Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išsirinkti šunį

QUOTE(žostautė @ 2010 05 26, 22:01)
Oo, tai turim bendrų pažįstamų, kaip fainai  bigsmile.gif  Ne paslaptis kuris pas juos? O lapytė lapytei nelygu  ax.gif  http://www.wolfdog.o...139-9947290.jpg  Mudvi abidvi, mano ūgis 167 cm  ax.gif

gal smile.gif bet manieji ne iš LT mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 05 26, 22:45)
gal smile.gif bet manieji ne iš LT mirksiukas.gif

Juo labiau įdomu kieno ten vilkšuniai į lapytes panašūs, kad neužsiraut, tfutfutfu, ant tik iš nuotraukų matyto reproduktoriaus, kuris po ilgos kelionės gyvai pamačius pasirodys nupiepęs biggrin.gif
Atsakyti
o siaubeli!!!!!!!! jauni, blaiviai mastantys zmones nori mociutei azijata itaisyti, jo nedresuoti ir tureti protinga sarga, kuris kazkokiu mistiniu budu supras, kad va tas vaikas tai priesas, o va sitas tai cia savas doh.gif

pasigedot kieme daiktu? tai nemetykit kur nereikia. lenda i nama? iveskit signalizacija, duokit bobutei pulteli avarini. nera galimybes prijungt apsaugai? darykit nors tokia, kad suveikus jum i mobilu skambintu, bet nedarykit nesmaoniu su sunimis.
net sklykstu kiek esu istoriju girdejus kaip sunys suzvereja (kaime visa gyvenima voljere laikyti ir nedresuoti...) ir vargsai seimininkai nesusitvarko, todel naikina.... dar viena tokia istorija sukurt norit?
kad namie drausiau su suniu, visiskai sutinku, ir kad mociutei butu smagu tureti kompanjona - irgi sutinku.
ir man labai patiko pasiulymas paimti is prieglaudos koki jau paauginta, nes yra viltis kad tas suauges suo bus protingesnis, negu kad patys neuzsiimdami sugebetumet isaukleti.
as is vis esu pries sunis atliekancius kiemo saugojimo funkcija... pati name gyvenu, bet man baisu butu kad mano suni nuskriaus... turta galima apdrausti, jeigu jau jo labai yra. kd nesliauziotu visoki ta kiema aptverti galima. o tada kieme ir suneli galima pasileisti, bet tik jau ne bobutes aukleta azijata.... soduose kur gyvenam jauna porele azijata laiko vos keliu kvadratu voljere. tikrai nesocializuotas ir nemokintas. kartais ji veda maudytis i marias, matytumet kaip tas vyras vos nulaiko pavadi, kai jie gatve eina... ir tikrai baisu pasidaro jeigu reikia su jais prasilenkti, kas bus jei tas vyras suns nenulaikys?

galu gale apie savo vaikus pagalvokit, kaip suprantu su mociute negyvenat? kaip galvojat suo tikrai atsimins kad cia savas vaikas retai ji matydamas?

tikiuosi permastysite savo ketinimus ir priimsite protinga sprendima....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gorada: 26 gegužės 2010 - 22:23
Sveiki norime isigyti keturkoji augintini ir prasome patarimo, norime trumpo plauko stambaus, vidutinio dydzio, gero sargo. Gyvename nuosavam name, suni laikytume voljere, per salcius i vidu ileistume smile.gif Issirinke esam is mums zinomu veisliu tai bulmastifai, cane corso, amerikieciu dogai,dobermanai. Ka galetumete patarti apie siuos sunis? o gal kokiu kitu pasiulymu turit? ax.gif
Atsakyti
Yra jau panasiu temu.
O jei issirinkote konkrecias veisles, uzsukit i ju temas ir ten pasiteiraukit
Atsakyti
Laba diena,o kokio jus suniuko norite mazycio ar didelio? As Lietuvoje turiu Vokieciu Avigany,turim jau antra nes pirmaji reikejo uzmigdyti,mano seimai tik vokieciu aviganei patinka,nes jie protingiausi sunys wub.gif Dabar gyvenama uzsenyja,tai nesenei isisgyjom Anglu Buldogyte,ir zinokit labai dziaugiuosi,tokio meilumo tokio grazumo sunelis,kad nemoku pasakyti.. Tiktai nesigailiu kad isigyjau,o demesio reikia kaip vaikui,nei 1min nepabuna viena visur nori buti kartu bigsmile.gif Aisku tiek jiem reikia reaguliarios mitybos,ir nemazai prieziuros smile.gif
Atsakyti
Gal kam nors pravers Jakovo patarimai
http://www.lrytas.lt...1...070963&sk=5
http://www.lrytas.lt...821631275923862
Atsakyti
Ne į temą, bet neradau kur parašyti, kokios veislės čia šuo, toks elegantiškas atrodo?
nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Roskyte @ 2010 07 15, 13:07)
Ne į temą, bet neradau kur parašyti, kokios veislės čia šuo, toks elegantiškas atrodo?
nuotrauka

mano pazystama db nusipirko neseniai is Cekijos, tuoj uzklausiu, mandras pavadinimas smile.gif

Ibizan Hound vadinasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kotryna01: 15 liepos 2010 - 12:17
QUOTE(kotryna01 @ 2010 07 15, 13:12)
mano pazystama db nusipirko neseniai is Cekijos, tuoj uzklausiu, mandras pavadinimas smile.gif

Ibizan Hound vadinasi

Ačiū. Lyg tai čia Daiva D. šuo. Labai gražus.
Atsakyti
QUOTE(kotryna01 @ 2010 07 15, 13:12)
Ibizan Hound vadinasi

Arba kitaip - Podenco Ibicenco smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Roskyte @ 2010 07 15, 13:26)
Ačiū. Lyg tai čia Daiva D. šuo. Labai gražus.

Taip, cia Daivos D suo, bet jo, deja, nebera jau gyvuju tarpe.
Atsakyti