaitysiu 4u.gif
Atsakyti
Man tai nerimta skamba kai 12metis vaikas sako kad pats gali islaikyt suni. Galu gale po 6 metu nuspres studijuot vilniuje ar kaune ir suo liks tevams
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 05 29, 22:36)
Bet siaip teko girdet gana priestaringu nuomoniu apie sita veisle, tai del to manau, kad ne visai kiekvienam sitas fainas suo  g.gif

Taip, aš irgi girdėjau... unsure.gif Ir nelabai galiu patikėt, nes maniškė buvo superinis šuo. Gal tiesiog pasisekė?... ax.gif

O dėl amžiaus...mes su šunimis užsiiminėti pradėjom dar anksčiau... Prisimenu, kaip būdama pirmokėlė vedžiodavau tėvo medžioklinį foksą po kiemus ( iš čia ir liko nostalgija trumpaplaukiams foksams- po 30 metų grįžau prie jų wub.gif )...kai jį pavogė- už krikšto tėvų dovanotus rublius nusipirkau bolonės mišrūnę ( buvau 4 klasėje, taigi- 10 metų amžiaus)- ją buvau visokių triukų primokinusi-dabartiniai šunys tiek nemoka ax.gif ...ir su klasioke ( ji-su erdelterjeru, vienu iš pirmųjų LT) į Lazdynus vaikščiodavom, į dresūros aikštelę- vienintelė Vilniuje tebuvo... Taip kad ne amžius svarbu, o didelis noras. Tarp kitko, paauglystėje ir ryšys su šuniu stipresnis ( "niekas nesupranta, niekas neišklauso, tik šuo..."), ir laiko daugiau yra ( po pamokų po kelias valandas su šuniu blūdindavau lauke, dabar to tikrai negaliu sau leisti), negu suaugus, kai prasideda darbai, vaikai, buitis... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mike-pukuotukas: 29 gegužės 2015 - 21:55
QUOTE(KrioOo @ 2015 05 29, 22:47)
Man tai nerimta skamba kai 12metis vaikas sako kad pats gali islaikyt suni. Galu gale po 6 metu nuspres studijuot vilniuje ar kaune ir suo liks tevams

Va va, as ir apie ta pati... Tik tiek, kad ji turi berods stepini vezli, tai anasai isvis gali zmogu pergyvent ir vaikams, o nebe tevams palikt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 05 29, 22:49)
Va va, as ir apie ta pati... Tik tiek, kad ji turi berods stepini vezli, tai anasai isvis gali zmogu pergyvent ir vaikams, o nebe tevams palikt  bigsmile.gif

Vezli i tase ir veziot bilekur galima tongue.gif
Atsakyti